Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Ahoj tak já pokročila a jsem v 14 týdnu ale čeká nás odběr plodové vody, věk - cukrovka a na screeningu se doktorce něco nezdálo tak jsme byly na genetice. No tak snad bude vše v pořádku.
@anonymni ahoj 😊 ja příští týden už začínám 6 měsíc …ze začátku těhotenství male komplikace jinak tedka je vše vporadku a prcek krásně roste 😊 přeju ti at se ti brzo zadari 😊taky sem na prcka cekala nějakou dobu nebylo to hnedka
@zizalka24cz tak držím palce já si teda místo plodovky zaplatila prenascen jelikož mám, hodne běhání a nemohla jsem odpočívat. A teď budu za 2 měsíce rodit ![]()
@Anonymní píše: Více
Za 2 měsíce uvidíme našeho chlapečka. Zatím se má čile k světu.
![]()
Co ty?
@sobtik Jak to jde? Já byla tento týden na 3.screeningu a chlapeček má v 31tt 1822g a vše ukázkové.
Dokonce i železo mám krásné, což jsem u dětí neměla.
@sobtik píše: VíceÖni mi taky nabidli testy jako z krve ale pry je nehradi pojistovna a ja bohuzel ted nemuzu tolik dat no a kdyby tam neco vyslo jeste stejne bych na tu plodovku sla. Tak snad vse dopadne dobre a bude pak uz klid at se muzu tesit takhle to jsou nervy sileny.
@Denise.H já byla na 3 včera 31+6 odhad 1800g a prý je všechno ukázkové. Krev bude brát až za 3 týdny tak snad budu mít vše ok. Ale musím říct, že to utíká strašně rychle.
@Denise.H už má mimi? To je krásný 😊
Já byla ve skupince snažení rok a v červenci přiletí vrána 🩷 🩷 🩷
@Rozzmarýnka toto utíká co? Si říkám, že to není tak dlouho co jsi dávala testik ![]()
@sobtik až moc rychle to utíká, užívám si každého kopanečku :smiling_face_with3_hearts: