Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
547
14.2.26 13:12

@Simona521 počkala bych do termínu MS a pak bych si udělala test.Ms bolesti můžeš mít i pár dní před jejím příchodem. To nic neznamená. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
14.2.26 13:15

@Zarini děkuji ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
15.2.26 19:35

Holky, tak já se loučím. Dnes jsem jela na pohotovost, jen pro ten můj pocit, že necítím žádné příznaky těhotenství. Že mi prostě nic není. Nekrvácela jsem, nešpinila jsem. Bohužel se potvrdilo zamlklé těhotenství. Příští pondělí jdu na revizi. Přeji všem ostatním ať nemusíte zažívat to, co teď já, ať tu dlouhou cestu těhotenství máte úspěšně za sebou. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
15.2.26 19:38

Zdravím tak dneska jsem měla dostat men :srdce: struaci ale misto toho tak jen špiním myslíte jsi ze se to podařilo? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
16.2.26 08:38
@Zarini píše: Více

Ježíš, je mi úplně špatně, ale vždy ty pocity jsi měla i když ti pak potvrdily těhotenství i se srdíčkem ne?
Moc mě to mrzí, zažila jsem to a je to neskutečná bolest, drž se :,(
Bože, tohle se prostě nemá dít.. do té doby než jsem to zažila, jsem si vůbec nepřipoustela že se něco takoveho může stát…příští pondělí jako za týden?
Já taky myslím, nemám žádné příznaky jen mě trochu bolí prsa ale dneska zase málo… Ach jo, mě jebne do další kontroly :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
16.2.26 09:48

@Abi2025 děkuji moc, snažím se to nějak zpracovávat. Jdu tam 23.2,takže příští pondělí. Ano, od začátku jsem se nijak zvlášť necítila těhotná, pak mi doktor potvrdil srdíčko, tak jsem si říkala, že patřím asi mezi ty bezpříznakové. Nicméně, pořád jsem se nemohla zbavit pocitu, že je něco špatně. A můj pocit a instinkt nelhal.Dej pak vědět, jak dopadla kontrola u tebe, budu ti držet palce, já se zas budu dávat nějakou dobu dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
16.2.26 10:31

Já jsem tenhle pocit měla taky ale u toho zamkleho, a nejvíc ten víkend před kontrolou :,( a pak se mi to taky potvrdilo, takže teď se strašně bojím, kontrolují furt prsa, jestli jsou plnější, protože nic víc ohledně těhu nepociťuji, možná únavu.
Ach jo, moc mě to mrzí, a proč jdeš za tak dlouho? Já šla tedy ještě druhý den na kontrolu, krev mi bral hned a pak tedy ve středu do nemocnice, ale jen na tablety, takže v pátek jsem potratila skrz tablety 😐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
16.2.26 13:56

@Abi2025 ty revize dělají u nás pouze v pondělí a v pátek. Já jelikož už jsem měla 40,musela jsem dnes k doktorovi na předoperační vyšetření +vyšetření EKG. Navíc toto pondělí měli plno a v pátek se to nehodí mě, protože jdu do práce, tam to naštěstí nikdo neví, a tak to taky zůstane. Je možné, že se té revizi vyhnu, začala jsem krvácet, ne úplně moc, ale pomalu to odchází. Bolí mě strašně břicho, třeba tam v pondělí dojdu a řeknou mi, že už jsem vyčištěná a bude klid.
Já si taky furt kontrolovala prsa jak jeblá, ze začátku pobolivaly, ale pak to bylo čím dál méně. Doufám, že aspoň ty, to budeš mít v pohodě. Kdyby si měla jakýkoliv blbý pocit, skoč na pohotovost taky, ať tě prohlídnou a budeš klidnější. Ale já věřím, že ty už to budeš mít dobré. Podle tvého posledního ultrazvuku určitě. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
16.2.26 14:18

Jo takhle.. fakt jsi začala krvácet? A řekl ti kdy se to zastavilo? Protože já byla v tom zarincca 6+1tt a pak jsem šla na kontrolu za 3 týdny a Mimi bylo velké asi 6+4,a fakt ty 3 týdny žádný náznaky až nakonci jsem to začala pociťovat zvláštní pocity… :?
Asi ano no, ale je to komplikovaný, sice dělám v nemocnici ale gynda tady už není, ale asi bych prosila svého gyndaře, už takhle furt něco řešíme, ten opar co opar není, ale nakonec nějaký abces, v sobotu se mi to udělalo znovu, tak jsem šla tady na chiru a snad se to nebude zhoršovat jinak to budou řezat.. :roll:

To že tě bolí břicho asi možná se začne něco dít a opravdu v pondělí nebudeš muset, chjo chjo… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
16.2.26 14:28

@Abi2025 právě všechno je takové divné. Minulý týden jsem byla u svého gyndaře, to jsem byla 7+4,vše podle něho v pořádku. Srdíčko bílo, velikost odpovídala týdnu, vše ok.To jsem tam byla 6.2.Včera,16.2.se na té pohotovosti divil, že bylo vše minulý týden podle doktora vše v pořádku, když teď podle utz odpovídá tak 5+6tt Tak vůbec nevím teda, co tam ten můj gyndař teda viděl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
16.2.26 14:47

Ježíš to je teda divné, mě to i ukazoval to bijící srdíčko no… Ale to také nic nezaručuje :nevim:
A svému jsi to volala nebo něco? To je fakt divný 🤦🏽

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
16.2.26 14:51

@Abi2025 on je teď na 2 týdny pryč, v zahraničí na nějaké konferenci. Každopádně až tam k němu půjdu, zeptám se ho na to.Taky mi to vrtá hlavou, ale musím to nechat plavat, s tím už stejně nic nenadělám. Já to chci mít už všechno za sebou a zahojit se.Jak fyzicky tak psychicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
16.2.26 15:07

@Zarini moc mě to mrzí já si tím prošla 2 hned po sobě. A pak jsem otěhotněla a vše, už bylo v pořádku. Se docela divím, že tě ženou rovnou na revizi měla jsem za to, že teď dávají tabletky, když je to tak brzy je to šetrnější než revize :dance: tak přeji aby jsi se vyčistila sama a nemusela na ni. Posílám obětí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
16.2.26 15:10

@sobtik děkuju moc :srdce: S..e mě to všechno. Potřebuju se z toho nějak dostat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
16.2.26 16:09

@Zarini moc mě to mrzí :,( tohle by se dít nemělo… myslím na tebe :hug: