Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sobtik píše: Více
Jsi to zažila po sobě?
Tak to je masakr, já se toho tak strašně bojím, a pociťovala jsi na sobě něco jinak po druhé?
Mně dneska i včera přišlo že mám menší břicho a méně mě bolí prsa… Ach jooo, hrozný co se ve mě odehrává ![]()
@Abi2025 nemusí se nic dít, neboj. Třeba si už tvé tělo zvyklo na ty hormony a začne se to uklidňovat. Těžko můžu radit zrovna já.
Pokud máš strach, zavolej si ke svému doktorovi a popros ho o dřívější kontrolu.Ty se aspoň tím uklidníš, protože psychická pohoda maminky je neméně důležitá.
Jinak holky, myslím, že v pondělí k té revizi ani nedojde. Včera jsem měla takové křečovité bolesti, bylo mi z toho až špatně a pak ze mě ve sprše vypadávaly kusy sraženin a divných věci. Tělo začíná vypuzovat asi vše, co tam nemá být. Teď ráno taky, šla jsem na záchod a vypadla ze mě jakási hrouda.Jsem se toho bála. Tak si myslím, že to je ten samovolný potrat
Což je ta lepší varianta. Naštěstí břicho dnes nebolí.
@Abi2025 tak já jsem, u žádného těhotenství neměla žádné příznaky. První dvě byly ok a pak ty dvě za sebou vždy potvrdili srdíčko a na další kontrole, už nic. Pak jsem otěhotněla znovu opět bez příznaků a vše bylo ok. Jednine těhotenství s příznaky bylo až teď to poslední.
@Zarini píše: Více
Ano to bude ono, že mě taky všechno padalo a šílené to bolelo, ale já byla tabletou… Jak říkáš, je to ta lepší varianta nakonec, že to tělo to udělá samo
drž se, a ty chodíš do práce?
@sobtik píše: Více
Hmmm no uvidíme, snad bude vše v pořádku, jen vypnout hlavu a bylo by.. ![]()
Mám koupeny angelsound, ale v 9tt mi asi bude k ničemu ![]()
@Abi2025 pondělky mívám volné, dneska už jdu. Musím. Jsem tam teď sama, jedna kolegyně je na dovolené, druha na nemocenské. Nikdo jiný tam není. Pracuji ve skladu.Dnes se ale cítím lépe, včera jsem měla strach, jak budu tahat zboží a tak, když jsem bolestí nemohla ani chodit.To by musel jít se mnou můj přítel, aby mi pomohl.Tak snad už je to vše za mnou.
@Abi2025 zkusit ho už můžeš, ale co jsem tak četla, hůř se hledá
@Abi2025 ja jsem poprvé našla až v 11 týdnů, ale bylo to těžke najít a musela jsem trochu tlačit na břicho do té doby nic a pak od toho 12 už to bylo lepší.
@Zarini je mi to tak líto
včera večer jsem si to přečetla a ani nemohla usnout. Taky jsem si tím už jednou prošla, moc na tebe myslím, ať to zvládneš, posílám mnoho sil
@Zarini píše: Více
Já tím, že jsem to měla tabletou, tak ten jeden den to že mě všechno padalo a pak jsem jen krvácela ale ne nijak výrazně, ale krvácela jsem tak nějak 10 dní, u mě to pak horší přišlo s první ms potom. To jsem řekla 14 dni doslova, to musel doktor zastavovat a díky bohu to pomohlo, to bylo hrozný.
Ale samovolný, tím že to není podpořený tabletou se to asi může táhnout déle ![]()
@Zarini já to měla tak že to odešlo samo… bolesti první dva dny a pak už jen špinění … horší byla MS po tom…