Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Abi2025 už mam za sebou 2× ukončení a několikrát biochemko, takže se ta hlava fakt nedá zastavit 🙈 musím jen doufat. Také držím palce
Ahojte, včera ráno jsem si dělala ovulační test a vyšel negativní. Jedna čárka byla lehce viditelná a další kontrol. Dneska jsem si udělala další ovu test a vyšla mi jen kontrol. čárka jinak úplně bílo. Je možné, že i tak ovulace proběhla?
@Dori99 žádná čárka nebo čárka různé intenzity může být celý cyklus. Ovulace proběhne, až když bude testovaci stejně silná nebo silnější než kontrolní. Já měla pozitivní takhle
@Zarini píše: Více
Ahoooj, píšu až teď, jsem se nezastavila a byla jsem až odpoledne.
Holky takový nervy jsem nezažila, já si musela zakrýt oči abych na něj nekoukala, protože do teď vidím ten pohled když jsem se na něj koukala.
Mimi roste a odpovídá 7+3tt což vychází od té první kontroly ![]()
Srdíčko bilo díky bohu, i jsem slyšela přes uzt přes břicho to bylo malinko slyšet ![]()
Takže jsem mega rada
ale stejnak nervíky budou do další kontroly, kdy ona tak za 4 týdny a vy se tedy o
bjednáte na screening. A já říkám, nene za 4tydny já chci dřív. Takže jdu 2.3. ať mě neštvou ![]()
Na obrázku moje borůvka ![]()
@Abi2025 to je nádhera ❤️ :smiling_face_with3_hearts:jsem moc ráda že je vše v pořádku 🙏
Holky tak dnes 2 dny od vynechání na testech už jen sotva viditelný duch 😟 bt se drzi 37,1 prsa bolí ale čárky bohužel mizí 😟
@Petule155 píše: Více
Snad to půjde tak i dál 🙏
V jaké fázi jsi ty? Byla jsi už u doktora nebo?
@Abi2025 v neděli bych to měla dostat🤷♀️ovu byla podle prsou asi o víkendu ale nebyli jsme doma, tak jsem netestovala… ale nebylo žádné nidační špinění, takže spíš nic🙈 U doktora jsem byla a říkal že, pokud se do března nezadaří, tak pošle přítele na spermio a mě čeká laparoskopie… což mě docela děsí… další krok vidí na inseminaci… moc to řešit nechtěl … prý se snažíme krátce 🤷♀️tak jsem mu vysvětlila, že vzhledem k věku to nechci prodlužovat
Tak uvidíš, nidacni krvácení nemají všichni, já trochu špinila na toaleťák až v období kdy jsem to měla dostat… ![]()
Laparo jako kvůli průchodnosti vaječníků?
Jo oni ty doktoři to mají jinak, můj taky furt tak počkejte do jara až nebudou nemoci a tak a já říkám, pane doktore, můžeme začít na jaře a může se to pověst na podzim kdy zase nemoci budou, takže nasrat.. ![]()
Mně tedy ještě včera napsal progesteronove čípky na noc, prý aby se to pořádně udrželo… Já už doufám a věřím, že to vše bude v pořádku ![]()
Volala jsem to i vrchní v práci, jelikož je nemocná a chtěla jsem aby to věděla a hrozně hezky zareagovala, což mě potěšilo. Měla jsem z toho strašný obavy a nervy
![]()
Já třeba nidační krvácení neměla vůbec. ![]()
@Abi2025 moc gratuluju 😍 😍 mám za tebe radost! 😊 já jdu ve čtvrtek, taky doufám v dobré zprávy, ale nervy strašně pracují 🙈 a to je moc hezké, že v práci tak hezky zareagovali, u mě to bude stopro horší, ono se u mě úplně neočekává, že budu v tom, když už mám dvě děti 😅 🤷♀️ šéfa klepne, protože už tak nám na oddělení aktuálně chybí 4 lidi 😄 ale je to jeho problém, že lidi odchází, já bych nejspíš taky odešla, kdybych neplánovala těhotenství 🤷♀️