Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Orchidejka13 píše: Více
To jsou krasne zpravy!! Moc gratuluju a drzim palce at je vsechno v poradku
![]()
@Orchidejka13 píše: Více
Krásný, pamatuji si tě
držím palce nám všem ![]()
@Zarini píše: Více
Jeeee to jsem ráda
gratuluji, já půjdu v pondělí 7+3… Taky nemám, prsa občas, ale unavená jsem ale asi z práce jak vstávám a stojím celý den na sále…
@Zarini píše: Více
Tak to jsme na tom uplne stejne 6+4 a jedine co, tak trosku citim prsa a jsem lehce uanvena, tak jsem si rikala, ze mi vubec neprijde, ze bych byla v tom
ale vcera krasne bylo videt jak bije srdicko, uplne me to dojalo ![]()
@Orchidejka13 juhuuuuu ![]()
Mam z tebe velikou radost, tak jsme se nakonec obě dočkaly ![]()
Drzim palce aby bylo vše v pořádku. Vim ze to ted bude nápor na hlavu než potvrdí doktoři srdíčko ale snaž se užívat každého dne, šíleně to letí ![]()
@Nina9898 píše: Více
Jeee jak se máš Ninuš?
To máš pravdu, čekání na srdíčko je strašné, jdu v pondělí a je to nekonečné ![]()
Moc děkuji ![]()
Těhulkám moc gratuluji a ať jsou kontroly v pořádku
![]()
@Nina9898 Mooc děkuji!
Kéžby bylo vše v pořádku, ale věřím, že ano.
Ale povidej co ty, v jakým jsi tt, jak se cítíš? Miminko kope? A na první kontrole si byla kdy? ![]()
@Abi2025 ja se mam krasne, užívám si těhotenství naplno. Nemam žádné obtíže a ted uz jsem v 7. Měsíci. Nahoře mam 4 kila takze ani bříško zatím moc nepřekáží a mimco se pořád vrtí takže už nemusím přemýšlet jestli tam je
všem bych přála takhle pohodové těhotenství.
Držím ti palce na první kontrolu a věřím ze ted uz bude vše v pořádku i u tebe ![]()
@Orchidejka13 jsem ve 28 a vše je u me úplně ukázkové 😊 na prvni kontrolu jsem šla v 8tt ale do 13tt kdy byl screening jsem tomu stejně nevěřila, celou dobu jsem bez příznaku. Kdyby mi nerostlo břicho a necítila pohyby tak tomu nevěřím do dneska ![]()
@Nina9898 píše: Více
Ty brďo, to je krásné… 4 kila? Tak to je bohový, já mám už tak 2 a ještě navíc od srpna kila, takže začínám celkem na větší váze než jsem zvyklá.
al to nevadí, a břicho mi tedy už leze, ale to se říká, že u druhého je to dříve vidět no. Tak jsem zvědavá. ![]()
@Nina9898 Tyjo, tak to máš těhotenství za odměnu 😍 to taaak letí, už 7.mesic! Kdy že máš termín? ![]()
@Briza5 Ahooj, pamatuji si tvůj pozitivní!
v jaké jsi fázi?
A dekujii ![]()