Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Abi2025 píše: Více
Sílí krásně u každé to hcg nabíhá jinak. Ale hlavně ze sílí. Moc moc držím palce ![]()
@Abi2025 sílí ti to a to je hlavní 😊 každá jsme jiná a nabíhá nám to jinak ![]()
Já jsem dnes udělala digitál a vyšel takto 😊 asi ta ovulka byla opravdu dřív než jsem si myslela 🤭
Hezké rano holky tak ja dneškem prestavam testovat. Příští patek volam k dr na objednání. Od pondělí toho máme v týdnu hodně tak aspoň tam nepůjde brzy. ![]()
A já dneska 16dpo, ještě zkusím zítra, ale sílí, tak jsem ráda
🙏
Krása holky
,já byla na krvi včera, výsledky budou v pondělí nebo v úterý. Už netestuju, jen vyčkávám
Jinak co se týče příznaků, občas mě bolí břicho jako na MS, takže hned plaším, že to dostanu a lehce mě pnou prsa.Ale nic hrozného. A v noci se strašně potím, jsem durch mokrá. Co vy?
@Zarini píše: Více
Já o té krvi taky přemýšlím, ale zároveň mam i strach jak sílí pomalu, aby mě nevyděsili nebo tak ![]()
Taky příští týden zavolám na gyndu a prostě to vydržím.
Co se týče příznaků, nic extra zatím, dneska možná malinko mi přijdou plnější prsa, a taky se furt kontrolují jestli jsem to nedostala, břicho už extra neboli.
@Zarini píše: Více
Já budu volat na gyndu v pátek máme to od pondělí hektické s chlapem rehabky odpoledne v pondeli skola, pak tam mam zubare a halvne gyndu tam mam tri dny v tydnu tak zavolam v patek a po dalsim vikendu pujdu a to uz bude krasne neco videt. Jinak priznaky delaji se mi vsude pupinky a tam kde bych je nechtela
hnusne v puse a slinivost a jinak obcas me poboliva bricho jako u MS ale je to jine ale taky se vzdy bojim. No a obcas mi je vedro a obcas zima jinak zatim nic vic ![]()
Já taky dneškem přestávám testovat, čárky už mám stejně silné 🙏 😊 v týdnu volám dr, musím se podívat, jak tam je
jinak příznaky zatím nemám, jen podbřišek jako na MS, možná jsem unavenější než obvykle 😁 tak dejte pak vědět, na kdy vás objednají ☺️ všem přeju hodně štěstí! 🍀 🍀 🍀
@Lucia131 píše: Více
Taky dej vědět na kdy tě objedná. Já chci 23.1. volat a počítám že mě objedná na další úterý. Tak uvidíme dej pak vědět. ![]()
@zizalka24cz si @Lucia131 @Zarini
Takže jsme 4 s pozitivním testem? Nebo jsem ještě vynechala? ![]()
Já jsem tedy ještě unavenější, ale možná že ted jsou náročnější noce skrz malou.
Tak jsem zvědavá na naše termíny ![]()
@Abi2025 vypadá to tak, že zatim my 4.Ale doufám, že se rozrosteme všichni ![]()
@Abi2025 píše: Více
No snad nás bude ještě víc.
je to ale hezký zatím 4.
. unavená sem ale přes den ja nemůžu usnout. ![]()