Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Abi2025 píše: Více
Neboj bude to dobré uvidís a budeme tehulkovat spolu.
už se těším na to. ![]()
@Abi2025 teď jsem se znovu dívala na ty tvé testy a posun tam je.Ten rozdíl v rozmezí jednoho dne nebývá tak velký. Chápu obavy, ty tady máme všechny, nezbývá než čekat. Každopádně ve středu dej vědět ![]()
@Zarini píše: Více
Jsi hodná, teď jsem byla na WC a trochu růžovo na toaleťáku, ale ms snad ne, i podle teploty bazální že dneska vyskočila nahoru snad ![]()
A ty kdy budeš volat doktorce? MS má dorazit? Asi jsi to už psala viď
@Abi2025 dnes mám termín, volat chci nějak v týdnu, možná až příští týden. Uvidím ![]()
@Zarini píše: Více
Budu držet palečkyy ![]()
Mrcha už nedorazí to je jasný ![]()
Ahoj holky, byla jsem chvíli jen tichý pozorovatel, neměla jsem moc náladu někam přispívat, jak se nám nedařilo, ale teď to vypadá, že se štěstí usmálo i na nás 😊 vůbec nevím kolik dpo jsem, tipuji tak 10-11 dpo 🤷♀️ tento cyklus jsem to nějak nezkoumala a nechala tomu volnější průběh 🙃 na prvních dvou testech byl opravdu jen duch a po zaschnutí už nešel skoro ani vyfotit, poslední test je včerejší 😊 dneska ráno jsem bohužel neměla mamatest, tak jsem netestovala, mám obrovský strach, ale zároveň doufám, že to dopadne dobře 🍀
@Lucia131 píše: Více
Ahoj testy vypadají hezky tak držím palce aby vše bylo v pořádku. Dej zase o sobě vědět. ![]()
@Lucia131 píše: Více
Ty jo, to je skok! Krása, držím palce
.
Takže holky, já vím, jsem blázen, dnešní sešup bazální teploty na 36,7 mě pěkně vystrašil…
Takže jsem doma měla digitální a udělala
paprikový dr.max jsem ani nefotila je o píď silnější ale na 12dpo nic extra
jsem z toho vážně nesvá, ale tím, že tu někdo to taky měl slabší čárku tak se uklidňují a modlím se ať ta mrcha nepřijde.
Jinak včera lehce růžové zašpinění a pobolívání podbřišku, nic extra. Držte palce ![]()
@Abi2025 super
hlavně, že sílí a moc ti přeji aby vše bylo tentokrát ok ![]()
@sobtik píše: Více
Děkuji, no jako pomalinku oproti minulu ![]()
Ale dnešní propad teploty uvidíme, pokud zítra vyskočí a nebo přijde MS, já doufám, že ne ![]()
Já ten propad měla i minule ale dříve no.
@Abi2025 píše: Více
Je super a ja myslela ze vydržís no ale na digitalnim je to super.
Jen tak dal.
@Abi2025 tak pokaždé je to jinak mě u každého těhotenství sílí pomalu a bylo ok. Takže držím palce
@zizalka24cz píše: Více
Chtěla jsem, ale ta teplota mě vyděsila
![]()
Teď prostě ať sílí a budu šťastná…
@sobtik píše: Více
Aha, tak dobře. Já u první to vůbec nesledovala a u druhého ano, jenže s jakým koncem… Takže držíme si palce ![]()