Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@baru1525 píše: Více
Jeee to je už krásné, přeji jen to zdraví
![]()
Děkuji. Tak nakonec už jdeme zítra na první IUI. A od pátku zavádět progesteron. A od zítřka za 14 dní udělat test.
tak jsem na to zvědavá
@Anonymní píše: Více
Hezká čárka. Držím palce ja jsem dneska taky 9dpo ale test chci delat az v sobotu. ![]()
@Abi2025 píše: Více
Ahojky ano pořád držím
dneska 10dpo a občas mě zatáhne podbřišek a mám plnější jen prsa jinak mi nic není. ![]()
@zizalka24cz píše: Více
Mně 7dpo taky ne
sranda, tak jsem na tebe zvědavá
kéž by to vyšlo nám všem. ![]()
No jindy uz me desne bolí břicho a je mi snad vše a ted fakt nic. Tak nam držím palce. Moc. ![]()
Ahoj holky. Vím, že se tady snažíte o miminko a nebo už jste některá v očekávani.
Zbyly mi doma nějaké doplňky stravy. Železo, Kyselina listová, a pak po porodu homeopatika na kojení a piskavice, taky na podporu kojení.
Přenechala bych za symbolickou cenu 200 Kč.
Zdravím vás holky, chtěla bych se vás zeptat… dnes je to 4 dny co měla dojít ms, ale zatím nedošla test jsem si dělala dnes ráno a byl negativní
bolesti mám jak kdyby měla ms dojít ( prsa, podbřišek a bolest v křížích ) nikdy jsem se stim nesetkala.. vždy jsem mela ms pravidelně … byla jsem na gynde v září a vše podle MUDr v pořádku … nevíte co by to mohlo být? A je ještě nějaká možnost že bych mohla být těhotná? Setkala jste se stim některá? Snažíme se 2 roky… děkuji
Ale zkusila sem ovu test ze zvědavosti a pred třemi dny byl slabý a ted takhle