Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak mám doma 9 testů tak snad vydržím co nejdéle netestovat. Dneska jsem 4 DPO.
@Tynka_tynka_K píše: Více
Ahoj, já měla včera pozitivní test ráno, večer už čárka slabla, takže možná večer včera, možná dneska ![]()
Můžeme čekat spolu ![]()
@zizalka24cz píše: Více
Tak to jsem zvědavá, teda těším se na testování s tebou, ja tedy asi dneska ovu, ale spis včera, teplota dneska stoupla trochu uvidime. Test pozitivní včera rano a večer slábl. ![]()
Testy nemám, taky chci vydržet co nejdéle a tím, že jdu po rodicaku znovu do práce a do nové, tak mi to uteče asi ![]()
@Tynka_tynka_K píše: Více
Já měla pozitivní ovu test předevčírem a včera. 😅
@Abi2025 píše: Více
Tak drzim palce aby ovu byla uspesna a plodna. No ja testy mam a uz se tesim taky na testovani ale chci vydrzet co nejdele.
Tak to přeji i tobě 🤗
Moje první ovulace od srpna, kéž by to vyšlo ![]()
Držím moc moc palečky. Já poslední cyklus měla biochemko tak kéž by se už poštěstilo. w
A kolik že jsi dpo? Já asi 2dpo, ale klidně 1dpo. Těžko říct ![]()
Ja 5 DPO tak zatím držím ale desne me bolí záda. 😁
Můj test začíná být pomalu pozitivní, takže plán na víkendové večery je jasný
. Ale mám teď spíš pocit, že se těším víc na ten sex než že by z toho něco bylo 🤣..
@bonsaj493 píše: Více
Tak parada a tak to ma byt aby ten sex byl poradny a zda z toho bude mimi je bonus
držím palce.
Tak mě záda taky bolí a dneska teda fest, mám s nima problém, mela bych cvicit…ale za poslední měsíce jsem nabrala 5 kilo a jsem tak nějak úplně rozložena mi přijde ![]()
V pondělí po 3 letech do práce, bude to mazec…
No ja kupodivu přes Vanoce pribrala jen dve kg. Od zítra uz ale sladké nechci videt. 😁 vždy me pak pálí žáha. No to ja práci nemůžu najít ale v místě bydliště se mi od února max březen naskytne prace tak se už těším. Teda zda do te doby nebudu těhotná 😂