Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Abi2025 píše: Více
No mela bych to dostat v pondělí cca tak uvidíme. Jinak chci to vydržet do soboty abych kdyžtak nebyla zklamaná 😁
@Abi2025 píše: Více
Přesně tak uvidíme jak to nakonec dopadne. Ale zatím mám jen plnejsi prsa. O víkendu me bolela desne záda a chvilkama hlava a ted zatím dobrý.
@bonsaj493 To mě mrzí. Mám to dost podobně takže chápu. Žádný další postup není.. tedy, momentálně se spíš zamýšlím, co vlastně chci. Myslela jsem, že když do CAR půjdeme tak tam zjistí nějaký problém, a ten se vyřeší a půjde to. Nepočítala jsem se situací ‚vsechno je ok, tak to můžeme zkusit urychlit‘. Ale ted je před námi možná inseminace a pak IVF ale obojí je spíš teoreticky, protože jsme prý mladí. Upřímně nevím co teď, asi prostě budu dál doufat že to tentokrát vyjde.
po 19.
Holky mám to podobné, přes rok a půl snažení a nic, navštívili jsme v září CAR, manžel vše v pořádku. U mě trochu výší AMH, jinak vše v pořádku. Zkusili jsem časované styky a zítra nebo dnes nás čeká první IUI, dozvíme se po dnešní kontrole. ![]()
Ahoj holky, už 4 roky se snažíme, mám za sebou několik biochemických i jedno mimoděložní těhotenství. Dnes jsem si dělala test, jsem zhruba 9 DPO a budu doufat, že nás třeba potkal vánoční zázrak a tentokrát to dopadne🙏 Držte mi prosím palce ![]()
@Anonymní píše: Více
To je moc krásná čárka na 9 DPO! Držím palce ![]()
Krásná čarka ![]()
Můžu se zeptat, jestli jsi měl nebo mas nějaké příznaky?? ![]()
@Abi2025 právě že velice nemám, bolí mě trochu podbřišek a mám citlivější prsa, ale to je vše. Ono je asi ještě dost brzo nějaké příznaky vnímat. Pořád se může stát cokoliv, takže jsem si zakázala se vůbec těšit.
Chápu, také jsem se v srpnu těšila nad pozitivnjm testem a mam za sebou v říjnu zamkly potrat ![]()
Moc držím palce, ja jsem 6dpo, kéž by
![]()
@Abi2025 dnešní mamatest dělaný teď v poledne. Furt tomu ale nevěřím a čekám na dálnice
![]()
@baru1525 tak to už je pěkná čárka tak držím palce ať je vše jak má ![]()