Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lleos zatím ani jeden, testovací musí být stejně silná nebo silnější. Uvidíš další dny jestli bude sílit
Dva dny zpoždění (+- autobus 17dpo). Zajímalo by mě, proč mám zpožděnou ms tentokrát
. Kdo teď také testuje? Jak jste na tom?
@Lleos píše: Více¨Já bych řekla že ten 27 nebo dneska bude
@Lleos pozitivní není žádný zatím, ale sílí test, tak pozitivní ještě vychytáš třeba dnes, zítra.
Ahoj holky je tu někdo kdo bude teď kolem koncem roku mít ovu jako já? Od včera dělám testy na ovu tak si jí hlídám i hlen si hlídám nechci to prošvihnout.
@Katie732 a jak mas potvrzenou ovulaci? Potvrzena může být jedině měřením teploty. Třeba žádné zpoždění nemáš.
@zizalka24cz píše: Více
Ahojky, ja bych mela mit ovu kolem silvestra nejak, tak muzeme cekat spolu ![]()
@Tynka_tynka_K píše: Více
Tak super mě vychází na 31.12. -1.1. tak jsem zvědavá podle testu a hlenu kdy to bude ale dneska mě pobolívá podbřišek a záda tak se to asi pomalu chystá. Ale chlapa chci přefiknout dneska a pak obden tak uvidíme jak to půjde třeba to půjde častěji.
@zizalka24cz píše: Více
Ja jsem taky chtela ode dneska ob den, jenze vcera jsme se chytli, tak mame tichou domacnost ![]()
@Tynka_tynka_K píše: Více
já chtěla začít už včera ale já večer usnula a chlap hrál chvilku hru a zažral se do toho tak dneska to musíme napravit a zkusím každý den když to nepůjde tak obden aspoň. A jinak tak budete muset udělat usmiřovací sex ![]()
@Anonymní píše: Více
No ja vim ale me se ta ovu blíží takže abych to zase neprosvihla
Jinak posilam ovu testy vrchní včera odpoledne a spodní dneska dopoledne. ![]()