Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
538
19.12.25 10:12
@zizalka24cz píše: Více

U mě to díky bohu také konci, jeste občas trochu spinim, ale i tak mám strach aby se to nerozjela :zed:
Ovu vůbec netuším po tím všem, tak snad taky ještě letos :lol:
Přítel má také vánoční prázdniny, takže teď 14 dní budeme všichni doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
19.12.25 10:23
@Abi2025 píše: Více

Tak snad se to nerozjede dál a už to bude končit. Jinak tak super tak to snažení půjde raz dva. Budu nám držet moc palce ať nový rok začneme s miminkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.25 10:46

@Katie732 Ahoj, ja jsem dnes 9 dpo a mam to dostat 25.12. Test bilej, jak jinak. Dokonce mamatest. Nechapu, jak muze vsem delat falesny carky, kdyz mne vzdycky ukaze totalne bílo :lol: Nekdo by rekl, ze je brzo, ale ja uz vetsinou od 8 dpo mívám takovy divny kruceni v brise a ke konci se k ranu potim, takze to jsou signaly spolehlivejsi, nez test. No a samozřejmě uz me kruci v brise, takze nic. Vanoce mam rada, ale kazdej rok se mi chce pect min a min.

• Citovat
  • Upravit
538
19.12.25 11:15
@zizalka24cz píše: Více

Také budu držet palce, kez by to tak bylo, to by byl krásný vstup do nového roku :dance: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.25 11:37
@Anonymní píše: Více

Ja jsem na tom uplne stejne :D falesna carka ani nevim jak vypada :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.25 12:09

@Tynka_tynka_K a taky mas mamatest? Vsichni si na nej stezujou, ale ja tam nemam ani tu šedou rysku :lol:

• Citovat
  • Upravit
19.12.25 12:33
presne! Taky mama test a taky vubec nic 😀 porad si rikam, ze mam lehkou nadeji, ze treba se to ukaze pozdeji, ale vcera uz me zacalo pobolivat jak pred menstruaci :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.25 13:49

@Tynka_tynka_K Porad to jeste muze znamenat hnizdeni. Ja mela bolesti bricha kolem ms terminu, ale od 9 dpo uz jsem mela slusnou carku, takze jsem se jen modlila, at se to nerozjede. Za to ted, tri roky od porodu, me neboli absolutne nic. Břicho, hlava, nic. Proste to prijde na den presne, ale uz mam ty svoje dalsi priznaky.

• Citovat
  • Upravit
1580
19.12.25 13:56
@Abi2025 píše: Více

Souhlasím byl by to hezký vstup a určitě to vyjde věřím v to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
20.12.25 14:40

Zkusit se má vše, o čem si člověk myslí, že by to mohlo pomoci. Ale moc bych se na to neupínala, a ani nikoho takového v okolí neznám. Spíš si myslím, že na dovolené otěhotní lidi, kteří by stejně otěhotněli za pár měsíců bez problémů, ale určitě to není všelék po x letech snahy. Já mám stejný věk i dobu snažení jako ty, za dobu snažení jsem byla už na 8 větších dovolených a nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
20.12.25 21:37

Jelikož jsem magor a blázen, dělala jsem si test teď večer. Nevím proč, prostě jsem to tak cítila. Na prvním testu vylezl okamžitě slabý duch (který nejspíš na fotce vzhledem ke snížené kvalitě zde ani nebude vidět.).
No, musela jsme si udělat ještě jeden, protože pokaždé, když vyskočil takhle hned, většinou to byl vadný test. No, mini ducha tam vidím taky, ale já vidím už všude duchy :D. Takže ráno hodím zase echo.

Jinak poprosila jsem manžela, aby mi koupil na Alze testy, protože má dopravu zdarma. A on mi vzal zásobu (2× po 3 balenich :D) no, mela jsem radost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
21.12.25 06:21

A samozřejmě, test bílý. Proto si ani uz nedělám naděje :/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.25 06:58

@Katie732 to jsou ty mamatesty :( znám presne.

• Citovat
  • Upravit
109
21.12.25 07:40

@Katie732
A kolikátý den po jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
21.12.25 08:35

@Petule155 Čekám hlášení :D :)