Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Abi2025 mam z tebe radost, vim ze jsme mely podobny termin a pak tomu vas nedopadlo ❤️ moc ti to přeju a na uklidnění posílám svůj vítězný graf, taky mi klesla teplota a pak uz se držela. Čárka sílila co 2 dny, relativně pomalu ale jistě a ted uz končím 24tt.
@Nina9898 píše: Více
Děkuji Ninus
ano byli jsme ve skupince květen 2026
toto ulítlo ![]()
Dekujiiii, zítra take budu 13dpo tak jsem zvědavá, ale úplně jiné než minule ![]()
A copak čekáš holčičku nebo chlapečka? ![]()
@Abi2025 tak pak sem přidej fotku, ráda vás všechny sleduju a držím palečky a mam pak radost když to některé vyjde ![]()
Pohlaví nevíme, chceme se nechat překvapit ale myslím ze jsem na druhem screeningu neco jako pindu zahlídla tak uvidíme 😀
@Nina9898 píše: Více
Jeee to je parádní překvapení ![]()
Určitě tu budu informovat, moc si přeji ať toto dopadne dobře :smiling_face_with3_hearts: přeci jenom byl to náročný půl rok skoro 🙈
Můžeme tomu už říkat čárky a ne dušíci?:smiling_face_with3_hearts:
Dneska ráno teplota 37 díky bohu ![]()
A testíci sílí, pomalu ale ano, dneska 13dpo.
Dneska bych to NEMĚLA dostat ![]()
Pomalu ale jistě
Úplně jiné než předchozí, to jsem snad už měla dálnici nebo minimálně 3/4 dálnici ![]()
Já jsem dnes 16dpo a s testováním končím. V pátek jsem objednaná na krev, vím, je to brzy, ale vzhledem k mým předešlým ztrátám a věku, mě chce doktor více hlídat. Držte palce ![]()
@Zarini píše: Více
Snad ano ![]()
Chápu, taky počkám na silnější čárku a pak přestanu, mám ztrátu za sebou v říjnu a jsem z toho dost nervózní a plná obav, ale věřím, že to bude dobré ![]()
@Petule155 píše: Více
Malý krůček
ty jo, ale toho strach se už vážně nezbavím.
A co ty, kolik jsi dpo? ![]()
Já mám taky strach, toho se prostě nejde zbavit 😟 už mám za sebou biochemko i ZT, ale jinak mám pocit dobrý. Doufám, že nám to všem vyjde 😇.
@Lucia131 píše: VíceŽe jo, ten strach je neskutečný, já mám za sebou tedy zamlklý potrat… Musíme se naladit na pozitivní vlnu, že vše bude dobré
@Zarini píše: Více
Držím moc palce čárka je krásná tak dej pak vědět.