Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak všem moc držím palce na ty vánoční zázraky ![]()
Tak jsem tu, nerada, ale jsem 🤣
Vyhlížím 1DC moc moc držím všem palce.. ať se nám na ty Vánoce zadaří ❤️ ❄️
Tak já jsem 1 dc dnes… řekla jsem si, že tento měsíc nebudu dělat žádné ovu testy a vůbec honit ovulaci… a fakt to necháme náhodě, třeba se zadaří… manžel ze mě cítí tu nervozitu, jak hlídam, jestli už nebo ne a je nesvůj a začíná se nám vytrácet spontánnost a to je blbý. Snad už lednová skupinka nebude potřeba anebo bude mít jiné téma.
Ahoj holky, čtu vás už od listopadu a moc držím palečky. Já nic nehlidam ani nemeřím a jsem teď 8DC (třetí měsíc užívání si). Moc všem držím palce.
Jsou ty pocity strašně zvláštní, když v jednom období života člověk myslí na to, že si jednoi nedá pozor a bude hned hotovo, ale pak přijde jisté vystřízlivění, že to tak nebylo/není.
Je hodně těžké se nepozorovat a nemyslet na to.
Tak držím palce, ať je to jako dárek pod stromeček
![]()
Připojuju se k vám, i když u mě to pravděpodobně v prosinci nevyjde, poslední 3 měsíce jsem dělala ovu testy a bohužel mám ovu hodně pozdě (24-26 DC) a k tomu strašně krátkou luteálku 5 dní.
Beru cca měsíc a půl pyridoxin, ale zatím se to nezlepšilo. Ale jsem objednaná začátkem prosince na preventivku, tak to chci řešit s doktorkou.
Take se pripojuji.Sice jakoze ja ofiko nevim co bude dal ale tenhle mesic sme ovu promeskali a celkove jsem ztratila nadeji.2.nebo 3.den cyklu mam jit na testy na stitku tak si myslim ze tqm neco bude.Bylo i pred 5ti lety, kdyz sme chteli dite..Ted jsem 20 dc,6 nebo 7 dpo ale jak rikam, tenhle mesic sem mela celkem „smulu“ tak nic necekam🙂
I já se tento měsíc odtajním, jinak sleduji už od léta. Teprve druhý měsíc se budeme snažit aktivně, do teď jsme měli ze zdravotních důvodů stopku.
Jsem 5dc a cykly mám delší a nepravidelné. Hodně štěstí všem!!
Musím se asi též přidat. Sice mám teď 2 dny po vynechání MS, ale testy negativní, takže tomu moc nevěřím a myslím, že to bude jen zpoždneí, co mívám často
Ta doufám, že to nebude nějaký jiný problém a nenaruší nám to snažení nebo nerozhodí pří
ští ovulaci
Ahojte, tak se taky zase přesouvám. Tenhle měsíc už to bude snad i snažení naostro. Příští týden si zajdu na vyvolávačku a pak 5.-9.DC nasazuji clostil, zkusím nejprve 1-0-0 a uvidím, co se bude dít. Tenkrát při prvním těhu mi podvakrát buď udělal cystu nebo jsem nereagovala vůbec, protože jsem neměla ani ovu ani ms. Tak já doufám, že mi bude stačit jednou denně, abych tu ovulaci konečně měla a třeba počnu ještě letos, kéž by ![]()
Ráda bych se k vám přidala. S manželem už dítě máme, už 1,5 se snažíme o další a bohužel zatím bez výsledku. Doufám, že nám to holky už všem konečně vyjde.
Ahoj holky tak dnes jsem 1DC takže se přesovám do prosincové skupinky
všem držím palce ![]()
Ahoj holky. Taky se přidávám - jsem momentálně 39 dc a nedočkavě vyhlížím 1 dc, jelikož mám po srpnovém samovolném potratu rozházený cyklus a z 32 se mi prodloužil, poslední cyklus trval 46 dní a tento cyklus mám co pár dnu pozitivni ovu testy, kdybych se tím měla řídit tak jsem už tento cyklus ovulovala 3× 🤣
Tak snad 1 dc příjde co nejdřív 🙏
Ahoj holky, dnes 5DC… nic nehlídám, nic neměřím.. prostě to necháváme náhodě, ale ten Vánoční zázrak by byl opravdu nádherný. V minulém měsíci se dost holkám zadařilo, tak třeba je teď řada na nás. Užívejte předvánoční čas a nic nehroťte, jsme v tom spolu ![]()
Ahoj, takže asi sem zde
mám 5 dní před MS a už druhý den spinim i trochu světle krve. Ma gynekologii mi řekla že aai přijde MS… ![]()
@MadammeLu třeba ne
uvidíš jestli dojde v plné parádě
a když jo tak prosinec to určitě jistí ![]()