Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Katka272 No nejsem si jista. Sex byl totiž v plodnych dnech 3×, ale z toho jen jednou to šlo do mě. A tim, že absolutně nevim, kdy ta ovulace byla, tam nemam tucha jestli by bylo možny aby se to chytlo. I když je tu hodně holek co měli sex 3-4 dny před ovu a chytlo se to. Snažime se 4 měsice i když vím, že to neni moc, tak je to dost náročný. Asi ano, počkam do data ms a uvidime. Děkuju
a co vy?
@lillych tak jsme se tu zase sesly cooo ![]()
Kolikaty den jsi dpo??Ja teda tenhle mesic vubec nedoufam…Spis se zameruju na ten dalsi🫣
@lillych jo takhle
ale jako ty 3-4 dny jsou podle mě úplně v pohodě
klidně to mohlo vyjít
jo řekne se, že je to jen 4 měsíce ale každý měsíc se táhne viď? My jsme teď teprv začali takže mám první cyklus zamnou
dcera se povedla na 3 pokus a syn “až “ na osmý a to už bylo docela těžký musím říct ![]()
@GabriDnk Ano, zase jsme v tom spolu
jak už píšu výše, tak nemám tucha. Tento měsic jsem ovu netestovala.
@Katka272 Já doufám, že jsme se tedy + - trefili. Samozřejmě by to byl předvánoční krásnej dáreček ![]()
Přesně tak. A člověku v hlavě vrtá, že co je špatně proč se to neuchytilo, kde se stala chyba. Teď každy do toho žvatlá a ptá se “furt nic? tak co, už?” nebo davaji chytre rady jak kdyby každy byl doktor. No 3 měsice jsou krasny těch 8 vám věřím, že už musel byt zahul.
@lillych já myslím, že fakt klidně mohlo
přijde mi, že když to žena ani nečeká tak to spis vyjde
no to je nevýhoda prvního dítěte, taky si pamatuju jak se nás každý pořad ptal,, tak coo, kdy už bude prcek “ atd. Nesnášela jsem to
ale to 3 už nikdo ani nečeká ![]()
@Katka272 Tak ja doufam!
zkusim vydržet do pátku. Ms mam dostat v sobotu, ale tím, že jdeme ještě v pátek na oslavu, kde se bude pít, tak se tomu chci když tak vyvarovat, ale uvidime jak se budu citit. Tento měsic jsem se snažila na to co nejmiň myslet, ale stejnak jakmile si na to vzpomenu, tak mi přijde jak kdyby se mi stahlo břicho a tim padem tomu věnuju větši pozornost..nevim jak to vysvětlit teď budu za blbce asi
no a aspoň mate klid se třetim dítkem se málo počítá a tak to má aspoň člověk jako tajemství ![]()
Může mi prosím někdo vysvětlit - doktor mi řekl dle ultrazvuku, že za 3 dny budu mít ovulaci. Podle délky cyklu je to už strašně pozdě, ale budiž.. Ale ovulační testy celou dobu negativní a prostě nevím… Mohl se doktor splést a ovulaci nemám? Děkujuuu
Tak ja dnes 10 dpo a test uplne bilej.Jsem nasrvana. ikdyz sem to cekala…vsak to znate…
@GabriDnk
Jak já tě chápu, i když to cítím, že to nevyšlo, tak si test udělám a jsem zklamaná. A když přijde MS, tak jí první den o brečím. Ta psychika je „potvora“.
@VilaAmalka31 mě ve středu… Snad ne.. Ale. Pořád spinim na intimku
Jsem v tom s váma, je to boj!
Myslíte, že se mi klube pozitivní ovu test? Nejde mi to zaostřit, ale od včera silnější…
@Anonymní píše:
Jsem v tom s váma, je to boj!Myslíte, že se mi klube pozitivní ovu test? Nejde mi to zaostřit, ale od včera silnější…
Nechavej si ty testy a porovnavej jestli každý den síli. Tak z jednoho těžko posoudit, jelikož tohle je negativní a zda sílí bez jiných nejde říct:)
@TUK0 Mám k tomu dva od včera a ten slabší je… Asi těžko říct, kdy by mohla být čárka, co, zkusím víckrát za den ![]()