Snažení prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50
25.11.23 18:04

@Katka272 No nejsem si jista. Sex byl totiž v plodnych dnech 3×, ale z toho jen jednou to šlo do mě. A tim, že absolutně nevim, kdy ta ovulace byla, tam nemam tucha jestli by bylo možny aby se to chytlo. I když je tu hodně holek co měli sex 3-4 dny před ovu a chytlo se to. Snažime se 4 měsice i když vím, že to neni moc, tak je to dost náročný. Asi ano, počkam do data ms a uvidime. Děkuju :) a co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
25.11.23 19:15

@lillych tak jsme se tu zase sesly cooo :hug:

Kolikaty den jsi dpo??Ja teda tenhle mesic vubec nedoufam…Spis se zameruju na ten dalsi🫣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
25.11.23 19:18

@lillych jo takhle :) ale jako ty 3-4 dny jsou podle mě úplně v pohodě :) klidně to mohlo vyjít :) jo řekne se, že je to jen 4 měsíce ale každý měsíc se táhne viď? My jsme teď teprv začali takže mám první cyklus zamnou :) dcera se povedla na 3 pokus a syn “až “ na osmý a to už bylo docela těžký musím říct :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
25.11.23 19:59

@GabriDnk Ano, zase jsme v tom spolu :) :roll: jak už píšu výše, tak nemám tucha. Tento měsic jsem ovu netestovala.

@Katka272 Já doufám, že jsme se tedy + - trefili. Samozřejmě by to byl předvánoční krásnej dáreček :srdce:
Přesně tak. A člověku v hlavě vrtá, že co je špatně proč se to neuchytilo, kde se stala chyba. Teď každy do toho žvatlá a ptá se “furt nic? tak co, už?” nebo davaji chytre rady jak kdyby každy byl doktor. No 3 měsice jsou krasny těch 8 vám věřím, že už musel byt zahul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
25.11.23 20:03

@lillych já myslím, že fakt klidně mohlo :srdce: přijde mi, že když to žena ani nečeká tak to spis vyjde :andel: no to je nevýhoda prvního dítěte, taky si pamatuju jak se nás každý pořad ptal,, tak coo, kdy už bude prcek “ atd. Nesnášela jsem to :mrgreen: ale to 3 už nikdo ani nečeká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
25.11.23 20:42

@Katka272 Tak ja doufam! :srdce: zkusim vydržet do pátku. Ms mam dostat v sobotu, ale tím, že jdeme ještě v pátek na oslavu, kde se bude pít, tak se tomu chci když tak vyvarovat, ale uvidime jak se budu citit. Tento měsic jsem se snažila na to co nejmiň myslet, ale stejnak jakmile si na to vzpomenu, tak mi přijde jak kdyby se mi stahlo břicho a tim padem tomu věnuju větši pozornost..nevim jak to vysvětlit teď budu za blbce asi :) :D no a aspoň mate klid se třetim dítkem se málo počítá a tak to má aspoň člověk jako tajemství :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.23 22:52

Může mi prosím někdo vysvětlit - doktor mi řekl dle ultrazvuku, že za 3 dny budu mít ovulaci. Podle délky cyklu je to už strašně pozdě, ale budiž.. Ale ovulační testy celou dobu negativní a prostě nevím… Mohl se doktor splést a ovulaci nemám? Děkujuuu

• Citovat
  • Upravit
299
26.11.23 11:53

Tak ja dnes 10 dpo a test uplne bilej.Jsem nasrvana. ikdyz sem to cekala…vsak to znate…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
26.11.23 18:57

@GabriDnk
Jak já tě chápu, i když to cítím, že to nevyšlo, tak si test udělám a jsem zklamaná. A když přijde MS, tak jí první den o brečím. Ta psychika je „potvora“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
26.11.23 19:31

Měla by mi teď přijít každým dnem MS, tak vyčkávám🙊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
26.11.23 19:54

@VilaAmalka31 mě ve středu… Snad ne.. Ale. Pořád spinim na intimku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
27.11.23 07:47

Ahoj holky, tak se hlásím do party, dnes 1DC :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.23 08:02

Jsem v tom s váma, je to boj! :pankac: Myslíte, že se mi klube pozitivní ovu test? Nejde mi to zaostřit, ale od včera silnější…

• Citovat
  • Upravit
308
27.11.23 08:11
@Anonymní píše:
Jsem v tom s váma, je to boj! :pankac: Myslíte, že se mi klube pozitivní ovu test? Nejde mi to zaostřit, ale od včera silnější…

Nechavej si ty testy a porovnavej jestli každý den síli. Tak z jednoho těžko posoudit, jelikož tohle je negativní a zda sílí bez jiných nejde říct:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.23 08:16

@TUK0 Mám k tomu dva od včera a ten slabší je… Asi těžko říct, kdy by mohla být čárka, co, zkusím víckrát za den :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex