Snažení říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
196
3.10.14 17:12

@honey.pet … to je mi moc líto… bude líp, uvidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
3.10.14 17:13

@honey.pet @ludul To je mi velice líto!!

Chce to klid!! A radovat se z maličkostí. Bohužel zjišťuji že si tímto prochází skoro každá druhá. A je to hrozné. Tahle doba není úplně tak ve všem ideální jak si někteří myslí…

Musíme myslet pozitivně. A hlavně na sebe a své blízké!

My jsme přišli v 8tt plus. (Nevím ty termíny přesně.) Nebylo asi ideální období. Byla jsem hodně ve stresu. Teď se snažím myslet více na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
3.10.14 17:16

@Katyll @honey.pet … přesně tak holky, myslet pozitivně :-) mě tady venku hrajou… zní to jako nějaký dětský den nebo tak něco pro děti školou povinné… počkám na drahou polovičku a asi se tam půjdeme juknout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
3.10.14 17:18

Tak si to uží! Já bych měla jít za naší 9letou kočkou Míňou a pomazlit se s ní.

Slyšela jsem ji naříkat. Dnes jsem na ni neměla vůbec čas.

Tak hlavně pozitivně!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
3.10.14 18:30

Ahoj holky, mohu se připojit? Zatím jsme se snažili první měsíc, těhu test negat. ms ovšem zatím nikde. Mám úplně rozházený cyklus.
Snad se nám všem brzy zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
3.10.14 18:32

@honey.pet Moc mě mrzí čím jsi si prošla, muselo to být hodně těžké, malý andílek vám jistě brzy pošle brášku nebo sestřičku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
4.10.14 10:53

Ahojky holky rada bych se přidala my se snažime už rok a každy měsíc je pro mě novým zacátkem snažení takže i říjen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
4.10.14 10:54

@honey.pet moc mě mrzí co jste si museli zažít :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
4.10.14 11:12

Holky berete něco na podporu těhu? Já kys. listovu střídám s Femibionem a beru Gynex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
4.10.14 13:27

@Aninka65 já momentálně zkouším homeopatika. Na první mimi jsme čekali pět let a vyšlo nám první IVF, zkoušela jsem kde co, bez efektu i gynex. Tak uvidím, co ta homeopatika. Jinak mám ještě Duphaston a pokud vyjde spermiogram, tak dostanu Clostilbegyt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
4.10.14 13:36

@honey.pet Já gynex zkouším na srovnání cyklu. HA mám vysazenou půl roku a mám hrozně dlouhé cykly, jednou i vyvolání. Tak to jste se už natrápili dost, viď :hug: Držím pěsti ať spermio dopadne dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
4.10.14 14:05

@Aninka65 nj, co už člověk to musí skousnout a jít dál. Bolí to, ale nemůžu žít minulostí. Doufám, že tentokrát to vyjde co nejdřív a nebudeme muset znovu na umělý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
4.10.14 14:12

@honey.pet Jsi statečná :kytka: moc bych vám to přála, aby mimi bylo přirozeně a co možná nejdřív ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.14 14:16

Ahoj holky, my se vědomě nesnažíme, ale čekám ms buď dnes nebo zítra či v pondělí, mám to tak 26-28 dní a styk proběhl 11.-12. den, jsem tedy zvědavá, testovat budu jedině, když do pondělí nepřijde..myslíte, že mám šanci? kdy mám ovulaci nevím…

• Citovat
  • Upravit
307
4.10.14 14:16

@Aninka65 jj, věřím, že to vyjde, je to takový jako by snad šestý smysl. Loni jsem to takhle měla před IVF. Prostě jsem věděla, že otěhotním. A podobné pocity zažívám i teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí