Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ rull… u mě by to bylo před necelým týdnem, takže teprve se dělí buňky… takže uvidím… já jen hustý žmolkovatý výtok a nemůžu si třetí den dojít na záchod… promiň, že to píšu tak natvrdo, ale nějaký kultivovanější výraz mě nenapadnul… břicho mě bolelo před ovu a v době ovu, 5dní…to sem na to zvědavá ![]()
@ludul netřeba kultivovaných výrazů
já jsem měla ovu tak zhruba před 5 dny, takže právě proto říkám, že příznaky jsou blbost. Jen doufám, že vůbec proběhla. Uvidíme příští týden, to už by se něco poznat mohlo.
@rull kdy jsi měla ovu? vypadá to, že jsme ji měly stejně
já 3.10.
sex 29.9., 2.10., 5.10… kéž by to vyšlo…
@ludul no pokud jsem to zjistila dobře tak taky 2. 10.
teplotu neměřím, prý to při těch hormonech stejně nefunguje, tak jsem dělala testy, 1. večer byl hodně silný, ráno jsem testovat nemohla a večer byl zase silný a pak už mizel, tak si myslím, že pozitivní byl ráno a to jsem nezměřila, protože 2. 10. jsem měla šílené boleti v noci, nemohla jsem ani spáta taky skončil výtok. Ale ověřené to nemám.
@ rull tak uvidíme a nezbývá nám nic jiného než čekat
jdu se věnovat příteli, už mi došel z práce ![]()
Ahoj tak já mám mít/nemít!! menzes za cca 11-12 dní. Tak doufám že nedorazí. Ovu měla být a myslím že i byla (podle bolestí a větší chuti na sex a propočtů a příznaků v předchozích měsících)
kolem 3-4.10…
Tak si budeme držet palce!!
Držte se všechny!
@Katyll tak to už jsme 3 s podobným termínem ovu, akorát ms čekám tedy dříve.
@rull nějak jsem nestíhala to tady zkouknout…ale už jsem zpět
včera jsem byla po dlouhé době na h. e.a. t.u a myslím dobrý, jen mě chvíli píchalo v podbříšku, ale jinak super
A co ty, jak je?
@ludul no je mi zvláště, tak 5× denně jsem přesvědčená, že dorazila MS. Docela shodné bolesti, ale zatím nic. Když jsem měla cykly bez ovulace byly většinou tak 19 dní, takže pokud se ovu nezadařila, je MS reálná. No ale možná to MS není. Cvičení závidím, já jsem chodila na fitnessbox, ale poslední dobou jsem nějak ztratila motivaci.
@rull třeba nedorazí…to by bylo super, že ![]()
já mám taky kolikrát pocit, že dorazí, musíme vyčkat…
máš nějaké nové příznaky těhu? já mám nějaké citlivější bradavky a je mi pořád zima, už od pondělí…
@ludul no na prsa mi nikdo nesmí ani šáhnout
to je bolest jako blázen, ale pořád si říkám, že za to možná může ten utrogestan (minulý cyklus to ale nedělal) no a takový bílý výtok, docela hodně. Zima mi není, ale chce se mi pořád spát, ale to se mi chce taky docela často ![]()
@ludul no jako zní to pěkně, ale vzhledem k tomu, jak je brzy, tak si pořád říkám, že to může být něčím jiným.
@rull to čekání je hrozný, že
dřív jsme byly rády, když MS došla a teď budeme rády, když nedojde ![]()
vydržela jsi zatím netestovat? Já se zatím držím ![]()