Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1586
2.5.10 22:28

Sisi79: Ahoj Sisi :-D

Viky: ja musela duchodci v baraku si stezovali a zavolali na me policii hruza znicila mi celej byt dve hodiny jsme uklizeli a to je celych pul roku,to uz bxylo pokolikaty :-? kazdou noc ve tri silene mnouka i pres den takze v panelaku se to neda zvladnout nejsem ten typ co se neceho zbavi kdyz to neni jednoduchy nerada se vzdavam mam z toho blbej pocit ze jsem ji dala ale vazne uz mi dosli sily i moznosti :-(

tak ja jdu chrnet zitra brzo rano letime do toho Gennetu tak pa holky :mavam:

• načítám...
491
3.5.10 08:11

Jude

ahojky, moc děkuji za gratulaci, já gratuluji také moc a moc :kytka:
Můj první den posl.mens. je 26.3. :) Takže jsme nasteno :) o jeden den :wink:
tento termín porodu mi sdělila lékařka, byla jsem u ní před týdnem, příští pondělí jdu znova na kontrolu, jelikož beru utrogestan a bude mi psát další.. Takže to vypadá, že jsem na začátku šestého týdne :) V pátek mi začal šestý týden, takže nevím přesně jak se to píše v těch zkratkách jestli 5+3tt nebo jak?

• načítám...
828
3.5.10 08:49

ahojky holky tak dneska mi zacinaj plodny dny a ovulaci mam mit 5.5.10 tak snad se nam to s pritelet ted povede. :-)

• načítám...
2578
3.5.10 08:53

ahoj holky,
tak se hlásím po víkendu a nestíhám číst :lol:

• tak všem co mají plodné dny tak přeji hodně štěstí…
  • mě začínají od 10. tak se už také chystám.. :mrgreen:

zatím papa musím jít makat :-(

• načítám...
491
3.5.10 08:59

Ahoj holky,

tak ať se vám zadaří tento měsíc, držím pěsti :kytka:

• načítám...
19606
3.5.10 09:07

ahoj Alushko… Jakpak se daří??? Nějaké nevolnosti? mohlo by se nám zadařit když je ten měsíc lásky,že? :-D :-D :-D jinak hezký den všem :-) mám nastudovaný ten děložní čípek…zhruba 2 dny před ms by měl měknout a otevírat se a já ho mám pořád tvrdý…že by nějaká malinkatá naděje??? jinak test zatím nic :-( :cry: :cry: :cry: a ms nikde…no uvidím :think:

• načítám...
491
3.5.10 09:30

Ahojky Boby :)

dnes mám příjmačky na dálkové studium akorát jsem se teď na to vůbec nepřipravovala, navíc to těhotenství :) To jsem samou radostí nemohla myslet na nic jiného a doma jsme měli teď nějakou krizi, takže mi to uplně vypadlo a teď v práci se trošku šrotím, mám je od půl jedný a naštěstí do práce se už nevrátím..

Ráno mi bylo zle, motala se mi hlava, musela jsem chvíli sedět před barákaem na lavičce a z hluboka dýchat, a v práci jsem si zase dělala průvan, přitom ho tak nesnáším :lol:
Jen ať mi je pořádně blbě, ať vím, že ten brouček se dál v pořádku vyvíjí.. Měla jsem teď hodně stresu a moc se o něj bojím… :cry: :cry:

• načítám...
19606
3.5.10 09:36
Alushka_6988 píše:
Ahojky Boby :)

dnes mám příjmačky na dálkové studium akorát jsem se teď na to vůbec nepřipravovala, navíc to těhotenství :) To jsem samou radostí nemohla myslet na nic jiného a doma jsme měli teď nějakou krizi, takže mi to uplně vypadlo a teď v práci se trošku šrotím, mám je od půl jedný a naštěstí do práce se už nevrátím..

Ráno mi bylo zle, motala se mi hlava, musela jsem chvíli sedět před barákaem na lavičce a z hluboka dýchat, a v práci jsem si zase dělala průvan, přitom ho tak nesnáším :lol:
Jen ať mi je pořádně blbě, ať vím, že ten brouček se dál v pořádku vyvíjí.. Měla jsem teď hodně stresu a moc se o něj bojím… :cry: :cry:

Věřím,že vše bude v pořádku :-) tak držím pěsti ať ti ty přijímačky vyjdou… hlavně dostatečně odpočívej,ať jste v pořádku oba dva :-)

• načítám...
828
3.5.10 09:40

tak ja mam obcas taky starosti i nervy a proto si myslim ze nam to nejdem bojim se toho.

• načítám...
491
3.5.10 09:47

boby

díky moc, ale nejvíc mi záleží na dorbečkovi, ale snad bude silný jako maminka :) :srdce:

Prcku to taky s tím může souviset ale i nemusí.. Opravdu to chce spíše klid ale mě se to teda povídá… :( Nesmíš se toho bát a hlavně radší opravdu moc na to nemyslet…

• načítám...
828
3.5.10 09:51

tak ja nato nemyslim jen premyslim jestly se to povedlo nebo ne.jinak jsem v pohode.

• načítám...
19606
3.5.10 10:10

určitě bude :-D

• načítám...
375
3.5.10 10:11

Dobré ránko všem,

Bobby - test takhle brzo nemusí nic ukázat,ale je super, že ms ještě nepřisla a tudíž je tu pořád ještě naděje. :kytka:

Alushko, dávej na sebe pozor. Snad se vám to doma uklidní. Je škoda, že zrovna teď máte neshody. Ale uřčitě se to zlepší, protože ti začne růst bříško a to si ti mužšký teprve uvědomí, že mají doma těhulky a začnou se o nás bát. :pankac:

A držím všem pěstičky na plodné dny :kytka:
Já to mám v práci taky hodně náročné. Jsem ve stresu v podstatě pořád a pracuji moc hodin přesčasů. Tak se bojím, že to na to má taky vliv… :zed:

• načítám...
828
3.5.10 10:17

tak natom jsme stejne v praci je plno stresu. ja ho tam mam taky a take dost prescasu
:-?

• načítám...
491
3.5.10 10:20

Sisi

moc děkuji, jo přítel se už lísá, kdežto zase na něj nemám náladu já… No ale ono to přejde…
Sám říkal že má o mě strach, tak snad… :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí