Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
308
6.5.10 10:25

Viky,
aspoň že je tulení a mazlení. I když k mimču to asi moc nepomůže :-( jde vidět, že tě má rád a má rád tvou blízkost.

Petruško,
teda den na draka. Jak se říká, když se to s… tak se to s… Zkus myslet na tu vaši super dovolenou a představuj si jak ti šéfka závidí a sedí tady v té kose, zatím co ty se budeš opalovat na sluníčku :wink: . A zkuste si termín naplánovat kolem ovulky … nikdy nevíš co všechno si z dovolené přivezeš :-D

Věrko,
držím palce, ať má Ústí jen dobré zprávy :palec:

Yanko,
který DPO jsi? Mě bylo špatně myslím už od 4DPO, což je fakt brzy, ale bylo mi šoufl jako při jízdě autobusem v srpnu :roll: . Jen několik dní a pak to přestalo. Proto jsem si začala myslet, že jsem v tom. Takže možná ..... :-D

Bobby,
jak je?

Kaspinko,
už jsi tam :mavam:

• načítám...
2578
6.5.10 10:30

Hezké dopoledne všem :mavam:

u nás je také hnušně :-( vypadá to že příjde zima a ne jaro :nevim:

Yanka: hm tak to fakt vypadá na těhu :potlesk: a ještě tě nemáme v seznámku, nebo jsem tě přehlídla :think: mrknu znovu :wink:

Petruška: tohle se stává všem že se nedaří, ale nic si z toho nedělej a hlavně nesmutni :cert: protože to škodí na početí :pankac: takže se vykašli na šéfku… :kytka:

• načítám...
12429
6.5.10 10:39

Jude díky :kytka:

• načítám...
491
6.5.10 10:42

kaspinko

mě teda ani neprudí - má jediný štěstí…(pravdou je, že jsem se s ním jednou líbala (nebyla jsem ještě zadaná), ale to mi ještě nedělal taky šéfa :( ) No a přítel se těší až odtud odejdu, no proč asi :think: :lol:

• načítám...
12429
6.5.10 10:47

Alushko
při představě, že bych se s ním měla líbat se mi zvedá žaludek :jazyk:
Příteli se ani nedivím :lol:

• načítám...
828
6.5.10 10:51

ahojky devcata tak dneska je pekne hnusna zima.u nas prsi a byla i bourka.a jak se mate vy.

• načítám...
375
6.5.10 10:56

Ahoj holky, ja jsem teda fakt exot tenhle mesic. :pocitac: Ovulka asi tentokrat vubec neprisla (minuly mesic byla 17DC)a nebo prisla o par dnu drive a temer se neprojevila. Ovu testy delam od 12DC az do dneska 21DC a vzdy jen duch nebo slaba carka. Mela jsem sice malinko bilek nekdy kolem 14DC a v te dobe mne take trochu bolel podbrisek. Ale je mozne, ze by ovu testy byly negativni? :nevim:

A ted jeste ke vsemu jsem uz dva dny hrozne unavena, poboliva mne trochu bricho a mam trochu spineni. Tak ja nevim, jestli na mne jde ms uz ted ci co.. :think: BT mam dneska 36.7, vcera 36.6.

Ach jo! Zase musim mit neco extra :-P :mrgreen:

• načítám...
491
6.5.10 11:26

Ten náš za to poravdu stál :) :)
No nic, teď jsem mu to teda všechno řekla, prý má ze mě radost a že je rád, že jsem mu to oznámila včas..
a mám to za sebou, uf…

• načítám...
12429
6.5.10 11:33

To je fajn, že to dobře dopadlo :palec: Aspoň máš klid a nemusíš na to myslet :wink:

• načítám...
375
6.5.10 11:37
Alushka_6988 píše:
Ten náš za to poravdu stál :) :)
No nic, teď jsem mu to teda všechno řekla, prý má ze mě radost a že je rád, že jsem mu to oznámila včas..
a mám to za sebou, uf…

No vidis :-)

• načítám...
491
6.5.10 11:38

Tak tak :)
Fakt se mi hodně ulevilo :)

• načítám...
17715
6.5.10 11:44

paráda, tak to vzal hezky, :dance: u nás už vylízá sluníčko holky, juhůůů, já jdu ve 14:00 tady do hospody obsuhovat nějakou akci, tak bůhví, kdy se dostanu domů, ale počítám že se nají a půjdou, teda jestli to nebude nějaká párty do rána, prej 70 lidí…třeba se s někým seznámím,ale pochybuju, za tu dobu co jsem tu tak chodím do té hospody pomáhat na akce, ale známé tu pořád nemám, jen od vidění, nebo ty důchodce, ale mladí nemaj zájem se se mnou vybavovat :nevim: :cry:

• načítám...
1617
6.5.10 12:06

Holky i když venku prší tak vy jste takoví sluníčka :lol: . Mám už asi strach z každého doktora . No ale snad zbytečný :nevim: . A určitě dám vědět jo .

• načítám...
375
6.5.10 12:12

Neboj Verus, to dobre dopadne :palec:

• načítám...
828
6.5.10 12:13

drzime ti palecky :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat