Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Věruš,
a co svíčková? Chystám se na ni o víkendu
![]()
A dnes si asi uděláme zapečené brambory se šlehačkou, to milujeme…
Věrkaveverka - a co třeba mé oblíbené špagety? Nebo čínu, přírodní plátek, rizoto, karbanátky… Vše rychlé a dobré ![]()
Jé no díky ty zapečené brambory ,to je dobrý nápad . Svíčkovou jsme měli před 14 dny .
Špagety už jsme měli a karboše taky . NO uvidíme co ještě naplánujem za jídelníček na příští týden . Děkuji
To já taky, ale třeba teď o víkendu budem mít čočkovku a v sobotu manža dělá pečené brambůrky a v neděli budu dělat langoše ![]()
Alushko, svíčková to je mňamka viď
také se na ní chystám na víkend, a protože zítra zůstanu doma, abych se trošku vykurírovala, uvařím si ji v klídku už v pátek
aspoň bude pěkně uleželá
jinak mě to tu zase dneska vůbec neutíká, do pěti daleko a lidi žádný
ne že by mi chyběli, ale pak čas vůbec nepádí hihi
držím také pěstičky, mě čeká lékař 12. a už se konečně dozvím, kdy odsud budu moci zdrhnout alespoň na marodní, když už ne mateřskou ![]()
Kaspinka píše:
To já taky, ale třeba teď o víkendu budem mít čočkovku a v sobotu manža dělá pečené brambůrky a v neděli budu dělat langoše
Jú Langoše jo ? No to my taky mužem . Na výkend moc Vaření neplánuju . Děti budou u bívalého a manžel má noční takže bude spinkat. Zítra uvařím něco na dva dny a je to . Já se chystám o víkendu sportovat .
Já jsem zvaná na svíčkovou v sobotu ke tchýni…
Ale svíčkovou dělá skvělou to se musí nechat ![]()
Taky to nebudu moc přehánět, máme poslední víkend před svatbou a navíc po dlouhé době volný tak si ho chcem užít spolu ![]()
Kaspinka píše:To vám přeji . Svadba je nádherná . Budu na vás myslet .
Taky to nebudu moc přehánět, máme poslední víkend před svatbou a navíc po dlouhé době volný tak si ho chcem užít spolu
Kaspinka píše:
Věrka
díky, už se moc těším
ale „manža“ už začíná být nervózní
jé je to přejde . A pak z toho budete mít srandu . A počkej až budete mít maličko upito .
.
Věrkaveverka píše:Kaspinka píše:jé je to přejde . A pak z toho budete mít srandu . A počkej až budete mít maličko upito .
Věrka
díky, už se moc těším
ale „manža“ už začíná být nervózní.
On trémista není takže nakonec to bude na mě
a hrozně se těším jak zapomenem slib ![]()
Kaspinka píše:Taky jsem byla nervozní . A manžel ten byl v klidu smálse mi . Dala jsem mu snubní prstýnek na pravou ruju jak jsem byla vyklepaná . Takže trapas .Věrkaveverka píše:On trémista není takže nakonec to bude na měKaspinka píše:jé je to přejde . A pak z toho budete mít srandu . A počkej až budete mít maličko upito .
Věrka
díky, už se moc těším
a hrozně se těším jak zapomenem slib
Věrkaveverka píše:Kaspinka píše:Taky jsem byla nervozní . A manžel ten byl v klidu smálse mi . Dala jsem mu snubní prstýnek na pravou ruju jak jsem byla vyklepaná . Takže trapas .Věrkaveverka píše:On trémista není takže nakonec to bude na měKaspinka píše:jé je to přejde . A pak z toho budete mít srandu . A počkej až budete mít maličko upito .
Věrka
díky, už se moc těším
a hrozně se těším jak zapomenem slib
Budu ráda když mu ho vůbec navlíknu, nebo budu tak nervozní že ho nenavlíkne on mě ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat