Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
491
6.5.10 14:02

Věruš,

a co svíčková? Chystám se na ni o víkendu :) :srdce:
A dnes si asi uděláme zapečené brambory se šlehačkou, to milujeme…

• načítám...
779
6.5.10 14:10

Věrkaveverka - a co třeba mé oblíbené špagety? Nebo čínu, přírodní plátek, rizoto, karbanátky… Vše rychlé a dobré :palec:

• načítám...
1617
6.5.10 14:11

Jé no díky ty zapečené brambory ,to je dobrý nápad . Svíčkovou jsme měli před 14 dny .

• načítám...
1617
6.5.10 14:13

Špagety už jsme měli a karboše taky . NO uvidíme co ještě naplánujem za jídelníček na příští týden . Děkuji

• načítám...
12429
6.5.10 14:16

To já taky, ale třeba teď o víkendu budem mít čočkovku a v sobotu manža dělá pečené brambůrky a v neděli budu dělat langoše :-)

• načítám...
647
6.5.10 14:17

Alushko, svíčková to je mňamka viď :-P také se na ní chystám na víkend, a protože zítra zůstanu doma, abych se trošku vykurírovala, uvařím si ji v klídku už v pátek :wink: aspoň bude pěkně uleželá :dance: jinak mě to tu zase dneska vůbec neutíká, do pěti daleko a lidi žádný 8-o ne že by mi chyběli, ale pak čas vůbec nepádí hihi :mavam: držím také pěstičky, mě čeká lékař 12. a už se konečně dozvím, kdy odsud budu moci zdrhnout alespoň na marodní, když už ne mateřskou :pankac:

• načítám...
1617
6.5.10 14:20
Kaspinka píše:
To já taky, ale třeba teď o víkendu budem mít čočkovku a v sobotu manža dělá pečené brambůrky a v neděli budu dělat langoše :-)

Jú Langoše jo ? No to my taky mužem . Na výkend moc Vaření neplánuju . Děti budou u bívalého a manžel má noční takže bude spinkat. Zítra uvařím něco na dva dny a je to . Já se chystám o víkendu sportovat .

• načítám...
779
6.5.10 14:21

Já jsem zvaná na svíčkovou v sobotu ke tchýni… :roll: Ale svíčkovou dělá skvělou to se musí nechat :-D

• načítám...
12429
6.5.10 14:24

Taky to nebudu moc přehánět, máme poslední víkend před svatbou a navíc po dlouhé době volný tak si ho chcem užít spolu :dance:

• načítám...
1617
6.5.10 14:25
Kaspinka píše:
Taky to nebudu moc přehánět, máme poslední víkend před svatbou a navíc po dlouhé době volný tak si ho chcem užít spolu :dance:
To vám přeji . Svadba je nádherná . Budu na vás myslet .
  • načítám...
12429
6.5.10 14:26

Věrka
díky, už se moc těším :andel:
ale „manža“ už začíná být nervózní :mrgreen:

• načítám...
1617
6.5.10 14:28
Kaspinka píše:
Věrka
ale „manža“ už začíná být nervózní :mrgreen:

jé je to přejde . A pak z toho budete mít srandu . A počkej až budete mít maličko upito . :-D .

• načítám...
12429
6.5.10 14:32
Věrkaveverka píše:
Kaspinka píše:
Věrka
jé je to přejde . A pak z toho budete mít srandu . A počkej až budete mít maličko upito . :-D .

On trémista není takže nakonec to bude na mě :mrgreen: a hrozně se těším jak zapomenem slib :mrgreen:

• načítám...
1617
6.5.10 14:35
Kaspinka píše:
Věrkaveverka píše:
Kaspinka píše:
Věrka
jé je to přejde . A pak z toho budete mít srandu . A počkej až budete mít maličko upito . :-D .
On trémista není takže nakonec to bude na mě :mrgreen: a hrozně se těším jak zapomenem slib :mrgreen:
Taky jsem byla nervozní . A manžel ten byl v klidu smálse mi . Dala jsem mu snubní prstýnek na pravou ruju jak jsem byla vyklepaná . Takže trapas .
  • načítám...
12429
6.5.10 14:44
Věrkaveverka píše:
Kaspinka píše:
Věrkaveverka píše:
Kaspinka píše:
Věrka
On trémista není takže nakonec to bude na mě :mrgreen: a hrozně se těším jak zapomenem slib :mrgreen:
Taky jsem byla nervozní . A manžel ten byl v klidu smálse mi . Dala jsem mu snubní prstýnek na pravou ruju jak jsem byla vyklepaná . Takže trapas .

Budu ráda když mu ho vůbec navlíknu, nebo budu tak nervozní že ho nenavlíkne on mě :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+