Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
308
6.5.10 15:22

Yanko,
jestli chceš na seznámek, tak mi napiš od kdy se snažíte, co bereš (jestli) a jestli už máš nějaké děti, OK?

Kaspinko,
super - svatba! Jaké budeš mít šaty? Nemáš fotku?

Holky,
mně se úplně sbíhají sliny, jak to tady čtu …

• načítám...
12429
6.5.10 15:34

Jude
mých přímo ne, protože si je nechávám šít, ale budou to tyto http://www.magiquemoment.cz/…a%20bol.html
jen tu krajku budu mít vínovo-bílou :-)

• načítám...
1617
6.5.10 15:37

Ježiš no to jsou krásné šaty .

• načítám...
12429
6.5.10 15:41

doufám, že budo pěkné i na mě :roll: paní přece jen vypadá, že je vyšší než já :-?

• načítám...
308
6.5.10 15:46

Ty jsou fakticky nádherné, ta krajka je krásná. Budeš kočena nevěsta :srdce: :srdce:
A co kytička? Jakou barvu?

• načítám...
1617
6.5.10 15:47
Kaspinka píše:
doufám, že budo pěkné i na mě :roll: paní přece jen vypadá, že je vyšší než já :-?

budeš krásná jako každá nevěsta .

• načítám...
12429
6.5.10 15:49

Díky :-)
no vzhledem k tomu, že celá svatba bude bílo-bordó tak kytka bude taky taková :wink: ale co přesně nevím, protože to vybírá můj drahý :kytka:

• načítám...
1617
6.5.10 15:51

Holky já mizím tak mi držte pestičky zítra jo . Pak vám povím jak jsem dopadla.

• načítám...
12429
6.5.10 15:53

Budu na tebe myslet :wink: :mavam:

• načítám...
12429
6.5.10 16:18

Tak já mažu domů čekat na manžílka :-) Pěkný zbytek dne :mavam:

• načítám...
2578
6.5.10 16:26

papa holky :mavam:
já musím v práci ještě půlhodky trčet :-?

• načítám...
19606
6.5.10 17:16

ahoj holky…tak dneska jsem netestila…nechám si to asi až na víkend…ms ještě nikde,ale až na únavu a bolest a břicha nemám žádné příznaky ani nic,takže nevím co se zase děje :-( jaký jste měly dneska den??? já létala po městě a po školeních :-( jsem úplně kakao…

• načítám...
19606
6.5.10 17:29

Kaspinko nádherné šaty!!!!

• načítám...
375
6.5.10 17:47
Bobby píše:
ahoj holky…tak dneska jsem netestila…nechám si to asi až na víkend…ms ještě nikde,ale až na únavu a bolest a břicha nemám žádné příznaky ani nic,takže nevím co se zase děje :-( jaký jste měly dneska den??? já létala po městě a po školeních :-( jsem úplně kakao…

Tak to te obdivuji, ja bych to nevydrzela :lol:
Budu drzet palecky :palec:

• načítám...
1586
6.5.10 18:09

Ahoj holky :mavam: tak to mam za sebou IUI probehlo v poho jako obyc prohlidka u gynekologa rikala ze mam nadhernej ovulacni hlen a muj drak luxusni spermiogram mel 65 milionu a prumer je 45 mil takze pohoda prenesli mi jich 17mil :wink: :mrgreen: tak uvidime co z toho bude jdu se nacpat kys.listovou a musime se jit tulit prej aby jsme to potvrdili tak mame sex na povel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Viky: neboj se nic mas uplne to samy co ja ted ti vezmou vzorek (abraze cipku) a kdyz ti tam neco najdou urci ti skupinu a pujdes na plastiku cipku coz nic neni je to operace v narkoze na pul hodky ja jsem jim vstala uz co me vezli ze salu a rikam tak ja jdu domu :mrgreen: :mrgreen: sem byla asi sfetla jeste :mrgreen: ale druhy den jsem podepsala revers a sla jsem domu pze mi vubec nic nebylo nekrvacela jsem a mela jen pidi bolesti v pod brisku tehotenstvi mi nezakazali a za 3 mesice jsem sla o5 na citologii a dobry :-D tak se niceho neboj nic to neni :hug: tak holky ja jdu odpocivat dnes to bylo citikove narocny :-? tak papa :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+