Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Yanko,
jestli chceš na seznámek, tak mi napiš od kdy se snažíte, co bereš (jestli) a jestli už máš nějaké děti, OK?
Kaspinko,
super - svatba! Jaké budeš mít šaty? Nemáš fotku?
Holky,
mně se úplně sbíhají sliny, jak to tady čtu …
Jude
mých přímo ne, protože si je nechávám šít, ale budou to tyto http://www.magiquemoment.cz/…a%20bol.html
jen tu krajku budu mít vínovo-bílou ![]()
doufám, že budo pěkné i na mě
paní přece jen vypadá, že je vyšší než já ![]()
Ty jsou fakticky nádherné, ta krajka je krásná. Budeš kočena nevěsta
![]()
A co kytička? Jakou barvu?
Kaspinka píše:
doufám, že budo pěkné i na měpaní přece jen vypadá, že je vyšší než já
budeš krásná jako každá nevěsta .
Díky ![]()
no vzhledem k tomu, že celá svatba bude bílo-bordó tak kytka bude taky taková
ale co přesně nevím, protože to vybírá můj drahý ![]()
Holky já mizím tak mi držte pestičky zítra jo . Pak vám povím jak jsem dopadla.
ahoj holky…tak dneska jsem netestila…nechám si to asi až na víkend…ms ještě nikde,ale až na únavu a bolest a břicha nemám žádné příznaky ani nic,takže nevím co se zase děje
jaký jste měly dneska den??? já létala po městě a po školeních
jsem úplně kakao…
Bobby píše:
ahoj holky…tak dneska jsem netestila…nechám si to asi až na víkend…ms ještě nikde,ale až na únavu a bolest a břicha nemám žádné příznaky ani nic,takže nevím co se zase dějejaký jste měly dneska den??? já létala po městě a po školeních
jsem úplně kakao…
Tak to te obdivuji, ja bych to nevydrzela ![]()
Budu drzet palecky ![]()
Ahoj holky
tak to mam za sebou IUI probehlo v poho jako obyc prohlidka u gynekologa rikala ze mam nadhernej ovulacni hlen a muj drak luxusni spermiogram mel 65 milionu a prumer je 45 mil takze pohoda prenesli mi jich 17mil
tak uvidime co z toho bude jdu se nacpat kys.listovou a musime se jit tulit prej aby jsme to potvrdili tak mame sex na povel
![]()
Viky: neboj se nic mas uplne to samy co ja ted ti vezmou vzorek (abraze cipku) a kdyz ti tam neco najdou urci ti skupinu a pujdes na plastiku cipku coz nic neni je to operace v narkoze na pul hodky ja jsem jim vstala uz co me vezli ze salu a rikam tak ja jdu domu
sem byla asi sfetla jeste
ale druhy den jsem podepsala revers a sla jsem domu pze mi vubec nic nebylo nekrvacela jsem a mela jen pidi bolesti v pod brisku tehotenstvi mi nezakazali a za 3 mesice jsem sla o5 na citologii a dobry
tak se niceho neboj nic to neni
tak holky ja jdu odpocivat dnes to bylo citikove narocny
tak papa ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat