Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1617
6.5.10 12:19

Díky moc .

• načítám...
17715
6.5.10 12:20

teď mi volal můj gynekolog, takže se na to děl.čípku nic nezlepšilo, tak jsem 17.5. objednaná do nemocnice, tam mi odeberou vzorek, mrknou mikroskopem a pak se uvidí jestli budu muset na operaci nebo ne, ale já už to tuším že při mé smůle beztak jo, nechci na operaci :cert: nikdy jsem na operaci nebyla a mám strach…a to pak budu mít po snažení úplně :zed: :cry:

• načítám...
375
6.5.10 12:24
viky23 píše:
teď mi volal můj gynekolog, takže se na to děl.čípku nic nezlepšilo, tak jsem 17.5. objednaná do nemocnice, tam mi odeberou vzorek, mrknou mikroskopem a pak se uvidí jestli budu muset na operaci nebo ne, ale já už to tuším že při mé smůle beztak jo, nechci na operaci :cert: nikdy jsem na operaci nebyla a mám strach…a to pak budu mít po snažení úplně :zed: :cry:

Tak to je mi moc lito Viky :cry: Ale treba to na operaci nebude. A i kdyby ano, tak se neboj. Je dobre, ze doktor vi, kde je problem a tim mas vetsi sanci se brzo vylecit a pak driv muze prijit mimi. Zkus se na to divat pozitivne. :srdce: :kytka:

• načítám...
828
6.5.10 12:29

to je mi take vilto viky.ale aspon ti udelaji poradne vysetreni a potom budes v poradku .a konecne se budete moct snazit o mimco.

• načítám...
1617
6.5.10 12:31

Viky tak to ti nezávidím .Já toho štěstí také moc nemám co se týká zdr stavu. Ale snad to bude dobre třeba tam nic nenajdiu . A Abych se neopakovala pořád jen dokola . Tak držím všem pěsti,ať se vás už konečně drží to štěstí .

• načítám...
2578
6.5.10 12:39

Viky: taky držím palečky aby to dopadlo dobře. :wink:

• načítám...
17715
6.5.10 12:43

děkuji holky, jste moc hodné, právě, že pokud půjdu na tu operaci tak pak nesmím rok otěhotnět, Teď jsou koukala do kalendáře a asi budu mít v ty dny nějak menzes, tak já nevím, beru ten duphaston aby se mi to zpravidelnilo, ale stejně jsem to dostala až po 38 dnech, tak mi to posunul o dva dny později a teď ale vůbec nevím, kdy mám MS očekávat, jestli zase až za 38 dní tak se to nekříží s tím vyšetřením, ale jak to mám vědět?? chtěla jsem tam zavolat zpět ale už to nikdo nevzal, myslíte že bude MS vadit?

• načítám...
17715
6.5.10 12:44

děkuji holky, jste moc hodné, právě, že pokud půjdu na tu operaci tak pak nesmím rok otěhotnět, Teď jsou koukala do kalendáře a asi budu mít v ty dny nějak menzes, tak já nevím, beru ten duphaston aby se mi to zpravidelnilo, ale stejně jsem to dostala až po 38 dnech, tak mi to posunul o dva dny později a teď ale vůbec nevím, kdy mám MS očekávat, jestli zase až za 38 dní tak se to nekříží s tím vyšetřením, ale jak to mám vědět?? chtěla jsem tam zavolat zpět ale už to nikdo nevzal, myslíte že bude MS vadit?

• načítám...
375
6.5.10 12:47

Ten rok cekani by teda byl pech :cry:
Zda ms vadi pri operaci ci ne… vubec netusim :-( Radsi se na to zkus toho doktora zeptat - mozna je ted na obede. :-( Ja se take snazim dovolat na moji gyndu a taky mi to neberou :-D

• načítám...
17715
6.5.10 13:01

nemyslím na tu operaci, ale na odebrání toho vzorku… :nevim:

• načítám...
12429
6.5.10 13:22

Viky
nevěš hlavu, třeba ti to pomůže a pak bude mimi ani nemrkneš :wink:

Jinak tady už sice svítí slunko ale vítr je, že mě to asi odnese :lol:

• načítám...
17715
6.5.10 13:24
Kaspinka píše:
Viky
nevěš hlavu, třeba ti to pomůže a pak bude mimi ani nemrkneš :wink:Jinak tady už sice svítí slunko ale vítr je, že mě to asi odnese :lol:

dekuji ti zkusim na to nemyslet, vsak 17. je tu coby dup a pak uz budu vedet ortel, tady uz taky sviti, aspon ze tak, ale taky fuci, to jdsem se nemusela cesat, tam dojdu stejne jak carodejnica nekoho obsluhovat, jak mi to vitr rozfouka :lol: tak papa vecer :mavam:

• načítám...
12429
6.5.10 13:25

Pěkné odpo Viky :mavam:

• načítám...
779
6.5.10 13:34

Marketa - v seznamu nejspíš chybím… :wink:
Jude + Viky - je to nějaké divné s tou ovulací, protože jsem si myslela že ji budu mít cca ve středu a v úterý jsem si udělala ovu test abych zjistila zda ji skutečně za 24-48 hudin budu mít a byl negativní… tak jsem si myslela ze ji budu mít až později, ale také je možné že jsem ji měla dříve a jelikož jsme poctivě sexovali obden tak je možné že to vyšlo :dance: Možná jsem to špatně spočítala, nebo to zkrátka přišlo dřív, třeba byla ovu už 1.5.
Viky - držím palečky abys na operaci nemusela a aby vše dobře dopadlo! Doktoři dnes umí skoro zázraky, třeba operace nebude nutná…

• načítám...
1617
6.5.10 13:45

Holky dejte inspiraci já už nevím co pořád vařit .Jsem pořád v jednom kolotoči, vařit , uklízet a td .Ty moje koťata už mě tolik nepotřebují.A do toho m :-D ám plnou hlavu zítřku i když vím že mi nebudou trhat hlavu .

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+