Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No tak to snad ne . Docela mi to chybí . Myslím jako rodiná oslava . Spíš se nás teď drží pohřby . No to raději 30 svateb .
: já už taky chci domů.....venku se udělalo hezky a já tady musím trčet a ještě ke všemu je tady nuda ![]()
: jinak ty langoše bych si taky dala
, ale nemám na ně recept a nikdy jsem je neděla, nemáte někdo jednoduchý recept… ![]()
Marketa14 píše: : já už taky chci domů.....venku se udělalo hezky a já tady musím trčet a ještě ke všemu je tady nuda: jinak ty langoše bych si taky dala
, ale nemám na ně recept a nikdy jsem je neděla, nemáte někdo jednoduchý recept…
tak jsem je nikdy nedělala a velice jednoduchý recept jsem našla tady http://www.recepty.cz/recept.asp?…
vypadají jednoduše tak uvidíme ![]()
Marketa14 píše: : já už taky chci domů.....venku se udělalo hezky a já tady musím trčet a ještě ke všemu je tady nudaMoment číhnu se . No uvidíme která bude rychlejší .: jinak ty langoše bych si taky dala
, ale nemám na ně recept a nikdy jsem je neděla, nemáte někdo jednoduchý recept…
No tak já mám přesně ten recept co ti poslala Kaspinka . Jsou výborný a neni těžké je udělat .
Věrkaveverka píše:
No tak já mám přesně ten recept co ti poslala Kaspinka . Jsou výborný a neni těžké je udělat .
To jsem ráda, že jsou ozkoušené ![]()
tak to je super díky moc holky
![]()
Holky já se totiž doma tak nudím že se š´tourám pořád v PC . A vymýšlim právě co nového vařit . A nebo chodím s dětma ven abych neseděla pořád jen doma na ----- . Tady v ČESKÉ LÍPĚ není vubec žádná práce pomalu všude se propouští .
Marketa14 píše:tak to je super díky moc holky
![]()
![]()
- asi je o víkendu hned vyzkouším, manža je má mooooc rád, hm ten bude čumět (teda jestli znich něco bude
![]()
to zvládneš, vypadají fakt jednoduše a manža se ještě bude olizovat ![]()
no právě ted jsem si je vytiskla a vypadají až moc jednoduše ![]()
ale pudu do nich jako do snažilkování jak říká Petruška: prsama ![]()
Marketa14 píše:
no právě ted jsem si je vytiskla a vypadají až moc jednoduše
ale pudu do nich jako do snažilkování jak říká Petruška: prsama
Určo se ti povedou .
Jojo Petruško,
já ji miluju, jenže jak ji udělám už v pátek, tak už v pátek sežerem půl hrnce
Jedině ji jen naložit.. a stroupečkovi musím te%d vyvařet pořádně ![]()
No tak hlavně Petruško ať Ti to uteče, já už běžím dom, půjdu do pelíšku, těším se od rána.. Holky mějte se všeci m oc fajn
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat