Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1617
6.5.10 14:47

No tak to snad ne . Docela mi to chybí . Myslím jako rodiná oslava . Spíš se nás teď drží pohřby . No to raději 30 svateb .

• načítám...
2578
6.5.10 14:50

: já už taky chci domů.....venku se udělalo hezky a já tady musím trčet a ještě ke všemu je tady nuda :-?

: jinak ty langoše bych si taky dala :pankac: , ale nemám na ně recept a nikdy jsem je neděla, nemáte někdo jednoduchý recept… :wink:

• načítám...
12429
6.5.10 14:54
Marketa14 píše: : já už taky chci domů.....venku se udělalo hezky a já tady musím trčet a ještě ke všemu je tady nuda :-?: jinak ty langoše bych si taky dala :pankac: , ale nemám na ně recept a nikdy jsem je neděla, nemáte někdo jednoduchý recept… :wink:

tak jsem je nikdy nedělala a velice jednoduchý recept jsem našla tady http://www.recepty.cz/recept.asp?…
vypadají jednoduše tak uvidíme :roll:

• načítám...
1617
6.5.10 14:54
Marketa14 píše: : já už taky chci domů.....venku se udělalo hezky a já tady musím trčet a ještě ke všemu je tady nuda :-?: jinak ty langoše bych si taky dala :pankac: , ale nemám na ně recept a nikdy jsem je neděla, nemáte někdo jednoduchý recept… :wink:
Moment číhnu se . No uvidíme která bude rychlejší .
  • načítám...
1617
6.5.10 14:56

No tak já mám přesně ten recept co ti poslala Kaspinka . Jsou výborný a neni těžké je udělat .

• načítám...
12429
6.5.10 15:03
Věrkaveverka píše:
No tak já mám přesně ten recept co ti poslala Kaspinka . Jsou výborný a neni těžké je udělat .

To jsem ráda, že jsou ozkoušené :palec:

• načítám...
2578
6.5.10 15:04

:mrgreen: tak to je super díky moc holky :kytka: :palec:

• asi je o víkendu hned vyzkouším, manža je má mooooc rád, hm ten bude čumět (teda jestli znich něco bude 8-) :andel:
  • načítám...
1617
6.5.10 15:11

Holky já se totiž doma tak nudím že se š´tourám pořád v PC . A vymýšlim právě co nového vařit . A nebo chodím s dětma ven abych neseděla pořád jen doma na ----- . Tady v ČESKÉ LÍPĚ není vubec žádná práce pomalu všude se propouští .

• načítám...
12429
6.5.10 15:11
Marketa14 píše: :mrgreen: tak to je super díky moc holky :kytka: :palec:
  • asi je o víkendu hned vyzkouším, manža je má mooooc rád, hm ten bude čumět (teda jestli znich něco bude 8-) :andel:

to zvládneš, vypadají fakt jednoduše a manža se ještě bude olizovat :jazyk:

• načítám...
2578
6.5.10 15:13

no právě ted jsem si je vytiskla a vypadají až moc jednoduše :mrgreen:
ale pudu do nich jako do snažilkování jak říká Petruška: prsama :mrgreen:

• načítám...
12429
6.5.10 15:15

Jasný 8-)

• načítám...
1617
6.5.10 15:15
Marketa14 píše:
no právě ted jsem si je vytiskla a vypadají až moc jednoduše :mrgreen:
ale pudu do nich jako do snažilkování jak říká Petruška: prsama :mrgreen:

Určo se ti povedou .

• načítám...
491
6.5.10 15:18

Jojo Petruško,

já ji miluju, jenže jak ji udělám už v pátek, tak už v pátek sežerem půl hrnce :lol: Jedině ji jen naložit.. a stroupečkovi musím te%d vyvařet pořádně :)
No tak hlavně Petruško ať Ti to uteče, já už běžím dom, půjdu do pelíšku, těším se od rána.. Holky mějte se všeci m oc fajn :) :mavam: :kytka:

• načítám...
2578
6.5.10 15:20

Aluska: tak papa a hezky si odpočni :mavam:

• načítám...
12429
6.5.10 15:22

Alushka hezký veleženíčko :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat