Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tamarka píše:
Veve:
jeste jsem nikomu nic nerikala mam strach ze to tehotenstvi neni. No musim nejak preckat do pondeli a pak se dozvim verdikt
Veve:
No taky jsem si rikala, ale nebudu testovat asi kazdy den.
Tamarka píše:
Veve:
No taky jsem si rikala, ale nebudu testovat asi kazdy den.
Ahojky holky… ![]()
veve…tak perníčky opět nebudou a asi ještě nějakou dobu se na ně vykšlu, zůstala mi sice jen rýma, ale je mi celkově hrozně, takže smůla, budou muset počkat až se mi udělá líp…
Dr. jsem se chystala zavolat z práce, ale vybila se mi baterka, takže tohle mi taky nevyšlo, tak snad ve čtvrtek, dřív tam nebude, no uvidíme…
A copak ty, vyjde ti ta zítřejší návštěvě tvé Dr.??
Tamarko…tak to je paráda, moc ti to přeju, konečně zas nějaká těhulka tady, jen mysli pozitivně a potichoučku gratuluju…
Kdy sis vlastně dělala ten první test po tom Pregnylu??
soni: No tak ono to cukroví počká, ještě je čas. ![]()
Zítra to vyjde, už jsem si připravila všechny zprávy od doktorů, gyndařka je chce vidět.
Ale moc se netěším a nechce se mi tam.
Budu muset vstávat hodně brzy a bude to votrava a vůbec… ![]()
Tak se šetři, ono nic neuteče a snad ti bude brzy líp. ![]()
sonipa píše:
Ahojky holky…
veve…tak perníčky opět nebudou a asi ještě nějakou dobu se na ně vykšlu, zůstala mi sice jen rýma, ale je mi celkově hrozně, takže smůla, budou muset počkat až se mi udělá líp…Dr. jsem se chystala zavolat z práce, ale vybila se mi baterka, takže tohle mi taky nevyšlo, tak snad ve čtvrtek, dřív tam nebude, no uvidíme…
![]()
A copak ty, vyjde ti ta zítřejší návštěvě tvé Dr.??
Tamarko…tak to je paráda, moc ti to přeju, konečně zas nějaká těhulka tady, jen mysli pozitivně a potichoučku gratuluju…![]()
Kdy sis vlastně dělala ten první test po tom Pregnylu??
Dekuju, no prvni test jsem delala po pregnylu 11den, to byl slaboucky duch a od te doby jsem testovala a carka silila. Chtela jsem dat fotku z dnesniho rana ale nejak mi to nejde
Ahoj holky, tak jsem se právě vrátila od doktorky, no to jsem dopadla.
Seřvala mě, že jsem nebrala ty hormony, že jsem jí říkala, že jsem po nich měla nádory na játrech, to jí nezajímalo, prý že jestli to bude i nezhoubné, tak už mi nic napsat nesmí.
A jak to dopadlo? Napsala mi znovu ten sajrajt, který to způsobil, i přes to všechno. Já si připadám jak na jiný planetě. ![]()
Vůbec nevím, jak to mám řešit, prý to mám začít okamžitě brát a za týden kontrola, moje názory jí nezajímají, že to brát nechci taky ne, prý že jestli to brát nebudu, nemůže mě léčit. Že léčit ani nechci, taky nezájem…
1veverka píše:
Seřvala mě, že jsem nebrala ty hormony, že jsem jí říkala, že jsem po nich měla nádory na játrech, to jí nezajímalo, prý že jestli to bude i nezhoubné, tak už mi nic napsat nesmí.
A jak to dopadlo? Napsala mi znovu ten sajrajt, který to způsobil, i přes to všechno. Já si připadám jak na jiný planetě.
Vůbec nevím, jak to mám řešit, prý to mám začít okamžitě brát a za týden kontrola, moje názory jí nezajímají, že to brát nechci taky ne, prý že jestli to brát nebudu, nemůže mě léčit. Že léčit ani nechci, taky nezájem…
to si delas srandu, co to mas za doktorku, to je asi nejaka krava ne?? ja bych ji asi okamzite zmenila. Jak si vubec muze dovolit takovyhle jednani s pacientkou. No mam dost fak ze jo.
Tamarka píše:1veverka píše:to si delas srandu, co to mas za doktorku, to je asi nejaka krava ne?? ja bych ji asi okamzite zmenila. Jak si vubec muze dovolit takovyhle jednani s pacientkou. No mam dost fak ze jo.
A jak to dopadlo? Napsala mi znovu ten sajrajt, který to způsobil, i přes to všechno. Já si připadám jak na jiný planetě.
No já taky koukala. Já po ní vlastně nic nechci, jen aby mě ohlídala kvůli prevenci, což jsem jí řekla, ona že ne, že mě nemůže nechat takhle krvácet a jestli mám krevní testy, kdy naposled a že by mě poslala na kyretáž a na biopsii těch jater, čuměla jsem jak vyvoraná myš, na onkologii mi nic takového neříkali a to si myslím, že tomu musí rozumět líp. ![]()
Změnit dr bude asi jediná možnost, všichni z rodiny (už jsem obvolala co se dalo
) se děsili, když jsem řekla, že bych to měla brát zas.
Jenže nevím, ke komu jinému jít. ![]()
1veverka píše:Tamarka píše:No já taky koukala. Já po ní vlastně nic nechci, jen aby mě ohlídala kvůli prevenci, což jsem jí řekla, ona že ne, že mě nemůže nechat takhle krvácet a jestli mám krevní testy, kdy naposled a že by mě poslala na kyretáž a na biopsii těch jater, čuměla jsem jak vyvoraná myš, na onkologii mi nic takového neříkali a to si myslím, že tomu musí rozumět líp.1veverka píše:to si delas srandu, co to mas za doktorku, to je asi nejaka krava ne?? ja bych ji asi okamzite zmenila. Jak si vubec muze dovolit takovyhle jednani s pacientkou. No mam dost fak ze jo.
Změnit dr bude asi jediná možnost, všichni z rodiny (už jsem obvolala co se dalo) se děsili, když jsem řekla, že bych to měla brát zas.
Jenže nevím, ke komu jinému jít.
No to ti verim ze jsi koukala na ni jak vyvorana mys
takovyhle jednani ja uplne nenavidim. Ja nevim tak asi kdo je poblis tveho bydliste a nebo se nekoho poptat kdo je asi tak nejlepsi ![]()
Tamarka píše:1veverka píše:No to ti verim ze jsi koukala na ni jak vyvorana mysTamarka píše:No já taky koukala. Já po ní vlastně nic nechci, jen aby mě ohlídala kvůli prevenci, což jsem jí řekla, ona že ne, že mě nemůže nechat takhle krvácet a jestli mám krevní testy, kdy naposled a že by mě poslala na kyretáž a na biopsii těch jater, čuměla jsem jak vyvoraná myš, na onkologii mi nic takového neříkali a to si myslím, že tomu musí rozumět líp.1veverka píše:to si delas srandu, co to mas za doktorku, to je asi nejaka krava ne?? ja bych ji asi okamzite zmenila. Jak si vubec muze dovolit takovyhle jednani s pacientkou. No mam dost fak ze jo.
Změnit dr bude asi jediná možnost, všichni z rodiny (už jsem obvolala co se dalo) se děsili, když jsem řekla, že bych to měla brát zas.
Jenže nevím, ke komu jinému jít.takovyhle jednani ja uplne nenavidim. Ja nevim tak asi kdo je poblis tveho bydliste a nebo se nekoho poptat kdo je asi tak nejlepsi
Už jsem rozhodila sítě.
Nemám fakt nejmenší zájem do sebe ládovat hormony, které nic dlouhodobě neřeší, ms jako mám máme v rodě a nikdo neplodný nebyl, prostě to tak je a basta. Jen najít doktora, co to bude respektovat. ![]()
1veverka píše:Tamarka píše:Už jsem rozhodila sítě.1veverka píše:No to ti verim ze jsi koukala na ni jak vyvorana mysTamarka píše:No já taky koukala. Já po ní vlastně nic nechci, jen aby mě ohlídala kvůli prevenci, což jsem jí řekla, ona že ne, že mě nemůže nechat takhle krvácet a jestli mám krevní testy, kdy naposled a že by mě poslala na kyretáž a na biopsii těch jater, čuměla jsem jak vyvoraná myš, na onkologii mi nic takového neříkali a to si myslím, že tomu musí rozumět líp.1veverka píše:to si delas srandu, co to mas za doktorku, to je asi nejaka krava ne?? ja bych ji asi okamzite zmenila. Jak si vubec muze dovolit takovyhle jednani s pacientkou. No mam dost fak ze jo.
Jenže nevím, ke komu jinému jít.takovyhle jednani ja uplne nenavidim. Ja nevim tak asi kdo je poblis tveho bydliste a nebo se nekoho poptat kdo je asi tak nejlepsi
Nemám fakt nejmenší zájem do sebe ládovat hormony, které nic dlouhodobě neřeší, ms jako mám máme v rodě a nikdo neplodný nebyl, prostě to tak je a basta. Jen najít doktora, co to bude respektovat.
presne tak ![]()
Tamarka: Už se mi to tak pomalu rýsuje v hlavě, ani si ty hormony nebudu vyzvedávat v lékárně. Kouknu na možnosti jiných doktorů, v okolí jich není málo. ![]()
Jen abych vybrala správně. ![]()
No a jak ten tvůj test, zase byl silnější a nebo už to ani nejde? ![]()
1veverka píše:
Tamarka: Už se mi to tak pomalu rýsuje v hlavě, ani si ty hormony nebudu vyzvedávat v lékárně. Kouknu na možnosti jiných doktorů, v okolí jich není málo.
Jen abych vybrala správně.
No a jak ten tvůj test, zase byl silnější a nebo už to ani nejde?
Tak to je dobre, ze jsi tak pozitivni
no dneska uz jsou ty carecky stejne silne. zkusim tam dat jeste jednou ty fotky, ta prvni je ze vcera ale je blbe videt test byl trosicku poskozeny a ty stejny je dnesni
Tamarka: Krááásný dálnice.
![]()
Snad se někdy taky dočkám takových. ![]()