Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
6.12.11 21:48

kiki: No pomalu by to s tou dr na mě tak působilo. :think: Ale to už vem čert, hlavně že tam nemusím. :dance:

Pivo zase moc nepiju já, vypiju jedno a v tom druhém už bych se utopila. :mrgreen: Vadí mi bublinky, díky tomu moc nedám ani limonádám. Piju „větráky“, jsem schopná pít pivo, co zůstalo otevřené nebo i nalité x hodin a to mi pak chutná. :P Já vím, prase… :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
7.12.11 08:15

veverko:
Přesně jak píšeš, vem tu MUDru čert, hlavně, že tam už nemusíš. :pankac: :pankac:

Tak pivo které hodinu stojí bych už asi nepila u nás se tomu říká koza. :mrgreen: Ale znám víc lidí, kteří vydrží sedět hodinu u malého piva a jen si ho tak usrkují. Proti gustu............ :palec:

V noci jsem normálně myslela, že už se něco děje a doufala, že pojedeme, ale pak mi začalo tak rabločit v břiše a bohužel to byly asi spíš zaražené prdy, nebo co. :oops: :twisted: Dnes se jedu kouknout do Olomouce jak to tam máme krásně vyzdobené a možná si dám i nějakej dětskej punč a pražený kaštany. :dance:

Tak zatím papa :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
7.12.11 10:45

kiki: Já radši sedím u vína, na to mám mnohem lepší splávek. :mrgreen: Obzvlášť na bílé, když je dobře vychlazené. Mňami, musím to navrhnout manželovi, že by jsme si mohli nakoupit nějaké sýry a ovoce a sednout si o víkendu k lahvince. :)
No to mi připomíná tu mojí zatracenou ms, břicho mě bolelo včera, dneska taky trochu, ale místo aby se rozjela, tak se zastavila. :cert: To zas bude na dlouhý lokte. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
7.12.11 12:35

Ahoj holky,
vsem vam moc dekuju. Zatim jsem tam videla jen ten zloutkovy vacek, 21.12. jdu na kontrolu a uz by melo byt videt srdicko. Jinak mi nic neni, akorat jak sem rikala ze me boli bricho a obcas vajecniky to mi sestra rikala ze to je normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
7.12.11 12:41
Tamarka píše:
Ahoj holky,
vsem vam moc dekuju. Zatim jsem tam videla jen ten zloutkovy vacek, 21.12. jdu na kontrolu a uz by melo byt videt srdicko. Jinak mi nic neni, akorat jak sem rikala ze me boli bricho a obcas vajecniky to mi sestra rikala ze to je normalni.

Ahoj, to jo, to bolení je v pohodě, říká to snad každá těhulka. :pankac: Mimi si dělá prostor. :)
S kontrolou takhle blízko Vánoc, to bude super, budeš mít fotku na zabalení pod strom. :mrgreen:
A když na to vzpomeneš, dej foto i sem, ať se můžem kochat. Určitě rovnou poznáme co to bude. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
7.12.11 15:06

:,( :,( Ahojky holky… :kytka:
veve..tak koukám že s bývalou Dr. už je to vyřešené… :palec: ;) Joo a barborky mi díky tobě taky už zkrášlují obyváček… :pankac: :) A ani nevíš jaké jsi mi nadělala chutě s tím vínkem a sýrkama..že by o víkendu… :P :mrgreen:
kiki…tak to Vojtíšek koukám bude tak akorát, no asi se mu ještě nechce ven, aby ještě trochu povyrostl, přece jen je to chlap… :pankac: :D V pečení už jsem malinko pokročila, včera jsem sfoukla perníčky a dneska a zítra jsou na seznamu rohlíčky a tlapičky… :) Joo a u nás se tomu hodinovému pivku taky říká koza a taky tomu nijak neholduju, ono když jdem na pivko tak ani nemá čas „zkozatět“… :P :mrgreen:
Tamarko…teda to budeš mít fakt pod stromeček tu první fotku fazolky… :palec: ;) A jak píše veve…nezapomeň nám ji sem taky „nadělit“ ať se můžem pokochat… :dance: ;)

To já se dočkám pod stromeček asi spíš další injekce Pregnylu, včera jsem hloupá nevydržela a zkusila testík a vytestovala jsem si krásné sněhobílo…takže tak… :zed: :( Vlastně mi stejně ani nic není, sem tam mě pobolí vaječníky, píchne v podbřišku, sem tam některé prso se ozve, ale nic nijak zvláštně, takže jasná předzvěst ms… :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
7.12.11 15:37

soni: Ahoj, no to je škoda, že mimi nebudete mít pod stromek. Ty máš asi jinak na testu dvě čárky brzy, co… :think: No co se dá dělat, budem snažilky i /2012… :twisted:
Já včera byla nervní, že ms zmizela a zůstalo jen špinění, tak manžel prý, že to popoženem, ale místo toho se to zastavilo komplet, to budu mít ms akorát přes svátky, no já už to vidím v živých barvách. :twisted:
Barborky mám na stole v kuchyni, ale manžel ustřihnul takové pruty, že čekám, kdy si to píchnu do oka nebo aspoň do nosu. :lol:
Cukroví budem dneska ochutnávat, co mi dala babička, perníčky mi do Vánoc ani nevydrží, manža je luxuje. :mrgreen:
Ale já jsem radši, pak je takového jídla, že už na cukroví není místo. Takhle si na něm pochutnáme víc. :dance:
Každý den zapalujeme svíčky, vždycky když máme odpoledne kafe, je to takové příjemně zimní. To víno se k tomu bude hodit parádně. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
7.12.11 19:21

veve…no asi ano, budeme snažilky /2012… :) A test brzy, nevím, vždy jsem dělala test až 28DC nejdřív, takže těžko říct jak by to vypadalo kdybych ho dělala takhle brzy…ale nechci na to ani myslet, zbytečné naděje… :think: My teď zrovna šuláme rohlíčky a manžílek schválně dělá „kazové“ aby se zlomily při obalování v cukru a mohl je ujídat už teď… :cert: :lol: A prý ty dvě dávky co jsem udělala budou málo, takže zítra repeté a tlapky se odsouvají až na pátek, o víkendu linecké, išlské dortíčky a kokosky a příští týden už jen úlky, další nepečené, marokánky a plnit a zdobit, což mám ze všeho nejmíň ráda… :cert: :) No a jsou tu vánoce, silvestr a šup zpátky do práce…ten čas tak letí, tento měsíc vlastně načínáme 3.rok snažení…tak snad ta trojka přinese štěstí… :cert: :pankac: :roll: A máš pravdu, svíčky jsou nádherná záležitost a zimní večery taky, ale přes týden mě to moc nebaví při představě že musíme do práce, tak si to užíváme jen o víkendech… :pankac: :) A ms vzkaž že by aspoň o vánocích mohla dát pokoj… :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
7.12.11 19:36

soni: Jo, to ráda vyřídím. :mrgreen:
My jsme zrovna dneska ochutnávali rohlíčky a pracny od babičky, k tomu pár perníčků, co jsem pekla, ještě chci udělat něco nepečeného, možná nějaké kouličky z čokolády a rumu. :mrgreen:
Manžel stejně nejvíc básní o mase a salátu. :D Řízky nakládám na dva dny do jogurtu, musím říct, že na ty se těším taky. :jazyk:
Nemysli na to, jak rychle to uteče, všechno to volno je ještě před náma. :dance:
My máme zrovna rok a půl snažení pomalu za sebou, ale když si vezmu, jaké problémy to byly po vysazení, tak je to vlastně ještě málo. :roll:
No, příští rok už se to snad povede, letos už mám utrum, i kdyby se ms rozběhla, tak mi vyjde ovu až někdy v lednu a kdoví jestli.
Ale ono se to povede. :pankac: Prostě jo a basta. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
8.12.11 19:12

Ahoj kočandy, já stále celá, stále celá, stále 2v1. :) :roll:

Holky (veverko, Soni, Peťo, Kačko.....) příští rok to určitě výjde!!!!!! :hug:

veverko:
A co to maso udělá, když ho máš v tom jogurtu?? A do jakýho to namáčíš?? Čokoláda, oříšek....... :mrgreen: :mrgreen: To byla sranda, nejsem tak tupá. :P

U nás stále čekáme, zítra je ráno další kontrola v porodnici, tak jsem zvědavá, co mi řeknou. :roll: Ale poslední dny jsem taková nějaká v pohodě, jen teda včera jak jsem byla ve městě, tak jsem pak myslela, že nedojdu k autu. Tak strašně mě začalo bolet v kříži, že jsem chodila jak robot, šoupala jsem jen nohama ze strany na stranu a funíce se snažila o chůzi. :P To musel být pohled. A v noci, když po WCku nemůžu usnout, tak už se dostavuje strach z porodu, jak tu bolest zvládnu, protože žádnou pořádnou v podtatě neznám :( :think: I na „hrdinku“ došlo. :oops: Ale lepší je mít strach, než suverénit a padnout na hubu, ne?? :palec:
Dnes jsem slávoslavně dodělala ty včelkovic úly a zítra se chystám na marokánky.

Přidala jsem nějaký fotečky, jak jsme nalepili mlaďochovi tapetku, aby to měl krásný. :srdce: :*

Tak pěknej večer a zítra se snad ozvu jak jsme dopadli na kontrole.
Papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
8.12.11 19:35

Tak tapetka je v albu „MALOVÁNÍ“ a přidala jsem Vám i tři fotky budoucího tatínka jak řádí se svou zelenou milenkou v albu „MY“.

Dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
8.12.11 22:55

Ahojte… Tak jsem vas poslusne dolouskala, Veve to je dobre ze testy jsou ok. Jen tak dal. Vidím ze vsechny zdatne pecete, tak Ja jsem s malou Sisinkou v kočáru na zahrade zvládla taky par plechu… Ovsem rohlicky jsem dala tak nahusto Pac jsem stresila ze se Uz píďalka musi kazdou chvili probudit) ze se mi slily v jeden rohlík ;) jinak to uslo :) Kiki Ja taky po nocich premyslela jak to dam a pak kdyz to prislo, problesklo mi jen hlavou ze at to bude jakkoliv bolet, stejnak ven musi a tzn. Vydret se to taky nejak musi a treba to bude celkem ujdouci nebooj budes stastna ze Uz jde ven. A kdyz ti to vyjde pres Vanocky budou to urco jedny z nejhezčích Ja do Ted vzpomínám jak to bylo v porodnici fajn (mozna i proto ze jsem byla na pokoji s kamarádkou) uzila jsem si to tam, bylo to nepopsatelne a i kdyz jsem si rikala co si beze mne doma chlapi pocnou a jak mi bude smutno milackovi a jak nemam rada nemocnice… Nakonec na to rada vzpomínám a byl tam takovy srumec kolem male ze mi tri dny utekly jak jeden… Jeste Ted si po večerech vzpomínám jak se to vsechno sebehlo :) a kdyztak zkus tu poradnou prochajdu at to popozenes, ja je posla den pred terminem odpo fest i vecer kousek a Sisa byla tu :)
No jinak jsem zhresila a zasla si uz dvakrat na puncicek ( na jeden) a Simonce se moc libi drncani na kocicich hlavachno nic jdu na kute… Miminko je uspinkane, miláček taky a na me Uz to jde… Tak pekny vikend… Kiki drz se!!! A pecte pecte papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
9.12.11 13:52

Ahoj holky,
tak nějak poslední dny nestíhám.
Ale už jen kvůli kiki jsem se musela přijít podívat. :D
kiki: Tak hele, zítra je můj odhad porodu, tak procházky jo, ale mobil s sebou. :pankac: :mrgreen:
Na fotky se podívám o víkendu, až budu mít chviličku klid. ;)
Jo a recept na řízky:Bílý jogurt :mrgreen: se smíchá s vajíčkem, solí a případně i česnekem, do toho se dají naklepané řízky a nechá se to pěkně uležet. Pak už se obalují jen ve strouhance a rovnou smaží. :palec:

Jinak já už se pekelně těším na víkend, jsem poslední dny nějak bez nálady na cokoliv a kohokoliv, tak budu ráda, když se pořádně vyspím a celý víkend nikoho krom manži neuvidím. :twisted:
Nevím, jestli to znáte, ten pocit, že vás lidi štvou (a hůř), jen se objeví. :?
No, snad mě to brzy přejde. Asi mám fakt něco jako PMS. :mrgreen:
Hlavně proto, že ms zase nic, to bude jako minule, 14 dní, jen než se rozjede. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
9.12.11 20:11

Ahojky holky… :kytka:
veve…tak podobné řízečky taky znám, ale nakládají se do zakysané smetany a s kari…ale je to mňamka…to mi připomíná že už jsem je dlouho nedělala… :) Jinak my jsme měli vždycky na vánoce u babičky taky nakládané řízky, ale v takovém nějakém kořeněném laku to byla dobrota…nejlepší řízky na světě… :pankac: :) No furt samé jídlo a člověk má pak hubnout…a teď s tím cukrovím to je nadlidský požadavek… :oops: :) A co ms, koukám, že jste ji fakt nějak zastavili… :)
kiki..tak jak se držíš, co dnešní kontrola??? A nic se neboj, kdyby se to nedalo zvládnout, tak nikdo nemá víc jak jedno dítě… :D ;) Pokud by teda neměli rodit chlapi, to by lidstvo možná vymřelo… :P :mrgreen: A koukala jsem na tapetky, jsou krásný, Vojtíšek to tam bude mít jako v pohádce… :palec: ;)
sisi..závidím ti teda tvoje krásné vzpomínky na porodnici, to já teda moc příjemné nemám, všechno bylo sice v pohodě, ale malý měl novorozeneckou žloutenku a byli jsme tam 10 dní…v tom poporodním rozpoložení to tenkrát bylo na palici, jsem myslela že nás už nikdy nepustí, hrůůza… :zed: :)

Jinak teplota po dobrání Duphastonu krásně slezla dolů jak jsem předpokládala a už nedočkavě očekávám ms…vlastně už se těším, aspoň bude konec toho čekání…a v další úspěch zázračných hormonů už nedoufám, ani ten nový dlouhý příští rok… :roll: Samozřejmě že to všechno dozobu, zajdu na injekce a snažit se taky budem…ale už tomu nevěřím… :? No tak jsme si aspoň na příští rok už naplánovali dva velké fesťáčky přes léto a už pomalu plánujem dovču, ať se máme na co těšit… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
9.12.11 21:50

Soni, no jo tak 10dní to už je jiná… to by se mi tam asi taky nelíbilo… ono ty tři dny je nic… ještě když jsem v roli mámy měla prďouška plné ruce :) ale 10 dní to už bych tesknila po domove :)

Jinak k tomu kuřecímu masičku naloženém v jogurtu se taky přikláním a uplne nejšmakoznější kořeníčko které to toho jde přidat a je to taky mnamka je POKLAD AZTÉKŮ … drahý můj ho onehdy donesl domu… takové ty ,,jiné koření,, balene v průhledných sačcích s trochu větší gramáží a trochu dražší… ale je to vynikjící… jak na něj někdy narazíte určo si ho vemte… nemá chybu…

Veve co nálada, už je lepší takhle v pátek večír… víkend před nami… už je líp ne?

A co naše mamča Kikča… že by zrovna někde prožívala perné chvíle :) myslím na tebe jestli třeba užžž :) no nic jdu čučnout na show Honzíka Krauzů.. co ta Darinka s tím čmodíkem a hají honem než se zas ta malá pídalka probudí hlady… baby mějte se pěknou so a neděli :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí