Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
9.1.12 23:31

soni: Jo, já byla na genetice, dělali mi všechno možný, hlavně zkoumali, jestli nemám poškozené geny z léčby, ale dělali mi i komplet anamnézu podle toho, co jsem nahlásila, že v rodině máme.
Možná že to s tím fakt mohlo souviset, mně tam primář napsal jen že kontrola u nich asi ve 14 tt a hotovo. :D
Ale tyhle věci se dají léčit, to určitě nebude žádná hrozná diagnóza, jak říkám, spíš by se třeba mohl najít ten zásadní problém. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
12.1.12 11:21

Ahojky holky… :kytka:
Tak mám zas trošku víc času, včera jsem splnila novoroční slib a zašla k praktickému doktorovi pořešit pár věcí co mě trápí už nějakou dobu a tak jsem si dneska musela vzít dovču, vyfasovala jsem pár krabiček tabletek, vyšetření na EKG a za měsíc kolonoskopii, tak snad to dobře dopadne… :think: To EKG už mám teda za sebou a je v poho, akorát nějaký zkrácený rytmus nebo co a tlak mi asi trochu kolísá, tak mi na to něco dal… :pankac: No do toho ta genetika…to ten rok pěkně začíná… :cert: :)
veve…no já jsem hlavně zvědavá co všechno budou chtít vědět o té rodině, nevím jestli to vím všechno přesně ty nemoci, atd…snad jim to tak bude stačit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
12.1.12 13:16

Ahoj holky… :kytka:
soni: No to máš teda fakt parádní start do roku. :cert: Samý doktory… Ale snad pomůžou a všechny neduhy vyléčí. :pankac:
Na té genetice to stačí i přibližně, taky jsem třeba nevěděla všechno, tak jsem to řekla, že něco je jen „asi“. :D
Budou zvykí. :)
Hlavně budu držet palce, aby ti všechno dopadlo dobře a přinejhorším vše zachránil nějaký ten „zob“. ;)
Já mám jeden šílený rest, a to zubaře. Ale tam mě nikdo nedostane, to bude pak rovnou na narkózu, až bude problém. Byla bych schopná je pokousat a sebe přizabít. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
13.1.12 11:20

Ahojky holky…tak jsem se dneska ráno zase pobavila…už tomu fakt nerozumím…:-P:-D Koukněte samy…citlivost 25…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.1.12 15:11

soni: No téééééda!! :P Jako já bych věděla, co to je. :mrgreen: Prostě jste snad super plodný. :D Hlavně ať už je to tentokrát ono a mimi se udrží! :dance:
Už jsi volala doktoru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
13.1.12 21:34

veve…ne ne, nevolala, nedávám tomu velké šance, sice se testík pěkně vybarvil na 3 dny před termínem ms a na to jaká je to citlivost, ale taky je fakt že od středy lehce špiním, takže tak… :nevim: Volala bych mu leda v případě kdyby se ms do pondělka nedostavila a testík by hoodně zesílil…jinak to nechám tak, stejně jdeme ve čtvrtek na tu genetiku… :pankac: Ale s tou superplodností to máš teda recht, to mi hlava nebere…jen abychom si to teď nevybrali a pak už nic… :jazyk: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.1.12 22:38

soni: No já bych tam bývala volala, aby se nic nezanedbalo. Ale asi je fakt, že se uvidí…
To budu sama zvědavá, co ti pak řeknou po všech vyšetřeních. :think: Plodnost se určitě jen tak neztratí, ani zásoby se nevyčerpají. :mrgreen:
Budeš zkoušet test i o víkendu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
14.1.12 07:49

veve…no takhle…pokud ms do pondělka nedorazí a testík nebude slábnout, tak jo, tak tam zavolám, ale myslím, že jsem někde četla, že takhle brzy s tím doktoři stejně moc nenadělají.. :nevim: Ale tak pro jistotu se určitě poradím… :pankac: A testík si udělám zítra ten stejný, abych viděla jak se to vyvíjí…hcg by se mělo zdvojnásobovat co 2 dny.. Dneska jsem zkusila jen tak pro jistotu 10 citlivost a je tam taky… Už si z toho ale doma s manžílkem děláme srandu, že jako minule jsem mu to neřekla a teďka jo, tak že mu to takhle budu říkat vždycky jen ob jendo „těhu“.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
14.1.12 14:18

soni: Asi máš v tomhle pravdu, já bych byla z prvních čárek vyplesklá, ale kdyby se to mělo pořád opakovat, taky už bych to tak neřešila a počkala na vývoj věcí příštích. :)
Bude rozhodující, co to do zítra udělá. :)
Ta plodnost je každopádně úžasná, v tom problém určitě nebude, což je taky krok kupředu. :palec:
Taky bude zajímavý, jak se k tomu vyjádří nový dr a co udělá, aby těhu prosperovalo. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
15.1.12 17:11

veve…tak jsem na ten dnešní testík zapomněla, udělám si až zítra ráno… :pankac: Ale máš pravdu, krok kupředu to teda je…až jsem z toho taky „vyplesklá“… :mrgreen: A copak ty, jaký jste měli víkend?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
15.1.12 18:48

soni: No ono mimi neuteče, pokud se konečně hodlá zdržet. 8) Do zítra už se to vydrží, je vidět, že už nejsi z těch, co by hystericky testovaly třikrát denně… :D
U nás víkend nic moc zásadního, manžel má nějakou chřipku, tak víceméně jen leží, smrká, kašle, kníká a bere paralen. :mrgreen:
Ale zítra do práce jde, tak to asi nebude tak hrozný. :) Já jsem zatím v pohodě, ale čekám, kdy mě nakazí. :cert:
Jo a ms se tentokrát vyřádila jak prase. :cert: Už jsem si myslela, že se mi bude táhnout celý rok. :twisted: Tak jsem celá šťastná, že už je to jen sem tam nějaké špinění. :roll:
Budu na tebe myslet, aby zítra čárka byla už dálnice a hlavně, aby se mimi drželo jak přišitý. :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
16.1.12 09:30

Dobré ránko…tak jen v rychlosti…dnešní testík…tak teď nevím, zavolat tomu Dr. nebo nezavolat… :think: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
16.1.12 11:28

Ahoj holky, pěkný nový týden přeju… :kytka:
soni: Určitě zavolej..! Tak jako tak, ať už se ti test zdá nebo nezdá. :) Jistě uděláš dobře. :pankac: Jen ať to ví, uvidíš, že tě pochválí, že jsi zavolala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
16.1.12 15:02

veve…tak jsem volala a poprvé tam doktor ještě nebyl, pak tam měl pacientku a pak už mi to nikdo nebral…tak jsem se na to vykašlala, zobu Duphaston pro jistotu a když se nic nestane, tak koncem týdne zavolám už na objednání… :nevim: Jinak teda jsem taky koukala na tu tvou ms…to je až neuvěřitelné jak dlouho může trvat… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
17.1.12 11:46

soni: No toto… :cert: Tak tě v tom nakonec osud nechal samotnou. :? A co test, jak vypadá teď?
No s ms jsem si užila, ale pořád je mi tisíckrát líp než s prášky. :) Není to silné, takže nic nehrozí, jen totální znechucení celou ms a vyšší účet za tampony. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí