Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
20.1.12 10:43

soni: Tak to na té genetice probíhalo asi jako u nás. Přišli by asi jen na ty závažné a dědičné věci. Ale vyloučit je, je taky důležité. :)
Dneska jsi test nezkoušela?
Pravda je, že toho asi moc ovlivnit nelze. No, stejně držím palce, aby to dopadlo dobře. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
20.1.12 11:11

Ahoj holky,
písnu Vám do zpráv, ať víte, že „žijeme“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
20.1.12 11:35

kiki: Ahoj, no na vás myslím často, jak se asi máte a jak jste pokročili. ;) Budu se těšit na jakékoliv info. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
20.1.12 17:47

Tak záhada vyřešena, dneska mě ms dostihla, na testíku sotva viditelný dušík, nejhorší je, že jsem si po tom týdnu nejistoty skoro až oddychla… :roll: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
20.1.12 18:43

veve…no teď mám ještě větší strach na co přijdou…a taky aby se nám ta plodnost nezastavila tak jako po tom prvním potratu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
21.1.12 14:25

soni: No to není možný už… :cert:
To tělo si fakt hraje. :roll: Záhada je, proč ten test sílil a slábnul, v čem to je, že to jsou takový skoky. :think:
A hlavně ten důvod… Hlavně, ať na něj přijdou, protože ať už to bude cokoliv, bude se od čeho odrazit.
Takhle bys za chvíli ani z těch dvou čárek radost neměla. No ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
21.1.12 19:03

veve…no já už jsem si na ně tak nějak zvykla za těch 5 měsíců teď a bohužel už ve mně nevyvolávají ty pocity co při tom prvním nevopedeném a pak ještě teď v září… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
23.1.12 10:59

Ahoj holky… :kytka:
soni: No to tě chápu, člověk pak prostě otupí. :roll:
Už jsi to probírala s dr? Nebo čekáš až na ty výsledky?
U mě je to tenhle cyklus děsný, pořád se mi objevuje špinění a už abych pomalu zase čekala ms. Ale co, no. Začít může, skončit musí. :cert: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
23.1.12 11:27

veve…no teď jsem koukala na ten tvůj cyklus a to si fakt od té potvory moc neodpočineš…a to takhle fakt máte v rodině?? :think: No jinak já teď musím počkat až na ty výsledky z genetiky, pak teprve uvidíme co dál…takže ještě dobré 3-4 týdny… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
23.1.12 12:55

soni: No, v rodině to je tak, že z jedné strany byla ms s dlouhými cykly a trvala 10 až 14 dnů a z druhého rodu je ms silná tak, že při ní babičky musely ležet týden a zbytek nějak doklepat. 8o
Tak nemůžu čekat, že budu mít ms pár slabých dnů. :)
Stejně to nechci řešit, jsem tak votrávená z těch prášků, že si počkám na mimi. :P To byl „lék“ pro babičku, na šílenou ms zabral. :mrgreen:

To čekání budeš mít tedy ještě docela dlouhé. :? Ale nic už se s tím asi nezachrání, tak to snad jen rychle uteče. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
26.1.12 19:01

Ahojky, nějak vůbec nestíhám při té odpolední, dopoledne prospíme a prolenošíme, pak šup do práce a večer tak kouknem na chvilku na něco a zas do hajan…:-) Ale aspoň to utíká. A nevím ale příští týden asi budu muset skočit k tomu svému gyndr. protože jsem si dneska udělala takový „kontrolní“ testík a ty dvě // tam pořád jsou…tak mám strach že se to asi všechno nevyplavilo a něco mi tam furt tvoří hcg…:- Fakt to nemám jednoduché…:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
26.1.12 19:33

..

Příspěvek upraven 20.05.14 v 10:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
26.1.12 19:48

Peti těhu to nebude, teda myslím tím prosperující, to už by ta druhá čárka vypadala dávno jinak… A vy se pěkně snažte…;-) Utrogestan je na sliznici a k podpoře a udržení případného těhu…;-) Moc držím palečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
26.1.12 20:06

"

Příspěvek upraven 20.05.14 v 10:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
27.1.12 11:17

Ahoj holky. :kytka:
Tak koukám, pořád všude ještě fáze snažení. :)
Držím pěsti, ať to klapne se vším všudy. :pankac:
Já pořád ms neřeším, těhu už vůbec ne, nemám čas ani chuť. :? Dneska budeme mít dvě návštěvy, těším se, připravím něco dobrého a vychladím bílé a zítra se snad dorůžova vyspím. :dance:
Pořád je třeba se na něco těšit, ten čas tak nejlíp utíká a nemám za pár měsíců pocit, že jsem si tu dobu neužila. :)
soni: K tomu dr se určitě objednej, tohle už bych nepodceňovala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital