Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
veve…no možná dobře že jsem se nedovolala…testík zesvětlal…takže se historie opět opakuje…nevím co jsem vlastně čekala…
Mám sto chutí to vzdát…ale to přejde…
Ta touha po mimču mi to asi nedovolí…
Peti…tak to už je taky doba, to se snažíte jen o 4 měsíce míň…no je to mazec jak to letí…
Krátké bývají anovulační cykly…četla jsem to a teď na podzim to mám i potvrzené…
Tak jen zobej, já teď nemůžu, nedřív nás čekají ta vyšetření na genetice… ![]()
Já jsem ho brala kdysi u bývalého Dr. 2 měsíce, ale ten nic nesledoval, spíš to jen tak zkusil, žádný efekt to asi nemělo…ale teď mi ho předepsal ten můj nový Dr. a brala jsem ho poprvé v prosinci a hned se „povedlo“…měla jsem tři připravené folíky, „otěhotněla“ jsem, ale jak to dopadlo to už je jiná kapitola… ![]()
Teda holky, to je smůla, ani jedna se nějak nechytáme, co… ![]()
Soni, já už jsem si říkala, že třeba to včasné zobání pomůže a ono zase nic. ![]()
S tím snažením, jsem to taky schválně spočítala, u nás to je zatím „jen“ 17. Uteklo to a vím, že uteče i dvacet. Nevzdávám to, ale už mě to nebaví sledovat. ![]()
Ahojky holky… ![]()
Tak nevím, ale včera jsem zkoušela další testík a byl tmavší než ten úterní, všiml si toho manžílek a po chvilce zkoumání jsem mu musela dát zapravdu a dneska jsem po návratu z genetiky zkusila sice jiný, ale taky desítku citlivost a druhá je docela výrazná, tak já už se v tom fakt nevyznám, proč mě to takhle zkouší…
Schválně vám to sem hodím, ať už to nakonec dopadne jakkoliv…
Je to z leva…sobota, pondělí, úterý a středa…
soni: Ahoj, teda to mimi napíná.
Tohle fakt vypadá, že není nic ztraceno. ![]()
Já nevím, jak to funguje, ale není možné, že by se mimi třeba ještě dopřemístilo a zase to hcg nastartovalo? ![]()
Kdyby to klaplo, to by byl ale bojovník, teda bojovnice.
![]()
A co ta genetika, jak to probíhalo?
No na genetice nás paní doktorka vyzpovídala, nakreslila si rodokmen s nemocemi, atd. a říkala že tam nic moc závažného nemáme, až na moji mamku, která měla mrtvičku ve 43, což je dost brzo… Manžílkovi vzali jednu zkumavku krve, mně dvě a za 14 dní budou první výsledky…
No a s tím mimi už vážně nevím a asi ani nemá smysl se tím nějak trápit, ono si to stejně udělá co bude chtít…ale ten dnešní test mě fakt překvapil…B-) A to mě včera v práci tak bolelo břicho a v kříži že jsem myslela že už mě ms dostihla…:-P