Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
veve…přesně tak..dvakrát se vyspím a vemou mi krev, pak se budu ještě muset jednou vyspat abych věděla výsledek…
Ale to už přežiju, stejně je to tak nečekané, že si to skoro ani neuvědomuju… ![]()
soni: Tak to je mi jasné, už jsi tím asi tak ostřílená, že bez pádných důkazů o pořádně prosperujícím těhu, nemá cenu to nějak řešit nebo pitvat. ![]()
Petraaaa píše:
Ahoj, tak jsem to tu dočetla a teda taky nevim… To jsem taky moc zvědavá!! Soni, přeju aby hcg rostlo a rostlo! U mě zatím novýho nic, doktor doporučil snažení na neděli a pondělí, tak jsme to zvládli!Dneska mě pobolívá břicho, tipuju to na ovulku, tak možná zkusíme ještě dneska.. Je to dřina
Jsem stále optimisticky naladěná a věřím, že tentokrát to prostě vyjde..
Ahoj, no to je moc dobře, optimismus prospívá tělu a tím i mimi.
![]()
Snažení je dřina, to jo
, vždyť já vím, jaký to bylo, když jsme se v dvouměsíčních cyklech rozhodli snažit obden, to bylo místy už doslova „vo hubu“.
![]()
Držím pěsti, ať už je to poslední plánované snažení a už máš opravdu po starostech a hlavně pěkně zaděláno.
![]()
Petraaaa píše:
Uvidíme, uvidíme.. Tak jsme to snažení včera nějak nestihli.. Uvidíme, jaká bude kondička dneska.. Dneska jsem si byla pro ten utrogestan, tak od zítřka zahájim užívání.. To je právě to, že obden je moc. To už to člověka ani nebaví.. Já zastávám názor fungovat normálně, ale v době ovulky přidat! Nechci, aby si přítel myslel, že se spolu tulíme jen kvůli jeho spermiím…
To jo, ono je to hlavně za chvíli pěkná votrava, pořád toho chlapa nahánět a hlídat, aby to bylo dostatečně často. ![]()
Já si teď nemůžu vynachválit nesnažení, jen sexování pro radost, ale běda, kdyby jsem zjistila, že to vypadá na ovu, toho chlapa bych k tomu nenápadně dokopala taky.
![]()
No ale spermie vydrží, hlavní je, snažit se před ovu, nejdýl při ovu, ale to se těžko odhaduje. Nakonec, nejdůležitější bude, snažit se aspoň někdy, bez toho to prostě nepůjde.
![]()
Jo, to mě taky mrzí, když s tím pak manžel začne.
Vždycky ho rychle utnu, ale pak mi to leží v hlavě. No, mimi to jednou smaže. ![]()
Ahojky holky…tak jsem byla u doktora, vzal mi jen krev že víc si povíme v pondělí, to už budou i výsledky…no každopádně počítá s tím a dokonce doufá v to, že to klesne na nulu, jinak se pak uvidí co dál, ale o normální těhu se asi nejedná…takže se už taky modlím, aby to samo kleslo a asi mám už i dobře našlápnuto, jelikož jsem si ráno dělala testík a ta druhá už je zase sotva viditelná… Ale říkal ať se nestrachuju, že to všechno v pondělí probereme a taky jak mi sestřička brala krev, tak přišla řeč na to jak se mi lehce dělají modřiny a sestřička si všimla, že i dýl trvá než mi to z toho vpichu přestane téct, tak Dr. říkal, že by to chtělo tu hematologii, i sestřička, že prý kvůli krvi jsou taky časté potraty…tak jsem teda fakt zvědavá na co přijdou…
Každopádně bývalý pan doktor by mě býval nechal tak a ještě vyslal na laparku nebo umělé oplodnění, ani nevíte jak jsem ráda, že jsem od něj odešla…
Jo a ještě jsem si volala na tu genetiku a zatím jsou tam teda jen jedny výsledy a to na cystickou fibrózu a ty jsou negativní, takže zatím prý dobrý a další výsledky za týden… ![]()
soni: Ahoj, tak to jsou vlastně i dobré zprávy. ![]()
Nakonec kdyby to kleslo samo, odpadnou ti další starosti, a když máš na testu tu čárku zase slabou, asi by to nebylo nic dobrého už. ![]()
Tenhle doktor se mi na dálku taky moc líbí.
Neplaší, nestresuje, neposílá slepě na to, co ještě není nezbytně nutné. ![]()
A hlavně se stará.
S tou krví je to dost dobře možné, že ten problém může být v tom, to by určitě léky vyřešily a bylo by po takovýchhle starostech. ![]()
veve…to ano, kdyby to bylo „jen“ v tom, tak by nebyl takový problém to ovlivnit, tak snad to všechno jednou nějak dopadne a dočkáme se toho našeho mimíska…teď je mi z toho všeho dost smutno, normální těhotenství mi fakt přijde jako sci-fi v mém případě a ty těhulky co jsem dneska zase potkala u doktora mi taky moc nepřidaly…
![]()
soni: No já vím. Je to naprd. Taky jsem zrovna včera docela smutnila, přišlo mi to celé spíš akorát ke vzteku. Tolik těhotných, i mladších, v příbuzenstvu, jsem snad jediná, kdo by chtěl a nemůže. ![]()
Včera a předevčírem jsem byla přesvědčená, že už bude zase ms, bylo mi blbě, nervóza děsná, prsa bolely snad až na zádech
, podbřišek taky, den špinění a nic…
A to si pak hned představuju, jaké by to bylo, kdyby ms nepřišla a bla bla. Jenže ona se bude v takových návalech vracet, až vypukne. ![]()
Pro mě je i samotné otěhotnění sci-fi. ![]()
Pořád věřím, že to přijde, ale to čekání mě už dopr… nebaví. ![]()
Petraaaa píše:
Ahoj holky!
Soni, to je fakt divný, co se ti děje… Vůbec to nechápu.. No každopádně doufám, že budeš v pořádku!
Veve, ta tvoje MS to je taky pěknej oříšek.. To taky vůbec nechápu…
Ale nesmutněte, holt musíme brát věci tak jak jsou, tohle neovlivníme, bohužel..
Já jsem si dneska zavedla první tabletku toho utrogestanu a řeknu vám, to je hnus… Když už jsem si tu jednu vzala, tak budu pokračovat.. Ale je to mazec..
A co ti to dělá? ![]()
Jinak máš pravdu, jsou to věci k nepochopení.
Ale tak co, no, i samotné těhu je v podstatě nepochopitelné a přesto to jde a funguje. ![]()
Snad se příroda, vyšší moc, či co to řídí, už konečně umoudří a nějaké ty mimi nám dopřeje. ![]()