Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
soni: Ahoj, no já koukám, že metřík pořád ukazuje jeden a ten samý cyklus, to mi řekni, že se ti to takhle rozhodilo.
A jen tak, z ničeho nic… ![]()
Snad to bude jen pro tentokrát, taková vyjímka a příště už zase budeš fungovat v pořádku. ![]()
Já se teda po mém zážitku s ms zase dala do pátrání po vhodné dr, našla jsem doktorku, dokonce docela blízko, bere nové pacienty, jen ještě musím vyzkoumat ordinační hodiny, ona má asi tři ordinace tady v kraji a přejíždí, tak aby jsme se vždycky mohly nějak domluvit. ![]()
Ale podle recenzí je příjemná, umí a je přitom lidská. To by mi vyhovovalo. ![]()
Petraaaa píše:
Ahoj holky!
Soni, přeju aby ti to vyšlo!
Veve, tak to je super, že sis vyhlídla novou doktorku! Snad bude mít dobrý přístup!
Já jsem měla dneska dovču, tak jsem se zajela objednat na tu laparoskopii. Jdu začátkem května.
Nejlepší by bylo, kdybys na to fakt nemusela. ![]()
Budu držet palce, aby to tak nakonec dopadlo. ![]()
Ale kdyby nááhodou, tak hlavně aby to pomohlo… ![]()
Ahojky holky.. ![]()
veve…tak jak jde pátrání po nové Dr.??
Já už jsem v pátek konečně začala nový metřík, ani k Dr. tím pádem už nemusím…
Ještě že jsem přepnutá na to nesnažení, bylo by to pěkně velké zklamání v opačném případě..
A doufám že tenhle cyklus už bude zase normální…myslím, že v tom minulém se mi opozdila ovulace a nastala až ten 30,31DC podle teploty, hlenu a čípku, tak nějak jsem si to myslela a podle toho kdy dorazila ms by to i odpovídalo… Jinak jsme včera pořádali první letošní grilovačku, byla to paráda, akorát nás v šest vyhnala zima, přece jen to ještě bez sluníčka není ono… ![]()
soni: Ahoj, no to jsem ráda, že se ti to zas urovnalo a samo. ![]()
Já jsem pátrání po nové dr teď nějak bojkotovala. ![]()
Bylo krásně a my trávili veškerý volný čas venku, na doktory nebyl čas.
A grilování bylo taky super, oba dva dny, ale je fakt, že večer jsme prchali domů a včera jsme dokonce ještě zatopili v krbu, já už byla celá nějaká vymrzlá. ![]()
Jsem hrozně zvědavá, co udělá moje ms teď, podle ní se pak asi i rozhodnu o rychlosti hledání nového gyndaře. ![]()
Přece jenom mám poslední kontrolu na podzim a tak je ještě čas… ![]()
@Petraaaa
No rýmu jsem si asi vypěstovala já včera.
Bylo už večer zima a já tam byla v tričku a šortkách…
Vida, tak ještě to nebylo s ovu ztracené, to jsi se teda hecla, že jste se snažili, i když ti nebylo moc dobře.
To by mohlo mimi ocenit. ![]()
Pořád věřím, že do toho května se vám zadaří a nebudeš tam muset.
Ale jinak co, když musíš, tak musíš, uzávěrka se nezblázní. ![]()
Ahojte holky,tak po hrooozně dlouhé době jsem vás přišla aspon pozdravit… jak se máte? Tak co? Je něco nového za těch několik týdnu co jsem tu nebyla? U nás všechno dobre, malá pusenka je zlatičko, skoro nepláče.. už je z ní hodne miminko… s milačkem jsme podnikli takovou mini svatbičku takže byl šrumec i malá svatba a kolik to dá námahy… holky už tento týden mi odjíždí poradte mi co mu dát s sebou za dáreček pro potěšení… aby to bylo malé a milé… napadá vás něco… já mám vybrakováno… Veve co je u vás noveho a co je tu noveho?
@sisinkaaa
No ahoooj, teda malá je fakt krásná.
Strašně roztomilá.
![]()
U nás nic nového…
Pořád se snažíme a je to různé, ale výsledek stejný - zatím nic. ![]()
A ani holky na tom, co já vím, nejsou o moc líp.
Taky ty debaty už tu nejsou až tak časté, zbylo nás tu fakt pár, skalních. ![]()
My měli malinkou svatbu, ale dá to práce a zařizování skoro jak ta velká, jen to stojí míň peněz. ![]()
S dárečkem těžko radit.
Určitě bych mu dala nějaké maličké album s fotkama malé a tebe, aby měl na co koukat. ![]()
Ahojky holky… ![]()
veve…tak copak je nového??
Nějak nám to počasí na grilovačky nepřeje…že… ![]()
sisi…nádherné fotečky, to jste fotili u nějakého profi fotografa? ![]()
Peti…a copak ty? Nezadařilo se třeba, moc bych ti přála aby ta laparka nebyla třeba… ![]()
soni: Ahoj..! ![]()
U nás nového nic, teď jsem jen zvědavá, co moje ms, mám rozptyl 25 - 70 dní, tak fakt nevím, co kdy čekat, ale jinak vše při starém. ![]()
Koukala jsem, že jsi občas taky měřila, já teď taky, ale už na to nesáhnu, ono je to sice fajn, ale vím, že by mě to pak stresovalo. ![]()
Počasí je teda fakt na pytel, ale tentokrát mi to až tolik nevadí, ty tři dny volna s manžou jsou dostatečnou útěchou.
![]()
No a co ty jinak? Nějaké změny, pokroky..? ![]()
Ahojky holky… ![]()
Tak jak užíváte svátečního volna…my ho máme až do úterý večera, jdeme totiž až na noční, paráda…
Takže relaxujem, já dnes peču šoldry, později, nebo až zítra se dám na mazance, taky se půjdem na chviličku projít když to počasí zas není tak špatné jak se zdálo… ![]()
Peti…držím palečky aby ta potvora už nepřišla a když tak si z té laparky nic nedělej a spíš se těš, že budeš o další krůček blíž k miminku…
Radosti s baráčkem jsou super, taky už se těšíme až si budeme zařizovat ten náš byteček jednou, snad už na podzim…
![]()
veve…no já měřím spíš z těch opačných důvodů, s těhotněním teď chci opravdu ještě tak do srpna počkat…
Takže mě to ani nějak moc nestresuje, akorát doufám, že tenhle cyklus už bude mít normální délku abych s tím nemusela k Dr…
Kdybych byla zvyklá na takový rozptyl jako máš ty, tak bych to neřešila, ale mně se to co minulý měsíc stalo fakt poprvé…
No a co se změn týče…tak mě opravdu minulý týden v práci povýšili, jak jsem doufala, a mám teď o pár pěkných tisíc větší základ a ještě jsem slyšela samou chválu, takže to mě fakt strašně moc potěšilo a povzbudilo, stejně jako dneska ráno váha…6 týdnů zdravé rozumné stravy a 10 kilo je dole, nádhera…tak jsem hned udělala manžílkovi módní přehlídku do čeho všeho už se zase vlezu a jedeme dál…ještě 14 a budu celkem spokojená…
![]()
Ahoj holky, tak jsem uprostřed pečení, vaření a barvení.
Ráno už jsme snídali mazanec, co jsem pekla včera a sice máme jen pondělí navíc, ale i tak jsem nadšená. ![]()
Soni, teda paráda, povýšení i ty kila dole, chválím
a zase to nepřeháněj, ať se úplně neztratíš. ![]()
U vás to tedy taky vypadá na samostatné bydlení..? To by jste měli bezva podmínky pro spokojený život a užívání dle libosti.
![]()
Teda s tou nádivkou a mazancem, to u nás nějaká zdravá strava moc nehrozí.
Navíc peču maso a k tomu bude bramborový salát, zase nic moc.
![]()
Ale já to snad zas pak doženu. ![]()
Péťo, to já taky neměla nikdy nic do nemocnice.
Župan jsem kvůli tomu taky kupovala, i noční košili a pantofle, protože ani jedno doma nepoužívám. ![]()
A co jsem z nemocnice, ani jsem na to nesáhla, mám to ve skříni jako talisman, abych už tam nikdy nemusela, jo, leda porodit. ![]()
Hlavně abys to měla už rychle z krku a pomohlo to k mimi. ![]()