Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Levandulka:
moc moc moc gratuluju konecne jedna z nas opet zabodovala. Hodne zdravi preju at mimco pekne roste
Veve:
prosimte co je to biochemicke tehotenstvi? hledala jsem na netu ale nejak se v tom ztracim
jinak naplanovany je to hezky, ale otazka je zda to tak i vyjde ![]()
@Tamarka
A no tak já vím, že jen naplánovat to nestačí, ale zatím to má šanci.
![]()
Biochemické je, že dojde k oplodnění, ale s první ms je po těhu. Sice je v krvi a moči hcg, ale mimi odejde dřív, než začne růst.
Prý je to docela časté a nebýt toho našeho testování, tak to ani nezaznamenáme. ![]()
Ahojky holky… ![]()
Petul…
moc moc gratuluju a držím palečky aby bylo všechno v naprostém pořádku…konečně pozitivní zpráva tady…
Nezapomeň nás pak průběžně informovat… ![]()
veve…no bohužel se to nějak nechce hojit, dokonce to začlo bolet, tak jsem dneska místo práce běžela k doktorovi, vzal mi vzorek a uvidíme…
Ale musím myslet pozitivně, všude to přece furt říkají, tak se budu snažit…
Každopádně jsem konstatovala že po třicítce je to s tím zdravím fakt hrůza…furt něco…
![]()
Kocky, moc moc vam dekuji za mile povzbuzujici vzkaziky
Urcite vas budu chodit informovat o prubehu, i kdyz sem moc nechodim…prace, prace, prace…a kdyz volneji tak spanek spanek spanek
Ale myslim na vas
Posilam bacilky… tfuj tfuj tfuj
Mam tuseni, ze tento rok budete vsechny tehu…vazne!!!
Ahoj holky, pěkný začátek týdne přeju. ![]()
@sonipa
Tak co, jak to vypadá, už víš, co a proč to je..? ![]()
Ale jinak se zdravím po třicítce, to mi ani nemluv.
Jsem po třicítce necelý rok a už by se toho našlo…
![]()
Levandulko Peťulko, díky za bacily, doufám, že budeš mít pravdu.
A těším se na novinky od tebe.
![]()
Ahoj berušky moje, opět zase jen naskok přidat nějakou fotku, ať víte jak roste ten náš rarach.
V sobotu už bude mít 7měsícu, na půlroční prohlídce měl 7280g a 68cm.
Už je to prča, ale taky už začíná mít své nálady a to pak stojí za to. Teď ty vedra hodně špatně snášel a minulej týden dostal šestou nemoc, čtyřicítky horečky v tom vedru…chudáček byl jak mrtvolka. Ale snad už je to dobrý.
Holky, užívejte si léta, krásné dovolené a vůbec se mějte báječně a já se zase někdy snad ukážu. ![]()
@k_ikina82
Ahooooj, matko.
![]()
No malej je krásnej, ale už mu kouká z očí, že to bude fakt rarach.
Ovšem sladkej je
, moc vám to sluší i dohromady. ![]()
Všechny ty nemoci, kterýma si musí projít, to je asi záhul jak pro něj, tak pro tebe.
Hlavně že už je zase zdravej. ![]()
Taky si pěkně užívejte léto a budu se těšit zase na nějaké nové foto.
![]()
@k_ikina82
no ahoooj chudacek malej ale touhle nemoci si snad ted projde kazdy miminko, jinak krasne roste jak sem videla foto jen tak dal ![]()
No jinak holciny nase pripravy na svatbu se zacinaji hybat. Zrovna dneska sme si vybrali prstynky a dorazi nam z Anglie nekdy v tydnu. Jinak to budeme mit na zahrade tak doufam ze nebude prset
a co u vas novyho???
@Tamarka
Tak to jsou krásné starosti.
Nám prstýnky dorazily tenkrát poštou, trochu jsem se bála, aby tam byly a aby vůbec dorazily, ale bylo to v pohodě. ![]()
U mě nového nic, ms řádí a já už si jen říkám, ať už jde do háje. ![]()
Ale blíží se nám s manželem dovolená, tak se moc těším. ![]()
Ahojky holky… ![]()
Tak léto a všechny naše etapy dovolenky skončily…teď jen práce a práce až do vánoc…
Ale bylo to super…všechno vyšlo parádně…a copak vy??? Jak jste se měly? Co nového?? Já už jsem tento měsíc začala s Clostíkem, takže jsme se zase vrátili ke snaženíčku…juchůůů… ![]()
Ahoj devcatka moje, tak jak se mate? Co je u vas noveho? U me celkem nic akorat pripravy na svatbu jdou do finale
uz v sobotu budu vdana pani
vsude kde vidim neco spolecnyho se svatbou tak hned mam slzy v ocichc ja sem strasne uplakana nevesta
![]()
Kikina: malej je uzasnej roste jako z vody
Levadnulka: tak to je fakt ze tehu probiha tak jak ma jen si toho uzivej plnymi dousky.
Soni: uz vis vysledky z ceho to mas?
Ahojky Tamarko… ![]()
Tak to ti přeju aby všechno v sobotu vyšlo tak jak si přeješ…já bych se hned vdávala znovu, kdyby to šlo…
Musíš nám pak ukázat fotečky..
A jaké to vůbec budete mít, jaké barvy, dort, atd, atd…jeee…kdybych měla na to penízky, hned bych si otevřela svatební salónek… ![]()
Všechny výsledky, z genetiky i z hematologie, jsou naprosto v pořádku, prý jsem zdravá ženská…takže bůh ví…doktůrek říkal že prý do pětice všeho dobrého
tak uvidíme…
Prý mám bojovat a okamžitě až zjistím že jsem těhu dorazit… ![]()
Ahoooojky holky
tak se po dlouhe dobe hlasim s nasim malym zlatickem se jdem pochlubit a poprskat vas mnoha tehu bacilkama
Takze uz merime skoro 6cm, jsme presne ve 12tt a mame za sebou dukladnejsi uzt, nosni kustka v poradku a vsechno drobnejsi merenicko take, srdicko boucha o stopero a maminka se uz konecne zacina citit jako nastavajici maminka, uz si to zacinam uvedomovat ze to asi fakt klaplo
s cernyma myslenkama a scenarema uz si nepohravam tolik jako predtim a verim ze uz nam to opravdu vse dobre dopadne i kdyz priroda je vzdycky v tomto silnejsi…ale my si verime
Holky preji vam krasny den a mnoho budu vas sledovat a tesit se az pribude prvni tehulinka
Jestli muzu doporucit vitaminky pro chlapa, tak je to MACA
Zatim ahoooooj a snazenicku ZDAR
![]()
Ahojky holky… ![]()
Levandulko…nádhera…moc moc gratuluju a ty těhu bacilky sem prskej pravidelně, nebo tu budem snažilkovat ještě za 5 let s takovou…
Je to určitě úžasný pocit…
A žádné černé myšlenky…všechno bude v pořádku…
A nezapomeň nás průběžně informovat… ![]()
Peti…jen užívej, dokud to jde…taky jsem si tohle léto pořádně užila, až bude fazolka v bříšku tak už to nepůjde…
Teď už mám taky jeden cyklus s clostíkem za sebou, ale nic z toho nebude, zkoušela jsem testík a nic, včera dobrala Duphaston a dneska už dorazilo špinění a kdo ví jestli se z toho do večera nevyklube ms…
Ale raději dřív než by to měla protahovat, aspoň budu moct začít další cyklus…
Doktor mi tentokrát ani folikulometrii nedělal, ani Pregnyl nepíchal, že prý není problém s otěhotněním tak že to není třeba…
Ale uvažuju že mu zavolám a domluvím se s ním teď na ten další cyklus abychom to tím Pregnylem pojistili, stejně mám ještě dva doma, tak proč to nevyužít…
No máme ještě dva pokusy, pak už asi začnu uvažovat jako ty a budeme tomu muset pomoct..
A jakého pejska jste si koupili? U nás to vypadá že zůstanem na baráku, tak taky uvažujeme nad nějakým pesanem - hlídačem… ![]()