Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
334
26.6.12 18:09

Levandulka:
moc moc moc gratuluju konecne jedna z nas opet zabodovala. Hodne zdravi preju at mimco pekne roste

Veve:
prosimte co je to biochemicke tehotenstvi? hledala jsem na netu ale nejak se v tom ztracim :D jinak naplanovany je to hezky, ale otazka je zda to tak i vyjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
26.6.12 19:56

@Tamarka
A no tak já vím, že jen naplánovat to nestačí, ale zatím to má šanci. :dance: :mrgreen:
Biochemické je, že dojde k oplodnění, ale s první ms je po těhu. Sice je v krvi a moči hcg, ale mimi odejde dřív, než začne růst.
Prý je to docela časté a nebýt toho našeho testování, tak to ani nezaznamenáme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
28.6.12 11:40

Ahojky holky… :kytka:
Petul:potlesk: moc moc gratuluju a držím palečky aby bylo všechno v naprostém pořádku…konečně pozitivní zpráva tady… :hug: ;) Nezapomeň nás pak průběžně informovat… :palec:
veve…no bohužel se to nějak nechce hojit, dokonce to začlo bolet, tak jsem dneska místo práce běžela k doktorovi, vzal mi vzorek a uvidíme… :? :roll: Ale musím myslet pozitivně, všude to přece furt říkají, tak se budu snažit… :dance: :) Každopádně jsem konstatovala že po třicítce je to s tím zdravím fakt hrůza…furt něco… :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Levandulka7
28.6.12 16:02

Kocky, moc moc vam dekuji za mile povzbuzujici vzkaziky :kytka: Urcite vas budu chodit informovat o prubehu, i kdyz sem moc nechodim…prace, prace, prace…a kdyz volneji tak spanek spanek spanek :lol: Ale myslim na vas :kytka: Posilam bacilky… tfuj tfuj tfuj :kytka: :srdce: Mam tuseni, ze tento rok budete vsechny tehu…vazne!!!

• Citovat
  • Upravit
4840
2.7.12 09:50

Ahoj holky, pěkný začátek týdne přeju. :)

@sonipa
Tak co, jak to vypadá, už víš, co a proč to je..? :think:
Ale jinak se zdravím po třicítce, to mi ani nemluv. :lol: Jsem po třicítce necelý rok a už by se toho našlo… :mrgreen: :P

Levandulko Peťulko, díky za bacily, doufám, že budeš mít pravdu. :D A těším se na novinky od tebe. ;) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
12.7.12 17:46

Ahoj berušky moje, opět zase jen naskok přidat nějakou fotku, ať víte jak roste ten náš rarach. :srdce: V sobotu už bude mít 7měsícu, na půlroční prohlídce měl 7280g a 68cm. :hug: Už je to prča, ale taky už začíná mít své nálady a to pak stojí za to. Teď ty vedra hodně špatně snášel a minulej týden dostal šestou nemoc, čtyřicítky horečky v tom vedru…chudáček byl jak mrtvolka. Ale snad už je to dobrý.
Holky, užívejte si léta, krásné dovolené a vůbec se mějte báječně a já se zase někdy snad ukážu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.7.12 09:16

@k_ikina82
Ahooooj, matko. :mavam: :mrgreen:
No malej je krásnej, ale už mu kouká z očí, že to bude fakt rarach. :P :D Ovšem sladkej je :hug:, moc vám to sluší i dohromady. :dance:
Všechny ty nemoci, kterýma si musí projít, to je asi záhul jak pro něj, tak pro tebe. :roll: Hlavně že už je zase zdravej. :)
Taky si pěkně užívejte léto a budu se těšit zase na nějaké nové foto. :dance: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
13.7.12 21:10

@k_ikina82
no ahoooj chudacek malej ale touhle nemoci si snad ted projde kazdy miminko, jinak krasne roste jak sem videla foto jen tak dal :)

No jinak holciny nase pripravy na svatbu se zacinaji hybat. Zrovna dneska sme si vybrali prstynky a dorazi nam z Anglie nekdy v tydnu. Jinak to budeme mit na zahrade tak doufam ze nebude prset :D a co u vas novyho???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
16.7.12 09:51

@Tamarka
Tak to jsou krásné starosti. :dance: Nám prstýnky dorazily tenkrát poštou, trochu jsem se bála, aby tam byly a aby vůbec dorazily, ale bylo to v pohodě. :)
U mě nového nic, ms řádí a já už si jen říkám, ať už jde do háje. :mrgreen:
Ale blíží se nám s manželem dovolená, tak se moc těším. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
13.8.12 10:37

Tak léto a všechny naše etapy dovolenky skončily…teď jen práce a práce až do vánoc… :cert: :) Ale bylo to super…všechno vyšlo parádně…a copak vy??? Jak jste se měly? Co nového?? Já už jsem tento měsíc začala s Clostíkem, takže jsme se zase vrátili ke snaženíčku…juchůůů… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
15.8.12 09:11

Ahoj devcatka moje, tak jak se mate? Co je u vas noveho? U me celkem nic akorat pripravy na svatbu jdou do finale :D uz v sobotu budu vdana pani :) vsude kde vidim neco spolecnyho se svatbou tak hned mam slzy v ocichc ja sem strasne uplakana nevesta :D :D :D
Kikina: malej je uzasnej roste jako z vody
Levadnulka: tak to je fakt ze tehu probiha tak jak ma jen si toho uzivej plnymi dousky.
Soni: uz vis vysledky z ceho to mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
15.8.12 15:59

Ahojky Tamarko:kytka:
Tak to ti přeju aby všechno v sobotu vyšlo tak jak si přeješ…já bych se hned vdávala znovu, kdyby to šlo… :) Musíš nám pak ukázat fotečky.. ;) A jaké to vůbec budete mít, jaké barvy, dort, atd, atd…jeee…kdybych měla na to penízky, hned bych si otevřela svatební salónek… :mrgreen:
Všechny výsledky, z genetiky i z hematologie, jsou naprosto v pořádku, prý jsem zdravá ženská…takže bůh ví…doktůrek říkal že prý do pětice všeho dobrého :) tak uvidíme… :P Prý mám bojovat a okamžitě až zjistím že jsem těhu dorazit… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
21.8.12 16:59

Ahoooojky holky :mavam: :kytka: tak se po dlouhe dobe hlasim s nasim malym zlatickem se jdem pochlubit a poprskat vas mnoha tehu bacilkama :hug: Takze uz merime skoro 6cm, jsme presne ve 12tt a mame za sebou dukladnejsi uzt, nosni kustka v poradku a vsechno drobnejsi merenicko take, srdicko boucha o stopero a maminka se uz konecne zacina citit jako nastavajici maminka, uz si to zacinam uvedomovat ze to asi fakt klaplo :palec: s cernyma myslenkama a scenarema uz si nepohravam tolik jako predtim a verim ze uz nam to opravdu vse dobre dopadne i kdyz priroda je vzdycky v tomto silnejsi…ale my si verime :dance: :palec: Holky preji vam krasny den a mnoho budu vas sledovat a tesit se az pribude prvni tehulinka :palec: Jestli muzu doporucit vitaminky pro chlapa, tak je to MACA :palec: Zatim ahoooooj a snazenicku ZDAR :palec: :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
23.8.12 08:24

A

Příspěvek upraven 20.05.14 v 09:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
24.8.12 11:59

Levandulko…nádhera…moc moc gratuluju a ty těhu bacilky sem prskej pravidelně, nebo tu budem snažilkovat ještě za 5 let s takovou… :cert: :lol: Je to určitě úžasný pocit… ;) A žádné černé myšlenky…všechno bude v pořádku… :palec: A nezapomeň nás průběžně informovat… ;)
Peti…jen užívej, dokud to jde…taky jsem si tohle léto pořádně užila, až bude fazolka v bříšku tak už to nepůjde… :) Teď už mám taky jeden cyklus s clostíkem za sebou, ale nic z toho nebude, zkoušela jsem testík a nic, včera dobrala Duphaston a dneska už dorazilo špinění a kdo ví jestli se z toho do večera nevyklube ms… :cert: Ale raději dřív než by to měla protahovat, aspoň budu moct začít další cyklus… :dance: Doktor mi tentokrát ani folikulometrii nedělal, ani Pregnyl nepíchal, že prý není problém s otěhotněním tak že to není třeba… :nevim: Ale uvažuju že mu zavolám a domluvím se s ním teď na ten další cyklus abychom to tím Pregnylem pojistili, stejně mám ještě dva doma, tak proč to nevyužít… :pankac: No máme ještě dva pokusy, pak už asi začnu uvažovat jako ty a budeme tomu muset pomoct.. :roll: A jakého pejska jste si koupili? U nás to vypadá že zůstanem na baráku, tak taky uvažujeme nad nějakým pesanem - hlídačem… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí