Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky.. ![]()
Peti…tak to je super, moc držím palečky…
To se vám to povedlo krásně…3 folíky…
Určitě to vyjde, uvidíš, musíš tomu věřit…
My na to hlavně dřív nemáme penízky, musíme si našetřit…Dr. říkal tak kolem 18 tis. takže když si od března každý měsíc odložíme 5 tis. tak nám to vyjde akorát na ten červenec až…
Akorát se teď stala taková věc…minulý týden jsem jeden den zašpinila, jen tak jednorázově když jsem šla na záchod, pak mě začalo bolet břicho, vaječníky, tak jsem čekala předčasnou ms, ale nic…přestalo to, v sobotu zase to samé zašpinění už bez bolestí, tak jsem dneska zkusila test a mám tam dušíka…
Nechápu..zkusím znova za dva dny…ale byl by to zázrak… ![]()
Tamarko…a copak ty…jak to vypadá??? ![]()
veve…a kdepak se nám touláš ty? ![]()
@sonipa ahoj tak ja sem dneska byla u dr. a nic tam neni, tak mi pichla agolutina budu cekat na ms. No ale u tebe to vypada nejak nadejne hod sem fotecku ![]()
@Petraaaa tak snad vam to vyjde hned na poprve bylo y to nejlepsi
![]()
Ahooooooooooooj holkyyyyy
tak se vam po dlouhatanske dobe take ozyvam a chci vam poprat hodne opozdene jen to nej v Novem roce 2013 a jelikoz je tento rok extremne plodny tak nepreji nic jineho nez poradne zahnizdeni fazolek
Letos to vyjde kazde z vas
a jak to tak tady procitam tak je to opravdu na dobre ceste. Petraaa: drzim moc palecky!!!
sonipa: to vypada opravdu hodne nadejne, juchuuuu
z toho budou urcite dalnice
Moc vam holky fandim a preji vytouzene // a nejen ja, ale i ten nas maly lumpik…uz se nam to krati
jsme v 35tt a vazime 2,5kg
![]()
@Petraaaa tak to mi je lito tak snad napodruhe to vyjde. ![]()
Soni: tak co jak je to s tim dusikem?
Ahojky holky… ![]()
Dušík opět nevyšel…
Bylo mi to docela líto a už jsem si zakázala doufat…takže příští cyklus si zajedeme na ty zbývající testy a začátkem července jdem na IVF… ![]()
Tamarko, Peti, veve
Nevěšte hlavu holky…všem nám to jednou vyjde…ať už jakýmkolib způsobem…
![]()
Levandulko…tobě už se to fakt krátí…tak nás průběžně nezapomeň informovat,..
![]()
@sonipa tak to je v prcicich fakt a ja uzs i mysela ze konecne. Mrzi me to snad vam vyjde to IVF.