Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky Peti…
Tak to je mi líto, že to opět nevyšlo…ale neztrácej naději a šup na IVF…
U nás ani nemá smysl IUI zkoušet, takže jdeme na IVF rovnou..penízky už jsou nachystané, ale potřebuju vydržet v práci do konce června a pak jedeme na dovču a mám strach někde cestovat při nemocenské a s čerstou fazolkou v bříšku, takže jsme to odložili na srpen…ono to stejně rychle uteče… ![]()
Ahoj holky moje,
tak jak se vam vsem vede. KOukam ze uz to tu trosku vazne s tou nasi komunikaci. Co je u vas noveho? No u me celkem nic. Mimco porad nikde a kamaradky kolem me tehotni jako by nic a ja ne a ne
jinak bych mela nastoupit do prace tak doufam ze prijdu na jine myslenky a casem se zadari jinak do pristiho roku chceme jit s manzelem do Caru.
Ahojky holky… ![]()
Tak jak se vám všem vede??? Co nového??
Peti..jak to s tebou vypadá…co IVF..jestli dobře počítám, tak už bys pomalu měla vědět jestli vše dobře dopadlo… ![]()
@Petraaaa
no to teda není moc pozitivní informace…věřila jsem že vám to vyjde hned napoprvé…ale třeba to bude dobrý…špinění je normální…už sis dělala ten test?
Ahojky…
@Petraaaa…ahojky Peti..tak to je super, že už máte naplánovaný další pokus…
Jen škoda, že to nevyšlo hned napoprvé…to mi moc optimismu k tomu našemu plánovanému IVF nedodalo…i když je fakt že tomu dost věřím…
A co ti na to vlastně řekl doktor, že to nevyšlo?
Ahoj holky moje, koukam ze to tu nejak vazne? Jak se vsichni mate? u me porad nic vsechno pri starym. Miminko porad nikde a ja uz sem z toho na nervy protoze se ted u nas narodilo zase miminko a ja byla u porodu a strasne me to mrzi ze jeste nic.
Ahojky… ![]()
Tamarko…no to mi povídej…všude se to točí kolem miminek a my furt taky nic…ale už máme všechny testy v CARu hotové, dostala jsem na 2 měsíce Prednison (+ kondomy
) protože mám pozitivní imuno na spermie a v srpnu už jdeme na IVF…
Vlastně ještě jeden test spermií…nehrazený pojišťovnou za 2500,– si máme nechat udělat…no nevím jestli je to až tak třeba ale pan doktor by ho rád měl…
Takže tak…a co vy…podnikli jste nějaké další kroky?
Ahojky holky… ![]()
Tak jak to u vás probíhá??
Peti…jak to vypadá u tebe s IVF??
veve…a ty už se nám neozveš…?
![]()