Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Peti…supeeer, moc moc gratuluju a opatruj se a neboj, všechno bude v pohodě…
Já jsem se včera vrátila z dovolené a od pátku už si píchám injekce a fakt to nebolí, zatím to zvládám v pohodě…
Zítra si jdu vyřídit předoperační, ve středu ultrazvuk… Kdy jsi šla na odběr vajíček, který DC?
@Petraaaa Ahojky..
Tak koukám že jsem minule zapomněla odepsat…
Jak je? Kdy máš další kontrolu? Jestli dobře počítám tak teď v pátek? Já už byla dneska na OPU…máme jen 5 vajíček…ale říkám si že důležitá je kvalita ne kvantita a že aspoň to jedno se bude vyvíjet tak jak má…
Ani dlouho kultivaci nebudeme mít, prý to v tomhle případě nemá smysl, protože se tím jen vybírá to nej nej a při pěti to bude rychle, takže ET bude asi v pátek nebo v sobotu…
A jo…injekce jsem si píchala sama…manžílek se na to nemohl ani dívat, natož aby mi je píchal on… ![]()
@sonipa Ahoj kocko, moc ti to preju aby ti to vyslo. Snad uz se stesi usmeje a vse vyjde tak jak ma.
@Petraaaa a co ty? jak si na tom doufam ze je vse v poradku.
Ahojky holky… ![]()
@Petraaaa Tak jak jsi dopadla u Dr.?? Už máš tu první fotečku?? U mě byl odběr v pohodě, bála jsem se narkózy, ale zbytečně…ani břicho mě nebolelo, jen jsem byla taková nafouklá, jako by mě nadýmalo, jinak ok…ale ležela tam vedle mě holka a ta měla bolesti…asi to bude závislé na tom počtu vajíček…
Nicméně dneska se u mě ještě transfer nekonal, volala jsem Dr. a nevěřila vlastním uším…prý se nám z těch pěti vajíček 4 krásně vyvíjí, takže to spíš vypadá na PK a transfer až v pondělí…takže když mi o víkendu nebudou volat, tak mám nástup 11:30 v pondělí… ![]()
@Petraaaa Tak to jsou super zprávy…moc gratuluju!!!
Vidíš…všechno bude v pohodě..
Jak to vůbec teď s tebou bude, budeš chodit i dál na kontroly do CARu nebo už ke svému gynekologovi? Já jsem si dneska volala ráno jak to vypadá, protože Dr. říkal, že kdyby něco tak by muselo k transferu dojít třeba i dnes a já byla v práci…, a máme 3 osmibuněčné embryjka a ještě je prý necháme tak a uvidíme zase zítra ráno a podle toho bude ET buď zítra nebo až v to pondělí… Každopádně jsi mě potěšila že je u PK taková vysoká šance…to mi zase dalo naději, že to snad vyjde…
A jak se cítíš??
@Petraaaa Ahojky…děkuji, vajíčka vydržely, dneska ráno bylo jedno desetibuněčné a dva už kompakty…a jedno bylo tak krásné, že embryoložka i doktor říkali že chce už do bříška a tak je od 9 hod. ráno už tam kde patří…
Dokonce nám nabízeli zmrazení těch dvou dalších, ale je tam riziko že se po rozmražení nenastartujou a přece jenom byly jen dva, tak jsme to zamítli…z nových čerstvých bude lepší výběr…kdyby náhodou…
A brnkačka to byla, to máš pravdu… Pan doktor říkal že to vypadá nadějně a embryoložka že z takového počtu vajíček (5) je to teda krásná úroda…tak hlavně že to jde, že jsou spermijky i vajíčka ok a ono se to jednou, i kdyby by to bylo i na další pokus až, podaří… ![]()
@Petraaaa jeeeeeeeeeeeeeeeeeee to je nadhera kolik uz si tydnu a je vse v poradku?
@Petraaaa Nádherná fotečka…moc moc gratuluji…jak se cítíš…všechno v pohodě…? ![]()
@Tamarka A jakpak se máš ty…co nového??? ![]()
Nám první pokus bohužel nevyšel, tak se chystáme na druhý… ![]()