Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bazouk
24.9.12 19:36

Tak to taky držím palce, někdy je to deprimující, ale snad se zadaří, prostě kor když není důvod k tomu aby to nešlo. Mám ovulaci během dvou dnů, tak zase hurá do toho:)Mě 30 ještě není, ale to nic nemění na tom, že už po tom dlouho toužím, v tom to je, není to o věku, znám 40ti leté a jde jim to hned, takže je to opravdu a nějakém tom vnitřním Já. Někdy mám pocit, že bych si to těhu došla nejraději někam koupit, prostě bych si řekla, tak a ted chci, jdu něco vybrat:)To už mi ale hrabe, beznaděj :lol:

• Citovat
  • Upravit
263
25.9.12 15:51

A

Příspěvek upraven 20.05.14 v 10:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bazouk
26.9.12 09:43

Ahojky, úplně jako bych četla sama sebe. My tedy zatím nemáme hormony žádné, ale dr. už o nich také hovořil. Čeká mě teprve zjištění průchodnosti vejcovodů. Prosím, mohla by si napsat krok po kroku, co následovalo, jaké vyšetření, jaké máš informace o IVF, já nic z toho netuším, jelikož se nechci známých ptát, aby to nikdo nevěděl. Myslím, poplatky, kolik vajíček vkládají, pojišťovna atd. Já jsem z VýchodníchˇČech, IVF pro nás znamená HK, Pardubice, Liberec, Praha. Nedokážu si zatím představit, že si budu píchat injekce, ale šla bych do toho, proč to k sakru všechno takhle trvá???Proč nás nechávají na všechno čekat? Všichni doktoři jsou maximálně happy, že to půjde a pořát a pořát nic!!Když doktor poprvé zmínil IVF, taky jsem to obrečela, taky bych si přála otěhotnět přirozeně, ale zase si říkám, hlavně aby to šlo a třeba i s pomocí: :roll: Jo a jen tak pro zajímavost, kolik kg jsi po hormonech přibrala?? :,(

• Citovat
  • Upravit
1575
26.9.12 14:33

Ahojky holky… :kytka:
veve…jmenovat se bude Robb a jedeme si pro něho už tento pátek, tak už se nemůžeme dočkat… :dance: :) Jinak chceme kupovat..na domeček bychom si netroufli, budeme rádi když nám vyjde byt, který už máme vybraný, v neděli jsme se tam byli podívat, je super, tak snad se poštěstí… :pankac: A jak dlouho už jsi v té nové práci..? Aspoň přijdeš na jiné myšlenky a aspoň třeba zafunguje to „nemyslení“ na to.. :) :palec:
Bazouk…ahojky :kytka: No já ti s průchodností vejcovodů ani s IVF asi neporadím…zatím mám za sebou jenom hormonální profil, genetiku, hematologii a několik cyklů s hormony…a co se týče průchodnosti vejcovodů to asi ani řešit nebudu, jelikož jsem už za ty téměř tři roky 4× otěhotněla…spíš bych to viděla na to IVF, ale o tom vím asi tolik co ty… :zed: :) Každopádně souhlasím že přirozené těhu by bylo lepší, ale co už když to jinak třeba opravdu nepůjde… :nevim: ;) Jinak já teď za 2 cykly s clostíkem nepřibrala nic, tak je to asi individuální… ;)
Peti…to je mi líto, že ani na tebe se štěstíčko neusmálo…asi nás to IVF nemine nebo co…a mluvení o tom s někým…to není fakt nic příjemného… :? Nehledě na to když kolem tebe kde kdo těhotní jako by se nechumelilo.. :cert: :lol: Já jsem za ty tři roky prošla tři zaměstnání a v každém vždycky někdo otěhotněl a vždycky to byly kolegyně-kamarádky, naposledy mi své těhu oznámila kolegyně-kamarádka před týdnem…tak já nevím jestli to na ně přenáším nebo co sakra… :zed: :) A proč ti vlastně chce Dr. napsat ty dražší hormony? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
26.9.12 19:02

Ahoj holky. :kytka:

Soni, já teď na mimča fakt nemyslím, takže jestli to funguje, musím být těhule každým dnem. :lol: V práci jsem krátce, jen pár týdnů, pomalu se zapracovávám a učím nové věci, zatím mě to docela baví. :)
Ale ta moje ms zajistí, že to mimi tak brzo nebude. :cert: Já už jí ignoruju, mě nenaštve. :P :mrgreen:
I byt bude fajn, když bude jen váš. :pankac: A na pejska bych se těšila taky, docela lituju, že jsme nenechali připustit naší fenku, aspoň něco by se u nás narodilo. :mrgreen:

Peti, to je škoda, že to nevyšlo.
S tím IVF už pomalu taky koketuju, ale zatím jsem do toho stádia ještě nedospěla. :roll: Hlavně netuším, jak by se to udělalo u mě s tím, že hormony prostě nesmím. :nevim:
Kartářkám moc nevěřím, i když už se mi stalo víckrát, že prostě měly pravdu. Pokud by to do konce roku vyšlo, tak tomu věřit začnu. :mrgreen:
Teď mám období, kdy mi z těhotnění až tak nehrabe, ale vždycky mi přijde hrozně líto, když vidím, jak všem se daří počít, i když o to vlastně ani tak moc nestáli, ale co, no, povedlo se… Tak nasadím přiblblej úsměv a přetrpím to, ale byly doby, kdy jsem obrečela každou zmínku. :roll:

bazouk: Jo, to jsi vystihla. Dřív jsem si říkala, že IVF nikdy, pak jsem si říkala, že možná někdy a teď se pomalu smiřuju s tím, že nám jednou nic jiného nezbyde. :zed:
Kdybych tak aspoň měla nějakého pořádného doktora, ale poslední gyndařka mě tak zklamala a odradila, že jsem pomalu rok nikde nebyla a nikoho ani nemám. :cert: Říkám si, že do konce roku tomu všemu dám čas, jen se někde zaregistruju a po novém roce uvidíme, jak se s manželem dohodneme. Nejvíc mě drtí vidět mého chlapa, jak kouká na cizí dítě… To by mi srdce urvalo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
27.9.12 16:41

A

Příspěvek upraven 20.05.14 v 09:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
14.10.12 07:27

Ahojky holky :kytka:
Tak jak se máte… ;)? Tak už je to 14 dní co máme doma toho našeho hafana a samosebou se skoro všechno točí kolem něj… :) Ale je to zlatíčko a už bych ho nedala… :pankac: Je to takové naše psí mimčo… :) Jinak zatím s bydlením se to nějak zaseklo na pár věcech tak aspoň děláme nový dětský pokoj uličníkům a my jsme si udělali radost novou postelí a sedačkou…změnu bydlení necháváme až na přes rok, jinak to zatím nejde… :nevim: A co se týče snažení tak momentálně jsem ve fázi „očekávání“, ale moc šancí tomu nedávám, i u Dr. před 14 dny se to už ubíralo směrem do CAR…říkal že tohle s těmi hormony nejde zkoušet nekonečně a tohle je teda opravdu poslední cyklus, pak ještě zkusí udělat hysteroskopii - podívá se kamerou do dělohy a na ten jeden vaječník jestli tam mimču něco třeba nepřekáží…a pak už mi dal rovnou letáček CARu a že je jenom na nás jestli tam chceme jít hned nebo ještě počkat třeba do konce roku…že z lékařského hlediska mám nárok aby mě tam poslal hned…tak asi kašlu na čekání a po tom posledním jeho vyšetření 23. půjdu… :pankac:
veve…tak jak v nové práci..už ses zapracovala :dance:? A s tím nemyšlením bych teď taky měla být těhule díky pesanovi, ale myslím že ono to zase tak nefunguje… :cert: :)
Peti…a copak ty…zkoušíš ty nové hormony?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
14.10.12 19:15

Ahoj holky my se snazime 2.5roku ted to budou 2roky co jsem potratila a asi 1.5roku to je co co to resime s dr. a stale nic ted jsem na hormonech mate zkusenosti s imunologii a prednisonem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
15.10.12 17:59

Baby1987…ahojky…s imunologií ani Prednison zkušenosti zatím nemám… ;) Takže ti asi moc nepomůžu… :oops: Ale s hormony..s těmi mám zkušeností dost a dost… :pankac: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
15.10.12 18:15

Ahoj holky,
já teda taky žádné zkušenosti, taky jen s hormony, takže bohužel taky neporadím, ale držet palce můžu..! :mrgreen:

Soni, tak vy už si naplno užíváte chlupaté mimi, to je vždycky nejhezčí doba, ty pejsci rostou fakt rychle jako blesk. :)
V práci celkem fajn, občas něco lehce zvorám :? :roll: :mrgreen:, ale je mi to odpuštěno, že se zapracovávám, což je fakt. To, co už umím, už nekazím. :pankac: :D Zatím jsou všichni spokojení. :dance:
No ale to nemyšlení na to, vážně nefunguje. :cert: :)
Jsem zvědavá, co s tebou udělají. :think: Kdyby aspoň už na něco pořádně přišli, vyléčili to a bylo by… :cert: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
18.10.12 21:36

Vite o nekom prosim holky kdo otehotnel po prednisonu prirozene ci bez iui ci ivf? napiste prosim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
19.10.12 21:55

Ahoj Holky moje,
tak koukam ze je tu vse stejne jako i u nas. Jinak Baby1987 vitam te mezi nami.
Pred 14 dny jsem se s manzelem dozvedeli ze jeho bratr bude mit dite, holky me to tak sebralo ze sem s nima nemohla ani poradne mluvit. Manzel i to volal z prace a me nahle prepadlo takove zoufalstvi a nezastavitelny plac.Ja nejsem ta, ktera by nekomu neco neprala ale mrzi me to z oho duvodu ze my se o mimco snazime bez dvou mesicu uz 3 roky a porad nic a oini jsou spolu pul roku a je to tam tak me to dost potrapilo. Jinak ted s tim stejne nic nedelam nebo mam jit na tu laparoskopii ale porad sem se k tomunedostala abych ten muj strach prekonala. Ale uz to trochu zvazuji prootze asi nas jina cesta nez s pomoci lekare nemine. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
20.10.12 04:26

Tamarka ahoj dik za prijeti laparku hydrolaparoskopii atd uz ma za sebou u nas to budou 3roky v unoru co se snazime a rok a pul s dr.jen jsem zatim jednou 2roky zpet potratila a ted jsem na prednisonu a s tom placem co si to ujistila chapu :( znam to vsichni kolem maji jen nam se nadari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
20.10.12 15:38

Ahoj holky,
@Tamarka
Nesmutni, já zažila nedávno to samé, sestřenka se rozhodla, že už konečně zkusí otěhotnět a povedlo se jí to rovnou na svatební cestě. Co k tomu dodat…
Přeju jí to, jasně, ani by mě nenapadlo jí to nepřát, ale bylo mi z toho taky do breku. My už máme dva roky snažení za sebou a oni se snad ani nestihli rozkoukat. :?
S tou laparkou nespěchej, až budeš rozhodnutá a odhodlaná, tak půjdeš, nemá cenu to lámat přes koleno. Nic není jisté a zaručené, stejně tak ani to, že se to třeba příští měsíc nepovede samo. ;) :dance:

@Baby1987
Tobě taky držím palce, je to nespravedlivé, když se všechny tak snažíme a jen nám to všechno okolo drásá nervy a srdce. Už jsem z toho popravdě hodně otupěla a ani mě to už snad nebolí, jen u těch blízkých a příbuzných, co k mimi přijdou skoro náhodou, to má pořád pěknou sílu mě úplně zničit. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
20.10.12 16:02

1veverka, tamarka jana laparku musela bo me po hydrolaparce bolelo bricho a mesic me lecili a na zanety jak jsem zmenila gyndare po tydnu me vzal na laparku kde zjistil ze jsem mela srusty a prijednom mi zjistil i ze mam pruchozi vejcovody a jinak ty mimina v rodine znam obrecela jsem maleho od bratrance i malou od sestrenice jak cekaly:( neslo me utisit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí