Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
263
27.8.12 19:25
:potlesk:

Příspěvek upraven 20.05.14 v 09:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
27.8.12 20:45

Ahojky Peti:kytka:
Tak to budeme mít tenhle měsíc skoro stejný…já ms dostala v sobotu…tak to pak budeme společně čekat jestli ta další dorazí nebo ne… :cert: :) Já s Clostíkem začnu až ve středu…mám ho napsaný od 5DC do 9DC a ty asi 3-7 že? A určitě zavolám příští pondělí Dr. a pokusím se ho poprosit abychom to pojistili s tím Pregnylem…nechci si pak vyčítat že jsem pro to neudělala všechno… :pankac: Kolik tak vlastně vyjde to umělé…už jsi se o to nějak víc zajímala? :think:
Věřím že je pejsek úžasný…a já bych taky spíš chtěla třeba retrívra zlatého nebo labradorského, bernského salašnického psa, nebo třeba boxera…ale manžílek by raději ovčáka, že je to lepší hlídač…a když už se bude muset vzdát svého vysněného mopse kvůli pesana na zahradu…tak budem muset udělat kompromis… :cert: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
29.8.12 17:50

Ahoj devcatka moje :) tak jak se vám daří? me docela dobre uz jsem vdana pani :D no ale co vam mam povidat meli jsme krasnou svatbu. uzili sme si jak se patri. No ale reknu vam ta trema rano, des :D hned rano sem se pozvracela a u oltare sem se klepala jako bych mela zimnicic :DDDDDDDDDD jinak se mi stal pruser to bych nebyla ja aby se mi neco neprihodilo. Asi pul hodinky nez sme meli jet na urad mi mamka jeste chtela prezehlit zavoj prvni spodek a pak horejsek ale co cert nechtel kdyz uz koncila zavoj vypalila. :D holky meli jste videt moji reakci ja uz oblecena ve svatebnim a zacla sem silet ze svatbu rusim mamka ta v tu chvili myslela ze dostane infarkt no nic neslo to videt tak sem si ho nakonec dala na hlavu ale pres oblicej sem ho tedy nemela :D jinak vse dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
9.9.12 22:20

Ahojky holky :kytka:
Teda nějak je tady ticho, nikdo nikde…kdepak se touláte… :think:?
Tamarko…moc moc gratuluji ke svatbě… ;) Jakpak se cítíš jako vdaná paní???
veve, kiki…holky jak se máte…co nového?
Levandulko…jak jde těhulkování… :)?
Peti…a co u tebe snaženíčko?
Já jsem si nakonec domluvila s panem doktorem i folikulometrii i Pregnyl…takže ve středu jsem byla na píchanec, snaženíčko proběhlo poctivě dle plánu…tak uvidíme, folíky byly dva kolem 20mm, prý pěkné na 11.DC, akorát na té straně kde nemám vejcovod, ale doktor říkal, že to nevadí, že ono si to přeputuje na tu druhou… :pankac: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
10.9.12 17:08

A

Příspěvek upraven 20.05.14 v 10:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
10.9.12 17:10

!

Příspěvek upraven 20.05.14 v 10:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
13.9.12 11:46

Ahojky holky :kytka: :mavam: Tak koukam, ze jste v plnem proudu snazenicka a vse vypada na dobre ceste :dance: foliky jsou krasne to by bylo aby se tam mimi neuchytilo. Prskam na vas co nejvice tehu bacilku s tou nasi „limetkou“ a koncem mesice tu chci videt pozitivni testiky s krasnyma // :dance: Urcite to vyjde, citim to v kostech ze urcite jedna z vas tento mesic objevi krasne dalnice :kytka: Tfuj tfuj tfuj at je to tam :pankac: :hug: U nas noevho asi nic neni, prdolka me ted zase par dni potrapil, unavenost,nevolnost…ale zvladli jsme to, asi se mu neco nelibilo. Uz jsme se prehoupli do 15tt takze jeste 2tydny a jsme v 5mesici :srdce: Je to strasne jak to leti, ale uz se cim dal tim vic citim jako tehulka a zacinam uz pomalinku pokoukavat po kocarcich :oops: ale je jeste cas. Zacatkem rijna mame nejake kontroly a ja verim ze se nam prdolka natoci a povi nam co tam mezi tema nozickama ukryva, abych uz mohla malinko neco nakupovat :srdce: Od zacatku tvrdim, ze je to holcicka…tak uvidime jaky mame my zensky instinkt :D No hlavne at jsme zdravy, koneckoncu je to jedno zda budeme mit pindika nebo pindulku :lol: Tak holky, jdu odpocivat a drzime s limetkou palecky a chci videt jen pozitivni zpravy :pankac: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
22.9.12 11:47

Ahoj holky, tak se sem po týdnech absence zase hlásím. :mrgreen:
Měla jsem mazec v nové práci a víkendy jsme byli v tahu, ale už snad bude zas klid. :D
Koukám, že Tamarka si svatbu užila po všech stránkách :lol:, to je dobře, tak to má být. :pankac: :mrgreen: Tak ať to jen klape..! :pankac:

Jinak u mě nic nového, radši ani nekomentuju. :P

Levandulko, jen se šetři, ať není prcek stresovanej. :mrgreen: Utíká to teda děsně, ani nemrknem a budeš ten kočárek shánět už fest. :D

No a doufám, že těhu bacily jste si pěkně nachytaly, já tu posbírám zbytky a budem všechny doufat, že už to zase některé kooonečně klapne. :cert: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
22.9.12 12:42

Ahojky holky.. :kytka:
veve…no teda já myslela že už se snad neukážeš… :cert: :) Jakápak nová práce? Pochlub se! A co jinak? U nás se zase všechno otočilo, žádná zahrada a rekonstrukce nebude…můj otec včera prohlásil že tady nechce mít dětský domov a tím pádem ani kluky od manžela a že budeme mít psa se mu taky dvakrát nelíbí, tak už toho máme dost a rozhodli jsme se jít pryč. A to už jsme měli vyřízený úvěr na tu rekonstrukci…tak jsme to včera stornovali a v pondělí jdeme vyřizovat hypotéku…no blázinec…ale všechno zlé je k něčemu dobré a asi to tak mělo být, jak říká manžílkova maminka… 8) No každopádně máme už zamluvené nádherné štěně labradora, ještě týden, dva a budeme si ho moct vzít, už máme doma pelíšek, obojek, vodítko, hračku… :P :mrgreen:
Akorát miminko k nám nechce, včera dorazila ms…no…čeká nás poslední cyklus s clostíkem, Pregnylem a Duphastonem a pak už to budu chtít řešit jinak…nejsem nejmladší a v prosinci to budou 3 roky co se snažíme… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
22.9.12 12:44

Ještě vám sem hodím to naše psí miminko… :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
22.9.12 15:41

Soni, jééé, to je zlatoušek roztomilej. :srdce: :dance:
Jak se bude jmenovat?
Já bych bez psa už nemohla fungovat. :) Myslím si, že uděláte dobře, že půjdete pryč, nejen kvůli psovi a dětem, ale celkově. Vím, jak to bylo u nás a zanic bych neměnila, i s hypotékou na krku. :pankac:
A co plánujete, kupovat nebo stavět? :)
Práci mám teď v kanclu, ale je to časově náročné, takže než jsem se trochu zaběhla, byla jsem tak mrtvá, že jsem počítač ani neotevřela. :mrgreen:
Jinak jsem koukala, že jsi zas 2.DC, u nás je to taky na pytel, ms děsně řádí, ale momentálně jsem nějak mimo snažení a přemýšlení o tom, jestli má fungovat to, že stačí na to nemyslet, tak bych musela být těhule jak vyšitá. :lol:
Ani nového dr zatím nemám. :cert: Pořád se mi nepodařilo najít někoho, kdo bude respektovat můj odpor k hormonům. :nevim:
My se teď snažíme dva roky, je to doba… Dovedu si živě představit i ty tři. :roll: Nechci být bez dětí, ale pořád asi není pro mě vhodná doba na IVF a podobně. :think: V hlavě mám trošku daný termín do konce roku a pak by jsme to s manželem asi přehodnotili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bazouk
24.9.12 18:12

Ahoj, snad nevadí, že se přidávám do discuse. my se s manželem snažíme od září 2011, vše v pořádku, folikuly, menzes atd. Mívám cysty na vaječníkách, ale ty prý ničemu navadí. Příští měsíc bych měla nastoupit na zjištění průchodnosti vejcovodů, máte s tímto také zkušenosti??Jsem už bezradná, jak na to??? Děkuji za odpověď:)))P.

• Citovat
  • Upravit
4840
24.9.12 18:16
@Bazouk píše:
Ahoj, snad nevadí, že se přidávám do discuse. my se s manželem snažíme od září 2011, vše v pořádku, folikuly, menzes atd. Mívám cysty na vaječníkách, ale ty prý ničemu navadí. Příští měsíc bych měla nastoupit na zjištění průchodnosti vejcovodů, máte s tímto také zkušenosti??Jsem už bezradná, jak na to??? Děkuji za odpověď:)))P.

Ahoj, já ti s tímhle sice moc neporadím, ale držet palce můžu. :mrgreen:
Ale pár holek už na tomhle bylo, počkej, až se zastaví, určitě ti k tomu řeknou něco víc. ;)
No, jak na to, bych věděla, ale nevím, co je nejvíc blbě, teda aspoň u nás. :mrgreen: :P
Ještě bych to u tebe neviděla tak černě, byli jste na spermiu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bazouk
24.9.12 18:29

O. k, nadprůměrný výsledek:)Manželovi se hodně ulevilo a byl z toho celej nadšenej, takže tam to taky asi nebude:(

• Citovat
  • Upravit
4840
24.9.12 18:42

Tak to už pak bývají takový ty osudový nezdary. :nevim: :) Prostě mimi se má narodit až příští rok, tak to tak bude, i kdyby jsme se na hlavu stavěly. :twisted:
Mně říkají numeroložky, že děti budu mít až později, hlavně, že mi je prorokujou a třicítku už mám za sebou, tak už to snad bude i to „později“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí