Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
20.10.12 16:55

@Baby1987
Snad se taky dočkáme, už… :cert: :)
Moc se snažím být pozitivní a snášet to čekání a nepřipouštět si všechny ty těhule, ale mám snad i jakoby vztek, když se o tom dozvím, takový hnusný pocit, který bych vůči nim nikdy mít nechtěla, ale nejde to ovlivnit. :zed:
U holek, co se snaží dlouho, to ale nemám. Těm to moc přeju, úplně bez negativních pocitů, možná proto, že dobře znám tu situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
20.10.12 17:16

1veverka jj to znam kamoska ted po 5.5letech ceka dvojcata jak ji zavidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
21.10.12 13:12

Ty jo, to mně by teda úplně stačilo jedno. :mrgreen: Ze dvou mám docela vítr. :P
Ale prý nějaká kartářka předpovídala, že prý budu mít dvojčata, tak jsem na to zvědavá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
22.10.12 17:07

Veve:
presne takovy pocit mam i ja, aniuz bych chtela tak jim to uplne zavidim. Je to tezky pro nas ty kteri se snazi dlouho a porad nic. To rikam ze ti kteri nezaziji to co my nikdy nepochopi co takova zenska ale i chlap prozivaji a co citi. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
22.10.12 18:06

Jj holky plne souhlasim mam kolem sebe holky co k mimi prisly ani nevi jak a my furt nic jen ti reknou neboj to bude dobry nam se taky podarilo jenze se neumi vzit do nasi situace jim to vyslo hned max za par mesicu :((( obcas bych jim ten nas pocit prala aby si materstvi vic vazily i toho breku prebalovani atd.;) jak my bychom to vse braly ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
22.10.12 19:05

Ono to tak bohužel bývá, že která to chce nebo čeká nejmíň, tak do toho vlítne jako nic.
Možná je to i tím, že jsou ještě v pohodě, nevystresované z nahánění ovulace, měření, pozorování, snažení „na míru“…
Proč pak tolik holek otěhotní ve chvíli, kdy adoptujou mimino, mají starosti nebo řeší podstatné životní situace. Jenže ono nestačí na to nemyslet, jak bývá ta nejčastější rada, člověk asi musí tak vnitřně vypnout a to samo rozhodně nejde. :cert:
Jo, jo, brala bych to všechno, na všechno už se těším. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
23.10.12 20:01

..

Příspěvek upraven 20.05.14 v 09:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
23.10.12 20:37

Ahojky holky… :kytka:
Tak jsem dneska byla na té hysteroskopii…no nebylo to moc příjemné ale dalo se to přežít…každopádně to vypadá blbě…děloha sice prý ok…ale ten jeden vejcovod co mám se zdá neprůchodný, neviděl ani „vstup“ do něj ani pak na utz tekutinu kterou tam vpustil…tak vzal ještě nějaký vzorek a příští čtvrtek si mám zavolat na výsledek a domluvíme se co dál…prý bychom mohli udělat ještě laparoskopii, jestli nám potvrdí tu neprůchodnost a pak už zbývá jenom IVF…no tak nevím jestli na tu laparoskopii má vůbec smysl ještě chodit…přijde mi že už ani ne… :think:
Ale prý máme počkat do pátku a zkusit se teď snažit, že tomu nedává velkou šanci, ale že je tam někdy jen nějaká jakoby „záklopka“ která se sem tam odchlípne (proto se nám možná podařily ty těhu loni), ale od té doby může být už uzavřená, a ta hysteroskopie a tekutina to může zase „odchlípnout“ a na chvilku může být nějaká šance že se to zrovna teď povede…ale je to spíš takový jeden z posledních zoufalých pokusů… :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
23.10.12 21:18

Ahoj Soni
tak to mi je lito ale co ty vis treba to vyjde. A muzu se zeptat co je to ta hysteroskopie? jak se to dela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
24.10.12 12:14

Ahojky kocky :kytka: tak sem se na vas po dlouhe dobe prisla podivat a sem smutna z toho co tu ctu. Soni: ber to tak, ze jste to ted rozhybali a zacne se neco konecne dit..uvidis ze to nakonec bude vse dobre a bude z tebe do konce roku tehulka ani nevis jak bych ti to prala :kytka: Vam vsem holky :kytka: :hug: Ale na kazdou opravdu ceka ten jeji mimisek, jen nektery si hold davaji hodne na cas, ale verte ze prijdou. Preji vam uprimne mnoho sily a trpelivosti :hug: U nas se toho zmenilo docela dost, prehoupli jsme se do 21tt a vcera nam byl na uzt potvrzen chlapecek, tak snad tomu tak opravdu je a neni to holcicka co si jen hrala s pupecni snurou (stava se to) ale doktor si byl jisty hned na zacatku a pak jeste nekolikrat nas o tom opradu presvedcil ze tam je pindik. Byla sem lehce v soku a vstrebavala, protoze sem asi jako kazda zenska chtela holcicku, hned sem premyslela co s klouckem budu delat…zda si s nim budu rozumet..(hormony pracujou),ale uz se oklepavam a soustredim se na to, ze je to fakt kluk a je to super pocit.Jen nevim zda mu budou sluset ty tutunu ruzove bodycka co sem s jistotou kupovala :lol: ale na spani mu to bude stacit :mrgreen: No a dalsi prekvapeni bylo, ze prcek vazi uz 450g a odpovida 22tydnu..takze o tyden vice a to tyden drive porod 8o. No doufam, ze pristi uzt uz zadny sok nebude :mrgreen:, jsme jinak v poradku, zdravy, vysledky taktez tak snad se uz nic nezkomplikuje…ale je to silak, vydrzel uz toho tolik, ze sem si jista ze donosime a porodime v poradku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
24.10.12 20:22

No holky, to nejsou žádné „juchů“ zprávy :(, ale nevadí, zase snad bude líp… :hug:

Ještě že Levandulka to tu rozsvítila. ;) :palec: Jsem moc ráda, že tu kritickou dobu už máte s prckem za sebou. Úplně ti rozumím, když si představím, že by mojí vysněnou holčičku doktoři jedním utz „předělali“ na chlapečka, určitě bych byla vykolejená až až. :D Nakonec ale stejně zvítězí to vědomí, jen aby to bylo zdravé a už aby to bylo. :mrgreen:
Moc hezky o tom těhu přemýšlíš, pozitivní myšlení je základ a tak je to podle mě správně. :pankac: Člověk může mít obavy, ale celkově dobrý pocit je určitě fajn i pro mimi. :dance:

Soni, to je mi líto, že jsi tím prošla a stejně nic moc výsledek. :zed:
Je blbý, že musíš spoléhat jen na nějaké náhody. Ale stejně je mi divné, že nepřišli na důvod, proč se ty mimi neudržely, vždyť na to by nějaká záklopka vůbec neměla mít vliv. :think: :nevim:
A nějak to odstranit, to nejde..? Laparka jako taková mi přijde zbytečná, pokud tam zůstane tohle, protože to je asi důvod, proč se to daří spíš výjmečně. :think: Někomu třeba pomáhá to vědomí, že se s tím něco děje a dělá, ale kdyby ti spíš pomohli s tím to těhu udržet. Safra… :cert:
No a umělé by v úvahu nepřicházelo..?

Peti, ty máš ještě tolik možností před sebou, s přítelem se to snad zase rychle spraví, jestli v tom není nějaký neřešitelný problém…¨
Já bych nevzdávala ani ty potravinové doplňky, zrovna o nějakých přemýšlím, kdo ví, co to tělo může nakopnout. :D
Ale jestli tě biologické hodiny ještě nemlátí ručičkama do hlavy, tak se to o pár měsíců nezblázní. 8) Užijete si Vánoce, klídek, Silvestr, to uteče jako nic a pak kdo ví… :dance: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
25.10.12 00:30

Ahojky holky… :kytka:
Tamarko…je to takové vyšetření miniaturní kamerou, dělá se už i ambulantně bez uspání, není to sice nic moc příjemného ale zase jdeš za 15 minut po tom domů…ale nevím jestli to jde ambulantně u všech a kde se to všude dělá…můj Dr. mi to nabídl, ale nebyla jsem v normální ordinaci ale v CARu kde on taky působí a tuším je i spolumajitel…tak jedině se poptat u svého gynDr. :nevim: Každopádně postup je následující :mrgreen:…6 hodin před tím jsem si zavedla vaginální tabletu, je na změkčení čípku či co…pak hodinu před čípek (ten ale jinam :) ), ten je na bolest…ale mně moc nepomohl jelikož jsem přišla na řadu tak nějak o dvě hodiny později, takže jsem v čekárně oblblá pospávala a pak už to nemělo žádný efekt, že jo… :zed: :lol: No pak si normálně vylezeš na kozu, dostaneš zrcátko…a pak tu kameru a koukáš s panem doktorem na monitor…no a hned víš co tam je a není… ;) Pak jsem si 15 minutek poseděla v čekárně a jela domů…
Levandulko…to je super…tak krásně se to čte.. ;) A určitě bude všechno v pořádku a už se nic nepokazí… :palec: Každopádně gratuluju k chlapečkovi, já jsem taky chvilku nevěděla co s klukem když jsem měla v plánu holčičku, ale nakonec mi to bylo úplně fuk a zase jsem si naopak nedovedla představit že mám holčičku… :) Hlavně že je to zdravé… ;)
veve…no taky jsem si říkala že tohle nemůže být důvod těch potratů, ale na jejich důvod nepřišli, tak nevím, asi to bylo všechno jenom náhoda, nebo mě ještě napadlo, že to „mimčo“ nikdy třeba nedoputovalo tam kam mělo vinou třeba té záklopky a prostě se dál nemělo jak vyvíjet a naštěstí odešlo samo a nebylo to další mimoděložní…i když by to vlastně bylo fuk, když je ten vejcovod asi taky neprůchodný… :nevim: No nevím, každopádně jsem četla že ty neprůchodné vejcovody stejně většinou nijak neupravujou, protože se tím prý zničí nějaké řasy v tom vejcovodu nebo co a je pak šance na otěhotnění asi tři procenta…takže o ničem… :? Takže z toho všeho mi vychází už jen to umělé, tedy IVF, nic jiného už v úvahu ani nepřichází a na tu laparku se mi nechce když vlastně nic nevyřeší, zbytečné zdržování, zbytečná operace a tak to řeknu i doktorovi..už nechci čekat, už jsem se s tím smířila…holt nám toho mimíska vytvoří pěkně v misce a já ho pak snad nějak donosím… :andel: Horší když se povedou dvojčátka, to budeme mít už fakt ooobrovitou rodinku… :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
25.10.12 18:10

Soni, no to si to pěkně přivolávej, ty dvojčata. :lol: :P Ale zase by se třeba trochu vyrovnal stav holek a kluků. A nebo by jste měli našlápnuto na novou Klapzubovu jedenáctku. :mrgreen: :lol:
Nedivím se, že tu laparku zavrhuješ, když je to tak. To jsi řekla dobře. Navíc je to fakt akorát zdržovačka.
Ale jak píšeš, že třeba to mimi nestihlo doputovat, to mě taky napadlo. Škoda, že není jak to ovlivnit. :think:
No to už je fuk, už se s tím nic nenadělá, pokud se to nepovede samo, tak ono to IVF bude dobré v tom, že přesně bude jasné, od kdy se dopovat hormony na udržení a budeš pod tou největší kontrolou, tak to už snad sakryš klapne..! :cert: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
10.11.12 09:53

Ahoj zlatííííííííčka :mavam: tak jak se Vám tady vede, co jsem tak v rychlosti proletěla, tak žádná sláva?? Ale co, hlavně, že jste zdravé.
Vojtík :srdce: :
Koukněte do kalendáře a věřte, že za měsíc a kousek už bude slavit rok, až se mi z toho chce bulet. Šíííííleně to utíká a roste nám před očima. Na poslední kontrole před měsícem mel 8,5kg a 75cm, takovej náš drobeček. :*
Jinak už konečně lozí po kolenou, hrozně dlouho se mu do toho nechtělo a plazil se po břiše jak voják :D, stoupá si k věcem, tak musíme mít oči i na zadku, brebentí, ale taky už se umí pěkně vztekat a rozčilovat, když něco nejde. Chodíme plavat apod. Jinak hodně bojujeme s nočním spánkem, kdy se budí co hodinu, někdy jen vypadlej dudlík, někdy usne za půl hodiny a já jsem jak mátoha!!! :( Nevím jak ho to odnaučit :nevim: teď ho do toho ještě zlobí zuby, tak je to žůžo dobrodrůžo, až se divím, kde beru energii, abych fungovala i přes den. A řeknu vam, že už chápu, že se přerušovanej spánek používá jako mučící metoda! :roll:

Lípnu Vám sem pár fotek, ať máte představu, jak ten rarach roste a už Vám všem popřeju krásné vánoce, protože se sem asi nedostanu. Užívejte si každé chvilky ve zdraví a mějte se rádi!! papa :hug: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.11.12 17:51

@k_ikina82
No ahoj matko! :mrgreen: :hug:
Vojtíšek je úžasnej, roste z něj tak krásnej klučík. :dance: :srdce:
Když to tak čtu, budu si ještě užívat spánku o víkendech, aspoň nějaké plus se na tom našem čekání najde. :mrgreen:
Snad sem ještě nakoukneš, určitě budete mít ty nejkrásnější Vánoce, moc vám to přeju a hlavně ať jste všichni zdraví a spokojení. :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí