Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
10.5.12 12:15

@sonipa
Je fakt,že by to asi chtělo nějaký sport. Jenže cvičení jako takové mi připadá jako děsná otrava a zhnusuju si to předem. :mrgreen: A na přirozené věci, jako je chůze nebo plavání zase teď můžu zapomenout, takže mi zbývá jen ten sex… :lol:
Asi budeme muset přidat. :mrgreen: :lol:
Snažení mě opravdu přestalo trápit, ale ne tak, že bych se naštvala, spíš tak příjemně. Myslím, že dokud bude venku hezky, tak se to nevrátí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
12.5.12 18:28

A

Příspěvek upraven 20.05.14 v 09:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
12.5.12 23:50

veve…úplně tě chápu, když je venku hezky a člověk má jiné myšlenky tak jde nějaké snažení stranou a je to myslím i dobře, ale u mně to teď trošku přestává fungovat, je to už přece jen dlouho, co jsme se „přestali snažit“ a i když si léto chci užít ještě bez starostí, tak přece jenom se ty „touhy“ po miminku začínají ozývat… :) Tak doufám, že to uteče…ještě 3 cykly… :dance:
Peti…tak já myslím, že můžu celkem gratulovat…tenhle výsledek je fajn, já po mimoděložním těhu v r.1999 taky nemám průchodný jeden vejcovod, respektive ho vůbec mám pryč a po té co se „to“ stalo jsem přirozeně otěhotněla po půl roce, přičemž jsem 3 měsíce musela brát antikoncepci…takže v podstatě stačily 3 měsíce… ;) Samozřejmě s tím, že už nikdy to nebude jinak, vždy už bude jen ta 50% šance…jako u tebe…a i tak to jde…jen u mě je teď problém ještě někde jinde… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
14.5.12 06:23

Ahoj holky. :kytka:

@Petraaaa
Tak to zase není tak špatné, i když chápu, že když se člověk dozví, že něco nefunguje, může mu to zprvu připadat i na nějakou tu slzu, ale co, i takhle se dá těhotnět dobře a už máš jisté, že alespoň z poloviny je úplná průchodnost. :dance:
No, nakonec bych se stejně nedivila, kdyby přišlo mimi z ovulace vlevo. :mrgreen: Ale ne, hlavně aby už se zadařilo, ať si to příroda udělá jak chce, že jo. :D
Užij si teď odpočívání a těš se na brzké snažení. :pankac: :D

@sonipa
No já se pořád divím, že mě to ještě zpátky nechytlo. Už to budou dva roky, kdy se nám nezadařilo ani ň a docela bych měla důvod plašit. :think:
Ale asi tím, jak jsme to předtím řešili intenzivně a dost to na mě i manžela doléhalo psychicky, to teď bude na delší oddech. :) Navíc není lepší „lék“ než mít starosti. Sice řešíme ani ne tak nepříjemné věci, spíš jak co skloubit časově a finančně… :)
Jsem ale zvědavá, co se mnou pak udělá kontrola na gyndě, jestli mě to zas nechytne. Asi bude záležet dost na tom, co ta nová dr, jak se k tomu bude stavět. :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
14.5.12 10:30

A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
14.5.12 10:55

@Petraaaa
V tomhle opravdu věřím na ten „správný čas“. Pokud to mimi má přijít, tak prostě přijde. :pankac:
Udělat pro to všechno možné, je určitě v pořádku, ale červík v hlavě právě asi zmizí až když si to příroda rozhodne sama. :nevim:
Můj už se asi odstěhoval, teď je otázka, jestli není jen na dovolené. :lol:
Ale trápením se s tím stejně nepohneme, tak se budeme těšit, že se to povede a basta… :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
17.5.12 19:41

A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
18.5.12 08:27

@Petraaaa
Ahoj, no tak vidíš, to vypadá, že se věci pěkně pohnuly blíž k mimi. :dance:
Volno je moc fajn, víkend teda bude zřejmě pěkný, ale já doufám, že i ten další týden, protože po těch mrazech bych brala teplo všema deseti. :D
Jasně, nějaký řešení umělka, na to je času… 8) Stejně asi nebude potřeba, po takovýhle přípravě. :mrgreen:
A ty kila jsou příjemnej bonus. :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
22.5.12 15:56

Ahojky holky… :kytka:
Tak jaký byl víkend? Náš byl cestovní, byli jsme v Praze na výstavě Human body, stihli jsme nějaké ty památky, pivní festival…paráda…spali jsme tam u kámoše, skoro v centru, 10 minut pěšky od Národního divadla, nádhera ty staré baráky a byty, ale jak jsme tak nad tím uvažovali jen pro bezdětné, protože vypustit tam někde dítě ať si jde hrát ven, tak už ho člověk asi v pořádku nenajde, nemyslitelné… :roll: Taky jsem včera byla pro výsledky na hematologii a všechno v naprostém pořádku, prý jsem zdravá ženská, paní doktorka na genetice kroutila hlavou a prý je teda co se jich tam týče všechno ok…no tak já nevím…asi jsem „slonice“, ty prý vstřebávají „miminka“ když to není vhodné, nebo tak nějak jsem to někde četla… :cert: :zed: :lol: Teď už asi jedině doufat že pomůže to snížení váhy… :nevim:
veve…a kdypak se chystáš k té nové Dr.?
Peti…jak užíváš volníčka, počasí ti vyšlo… :dance: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
22.5.12 16:21

A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
22.5.12 17:44

Peti…no teď se dá v hospůdkách posedět i venku pěkně večer, takže můžeš užívat 2v1… :mrgreen: :palec: A inseminace? No zatím uvidíme jak to půjde přirozeně, od srpna to vidím na další dva zbývající pokusy s Clostíkem, Pregnylem a Duphastonem…+ ta váha dole, snad by to mohlo vyjít…Dr. říkal, že ona ta váha je fakt někdy i příčinou, že to fakt chce dát dolů…tak tomu věřím, když teda nic nenašli… :nevim: Ono problém s otěhotněním asi nebude až tak velký, snad, sice je fakt že se nám po tom prvním potratu dlouho nevedlo (rok a půl) a s tím jedním vejcovodem je taky menší šance, ale zase teď podzim, zima se to povedlo hned 3×… :think: Ale kdyby to opravdu nešlo a i Dr. by doporučil IUI nebo pak i IVF, tak bychom do toho určitě šli, pro mimčo uděláme všechno… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
23.5.12 08:28

soni: Jé, ta výstava nás s manželem taky lákala, jaké to bylo? Asi zážitek, co? :dance:
U nás jsou teď víkendy spíš tak pracovní na zahradě a podobně, ale užíváme si je moc, ono i každý den nás teď nějak víc baví. To bude tím, jak je krásně. :)
Teda to je jedna velká záhada s tím mimi. Nemyslím, že by ta váha byla až tak zásadní, jako ovlivnit může kdeco, to beru, ale když otěhotní holky, co mají fakt dost přes sto kilo a nemají problém, tak to nejde říct až tak globálně. :think:
Jako shodit přebytečná kila je vždycky fajn pro to tělo, o tom žádná. Ale tohle mi přijde, že už svádí alespoň na to malinko, na co se to svést dá. :nevim:
Problém s otěhotněním fakt nemáš, ale co se děje potom..?
Možná bych zkusila i nějakého léčitele, mně jednou pomohli s velkým problémem, se kterým doktoři neuměli hnout. :)
Ale uvidíš, co léto a podzim přinesou. :dance: ;)
No já se k dr chystám až v létě, dřív ani náhodou, vůbec se mi nechce to řešit. :zed:

Petra: Tak dneska poslední den volna a zítra k dr a pak už víkend před tebou. To zní dobře. :dance:
Jsem strašně zvědavá, jaká teď u tebe bude ovu. :)
Kdy vůbec začneš zobat, teď čekáš na ms nebo jak to máš..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
24.5.12 15:50
:-)

Příspěvek upraven 20.05.14 v 09:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
24.5.12 15:54
:-)

Příspěvek upraven 20.05.14 v 09:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
25.5.12 08:57

@Petraaaa
Jé, tak to zní super, 25 dní dovolené… :dance:
A nádherně je, hlavně aby to vydrželo, máme na víkend plány a na ty potřebujeme nějaké slušné počasí. :mrgreen:
Jak je nějaký problém, tak to snažení jde stranou, to je jasný, ale sem tam to jistit, jen tak mimochodem, to se zvládnout dá. ;) :D
Je fajn, že ti cyklus hned pěkně naskočil. :pankac:
Jsem tu dneska jen tak v letu, čeká mě moc práce. :twisted:

Tak přeju všem krásný víkend a mějte se super..! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest