Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No už jen kolik holek se tam stotožňuje s touhle situací… Plus k tomu ty, co to třeba prožívají a říkají si, jo, už si umím představit, že to zvládnem. ![]()
To by bylo super!!
Holky, už se pomalu balíme na odjezd z Olomouce a netuším kdy se zase dostanu na net. Tak se mějte krásně, až se nám rozjede to jaro, tak si ho užívejte a jak to bude možný, tak se zase ukážu.
![]()
PS: Zdar snažení. ![]()
Kiki, tak se měj zatím s celou rodinkou taky moc krásně a užívejte jaro a budu se na vás těšit, zas na nějakou novou fotku třeba..!
![]()
Ahojky ženský, co se tady děje?
Je vidět, že propuklo krásný počasí na plno.
Určitě užíváte teploučka někde u vody.
My jsme doma, protože v tom vedru se nehodí s prckem ani ven. Usíná chudák pomalu po hodině asi je to masakr pro to malé tělíčko. Ale je fajn oblíct mu jen bodynko a vypadnout ven, včera jsme byli v obchodě a tak nadšeně si tam pískal a „povídal“ a já si ho PYŠNĚ v tom kočárku vezla.
![]()
Od minulého týdne chodí Vojtík cvičit Vojtovku a včera to byla hrůza.
Tak moc plakal, že mám chuť to stopnout.
Ale budu to muset překousnout a cvičit.
Mějte se krásně ať Vás dnes chlapáci oloubají (já zase uschnu, bo taťka má chřipku a jsme u našich na „prázdniny“) a užívejte teplíčka.
![]()
kiki: Ahoj, no to víš, já se vrátila z venku před chviličkou, to je taková paráda to počasí, strašně si to užívám. ![]()
A ani ms mě nenaštve, i když se zase vleče.
![]()
Ale snad už mám cykly celkem pravidelné a okolo 40 dní, to už se celkem vejdu i do nějakých tabulek. ![]()
Dneska jsme se líbali pod rozkvetlou jabloní, tak snad neuschnu. ![]()
No a fotky jsou krásný, takový spokojený mimi, úplně si dovedu představit, jak jsi byla pyšná mamina v tom obchodě.
![]()
Ta Vojtovka je masakr, no, ale zase má velké úspěchy. A proč vám jí dr doporučili vůbec..?
Jinak se mějte zatím krásně, má se začít trošku od západu ochlazovat, tak to možná dojde i tam k vám a bude se prckovi aspoň líp usínat. ![]()
Zatím pa pa.
![]()
@Petraaaa
Ahoj, já jsem zrovna přišla jen tak nakouknout, manžel má dneska taky volno, tak budeme teprve snídat a pak něco podniknem, je to paráda, tyhle dny. ![]()
Jinak mi akorát skončila ms, konečně, tak se těším na snažení.
I když tomu snažení jako takovému moc nedáme, mám teď spíš pocit, že bude nejlepší se na to všechno vykašlat.
Sice tenhle měsíc měřím bt, ale nijak mě to nedráždí. ![]()
Tobě budu moc držet palce, abys to měla rychle z krku a mimi se po tomhle zákroku povedlo natošup. ![]()
Na takové operace má člověk spíš důvod se těšit než bát.
Budu moc zvědavá, jaké pak budeš mít změny v ovu a tak, prostě jestli se to projeví i fyzicky a nebo jen na těhu testu.
![]()
Ahojky holky… ![]()
Tak po delší době jsem si konečně našla čas na pár písmenek…
Nějak ten čas letí a pořád se něco děje, minulý víkend jsme měli výroční, tak jsme si zajeli na víkend do Karlovy Studánky, no bylo tam nádherně a ještě jsme zvládli jeden hrad a zámek k tomu, jelikož Praděd byl ještě pod sněhem a do toho se nám v tak krásném počasí nechtělo…
Teď jsme tu zas měli kluky od manžílka, takže veselo…
A copak provádíte vy holky???
Peti…moc držím palečky aby ti ta laparka dopadla co nejlépe a aby už potom rychle přišlo to vysněné mimčo…
Pak dej hned určitě vědět co a jak… ![]()
kiki..malý je nádherný, úplný andílek…ten čas tak letí…
Co to vlastně vůbec je ta „Vojtovka“?
![]()
veve…tak jak využíváte krásného počasíčka, grilujete, grilujete?? My jsme tu teď měli na víkend všechny dítka, tak jsme v sobotu grilovali a v neděli opékali párky, je to paráda, když už člověk může být takhle venku…
BT taky měřím a taky mě to nedráždí, za chvíli to budeme mít jako normální běžnou rutinu…
I když já teď teda otěhu nechci, jak už jsem psala, ale těším se už na to, že snad ty 3 měsíce nevydržím…
Ale ono to uteče, teď 21. jsem objednaná na tu hematologii na výsledky, tak jsem zvědavá na co přišli, pak někdy v červnu zajdu za doktůrkem a po ms v srpnu začnem s dalším snažením…to už snad budu mít dole všechny kila co jsem měla v plánu…zbývá mi jich ještě 11, to musím zvládnout…
Nevím kolik jsem psala minule ale teď už mám dole 13 a než půjdu k Dr. tak ještě něco spadne, tak doufám že ho potěším… ![]()
@Petraaaa
Myslela jsem na tebe, včera jsem už nestihla odepsat, tak se jen budu těšit na dobré zprávy, alespoň o tom, že to nic nebylo a jsi v pořádku doma.
![]()
@sonipa
Jé, tak prvně moc závidím ty kila dole.
U nás to zatím stagnuje, ale jíme celkem zdravě, i ten gril probíhá v tom duchu, hodně zeleniny a libové maso, ale na hubnutí je to asi málo.
![]()
No a jinak nic nového, ms se zase zdržela dýl, ale mě nenaštve. ![]()
A celé to těhotnění mě nebaví, nezajímá, za pár týdnů mám před sebou první velký mejdan, těším se, mám už takovou potřebu se trošku opít.
![]()
Decentně…
![]()
V létě, až budou dovolené, tak bych ráda zašla ke gyndařce, co jsem si vybrala, i s manžou, okouknout podmínky.
Ale to je za dlouho, na prvním místě mám teď být venku a užívat to nádherné počasí, co nejvíc to půjde. ![]()
Ahojky děvčata,
jen na mini skok:
Peťo, doufám, že to dobře všechno dopadlo a k něčemu to bude.
Tak a dítě nečekaně vzhůru, tak papa ![]()
veve…no mně to jde jen díky práci, kde mám dostatek pohybu a samozřejmě i upravené stravy, ale nějak se netrápím a fakt nebýt té práce, tak bych musela doma dost makat…
A na snažení teď fakt není moc čas myslet, venku je krásně a člověk má hned jiné myšlenky a plány…
![]()
kiki…teda to byl fakt mini skok…
Moc vám to sluší… ![]()