Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
611
16.4.12 11:32

Jo ,jo, viděla jsem, snad to k něčemu bude!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
17.4.12 09:54

No už jen kolik holek se tam stotožňuje s touhle situací… Plus k tomu ty, co to třeba prožívají a říkají si, jo, už si umím představit, že to zvládnem. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
17.4.12 12:07

To by bylo super!!
Holky, už se pomalu balíme na odjezd z Olomouce a netuším kdy se zase dostanu na net. Tak se mějte krásně, až se nám rozjede to jaro, tak si ho užívejte a jak to bude možný, tak se zase ukážu. :* :mavam: :mavam:

PS: Zdar snažení. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
17.4.12 12:29

Kiki, tak se měj zatím s celou rodinkou taky moc krásně a užívejte jaro a budu se na vás těšit, zas na nějakou novou fotku třeba..! :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
1.5.12 10:01

Ahojky ženský, co se tady děje? :D Je vidět, že propuklo krásný počasí na plno. :pankac: Určitě užíváte teploučka někde u vody.

My jsme doma, protože v tom vedru se nehodí s prckem ani ven. Usíná chudák pomalu po hodině asi je to masakr pro to malé tělíčko. Ale je fajn oblíct mu jen bodynko a vypadnout ven, včera jsme byli v obchodě a tak nadšeně si tam pískal a „povídal“ a já si ho PYŠNĚ v tom kočárku vezla. :D :srdce:

Od minulého týdne chodí Vojtík cvičit Vojtovku a včera to byla hrůza. :,( :,( Tak moc plakal, že mám chuť to stopnout. :oops: Ale budu to muset překousnout a cvičit.

Mějte se krásně ať Vás dnes chlapáci oloubají (já zase uschnu, bo taťka má chřipku a jsme u našich na „prázdniny“) a užívejte teplíčka. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
1.5.12 10:06

nové fotky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
1.5.12 22:23

kiki: Ahoj, no to víš, já se vrátila z venku před chviličkou, to je taková paráda to počasí, strašně si to užívám. :dance:
A ani ms mě nenaštve, i když se zase vleče. :cert: :)
Ale snad už mám cykly celkem pravidelné a okolo 40 dní, to už se celkem vejdu i do nějakých tabulek. :mrgreen:
Dneska jsme se líbali pod rozkvetlou jabloní, tak snad neuschnu. :D
No a fotky jsou krásný, takový spokojený mimi, úplně si dovedu představit, jak jsi byla pyšná mamina v tom obchodě. :palec: :dance:
Ta Vojtovka je masakr, no, ale zase má velké úspěchy. A proč vám jí dr doporučili vůbec..?
Jinak se mějte zatím krásně, má se začít trošku od západu ochlazovat, tak to možná dojde i tam k vám a bude se prckovi aspoň líp usínat. ;)
Zatím pa pa. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
4.5.12 16:55

A

Příspěvek upraven 20.05.14 v 09:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
7.5.12 09:26

@Petraaaa
Ahoj, já jsem zrovna přišla jen tak nakouknout, manžel má dneska taky volno, tak budeme teprve snídat a pak něco podniknem, je to paráda, tyhle dny. :dance:
Jinak mi akorát skončila ms, konečně, tak se těším na snažení. :P I když tomu snažení jako takovému moc nedáme, mám teď spíš pocit, že bude nejlepší se na to všechno vykašlat.
Sice tenhle měsíc měřím bt, ale nijak mě to nedráždí. :mrgreen:
Tobě budu moc držet palce, abys to měla rychle z krku a mimi se po tomhle zákroku povedlo natošup. :pankac:
Na takové operace má člověk spíš důvod se těšit než bát. ;) Budu moc zvědavá, jaké pak budeš mít změny v ovu a tak, prostě jestli se to projeví i fyzicky a nebo jen na těhu testu. ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
8.5.12 19:10

..

Příspěvek upraven 20.05.14 v 09:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
10.5.12 08:34

Ahojky holky… :kytka:
Tak po delší době jsem si konečně našla čas na pár písmenek… :oops: :) Nějak ten čas letí a pořád se něco děje, minulý víkend jsme měli výroční, tak jsme si zajeli na víkend do Karlovy Studánky, no bylo tam nádherně a ještě jsme zvládli jeden hrad a zámek k tomu, jelikož Praděd byl ještě pod sněhem a do toho se nám v tak krásném počasí nechtělo… :) Teď jsme tu zas měli kluky od manžílka, takže veselo… :mrgreen: A copak provádíte vy holky???
Peti…moc držím palečky aby ti ta laparka dopadla co nejlépe a aby už potom rychle přišlo to vysněné mimčo… :palec: :hug: Pak dej hned určitě vědět co a jak… ;)
kiki..malý je nádherný, úplný andílek…ten čas tak letí… ;) Co to vlastně vůbec je ta „Vojtovka“? :oops: :think:
veve…tak jak využíváte krásného počasíčka, grilujete, grilujete?? My jsme tu teď měli na víkend všechny dítka, tak jsme v sobotu grilovali a v neděli opékali párky, je to paráda, když už člověk může být takhle venku… :dance: BT taky měřím a taky mě to nedráždí, za chvíli to budeme mít jako normální běžnou rutinu… :lol: I když já teď teda otěhu nechci, jak už jsem psala, ale těším se už na to, že snad ty 3 měsíce nevydržím… :cert: :) Ale ono to uteče, teď 21. jsem objednaná na tu hematologii na výsledky, tak jsem zvědavá na co přišli, pak někdy v červnu zajdu za doktůrkem a po ms v srpnu začnem s dalším snažením…to už snad budu mít dole všechny kila co jsem měla v plánu…zbývá mi jich ještě 11, to musím zvládnout… :pankac: Nevím kolik jsem psala minule ale teď už mám dole 13 a než půjdu k Dr. tak ještě něco spadne, tak doufám že ho potěším… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
10.5.12 09:36

@Petraaaa
Myslela jsem na tebe, včera jsem už nestihla odepsat, tak se jen budu těšit na dobré zprávy, alespoň o tom, že to nic nebylo a jsi v pořádku doma. ;) :palec:

@sonipa
Jé, tak prvně moc závidím ty kila dole. :mrgreen: :palec: U nás to zatím stagnuje, ale jíme celkem zdravě, i ten gril probíhá v tom duchu, hodně zeleniny a libové maso, ale na hubnutí je to asi málo. :roll: :P
No a jinak nic nového, ms se zase zdržela dýl, ale mě nenaštve. :mrgreen:
A celé to těhotnění mě nebaví, nezajímá, za pár týdnů mám před sebou první velký mejdan, těším se, mám už takovou potřebu se trošku opít. :jazyk: :lol:
Decentně… :mrgreen: :P
V létě, až budou dovolené, tak bych ráda zašla ke gyndařce, co jsem si vybrala, i s manžou, okouknout podmínky. :) Ale to je za dlouho, na prvním místě mám teď být venku a užívat to nádherné počasí, co nejvíc to půjde. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
10.5.12 10:15

Ahojky děvčata,
jen na mini skok:
Peťo, doufám, že to dobře všechno dopadlo a k něčemu to bude.
Tak a dítě nečekaně vzhůru, tak papa :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
10.5.12 10:20

@k_ikina82
I ten loupežník, nechce se o tebe s náma dělit. :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
10.5.12 11:38

veve…no mně to jde jen díky práci, kde mám dostatek pohybu a samozřejmě i upravené stravy, ale nějak se netrápím a fakt nebýt té práce, tak bych musela doma dost makat… :) ;) A na snažení teď fakt není moc čas myslet, venku je krásně a člověk má hned jiné myšlenky a plány… :dance: :palec:
kiki…teda to byl fakt mini skok… :D Moc vám to sluší… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí