Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Petraaaa píše:
Ahoj Veve,
no doktor mi řekl, že si mám ty tabletky zavést vaginálně.. Tak jsem si včera v 7.00 zavedla tu tabletku a kolem 10.00 jsem cítila, jak to teče ven.. Tak jsem letěla na záchod a měla jsem takovej bílej výtok.. Ale docela hodně.. Přes noc to bylo dobrý a dneska už je to lepší, nebo mě to spíš dneska už nepřekvapilo..
Ahoj, a jo, já myslela, jestli ti z toho nebylo nějak špatně nebo tak. Tohle se ještě dá… ![]()
Hlavně kdyby to chtělo být poprvý a naposled. ![]()
Já pořád čekám na ms, už je mi špatně a ne a ne se mrcha spustit. ![]()
Ahojky holky… ![]()
Tak tu máme další pracovní týden…a dneska mě opět čeká návštěva u Dr. a jsem teda moc zvědavá jak dopadne, zkoušela jsem dneska testík a ten dušík je tam pořád a já jsem tolik doufala že už konečně zmizí…dost se bojím, vůbec nevím proč to tam pořád je a už mě to nebaví… ![]()
veve…a copak u tebe, kdepak se ti ta ms tentokrát zatoulala…
??
Peti…jak dlouho si máš vlastně ten utrogestan zavádět, taky 10 dní??
soni: Ahoj, no to jsem teda fakt napnutá, co ti dr tentokrát řekne.
Dušík je tam pořád, sakryš, no ale máš po ms, jestli by to tu ms zase nechtělo, nějakou další, aby se to vyčistilo. ![]()
Ms je teď nedostatkové zboží nebo co.
Už by měla být a nic. I test jsem zkoušela, bílo, že bělejší už být nemůže.
Takže budu mít akorát delší cykly.
Leda by se ten můj začátek minulé ms posunul až na dobu, kdy byla v kuse a ne jen chviličku a pak nějaký týden pauza. ![]()
Ale což… Já můžu počkat, nic nehoří.
Hlavně aby ty jsi to měla už v pořádku a nemusela mít ještě nervy navíc, ono úplně stačí těhotnění samotné.
Tak jsem tam holky ani dneska nemusela chodit, Dr. mi volal že z té krve už je to negativní, takže to čeho se obával, že se to tam z nějakého důvodu drží, se nepotvrdilo a pokud teda nemám nic jiného na srdci, tak tam zbytečně nemusím a mám přijít až budu mít kompletní výsledky té genetiky…
No stejně se mi to do toho mrazu nechtělo a hlavní je že z té krve už je to ok…
Tak teď si počkáme na tu genetiku a uvidíme co dál…
veve…no tak to jsem zvědavá kdy se ta tvá ms ukáže, ale prodlužování už tak dlouhých cyklů by teda bylo dost k ničemu…
Ptala jsem se i na toho dušíka dneska a moč je prý až sekundární, hlavní je prý krev a ta už je ok… ![]()
Peti…úplně tě chápu, taky mi to nadšení z těch hormonů po nějakém čase opadlo…a za jak dlouho vlastně budeš vědět na čem jsi…?
soni: No tak sláva!
Tohle tedy dobře dopadlo, hlavně že nemusíš na žádné zákroky a nemusíš to řešit. ![]()
Tělo už zřejmě jen vyplavuje zbytky hcg, ta krev je fakt podstatná. ![]()
Snad z té genetiky budou ty výsledky o něčem a brzy se zadaří už „naostro“ a hlavně natrvalo. ![]()
Jinak já jsem z hormonů byla nadšená fakt zlomek času, nejlíp aby je člověk vůbec nepotřeboval, ale to je jiná věc. ![]()
veve…jj, máš pravdu, bez hormonů by to bylo úplně nej, ale bohužel to vždycky není tak jednoduché…
Ale jinak jsem teď v podstatě spokojená že to hcg samo kleslo a zanedlouho budou ty výsledky, tak se snad pohnem trochu dál…
Ale u tebe to pořád vypadá zajímavě…i když jsem odečetla těch 8 dní o které ms mohla začít později, tak už máš tenhle cyklus stejně delší než ten předchozí…
Co takhle zkusit testík… ![]()
Ahoj holky. ![]()
soni: No já už tě předběhla, manžel mi přivez mamatesty a co myslíš. Jak říkám - Ladovská zima… Bílo a zase bílo. ![]()
Je mi to divné, ani náznak špinění, nic, ale ani čárky na testu. ![]()
Uvidím, co se z toho vyklube, už jsem četla i tolik o různých příznacích, až se bojím, že si je vsugeruju. ![]()
Petraaaa:
Vy jste pokušitelky. No mám ještě jedno balení, takže dva testy. V pátek pojedem na nákupy, takže zítra a ve čtvrtek zkusím ráno ty testy, pokud ms nepřijde, ale nevím nevím, nějak se mi to celé nezdá.
![]()
Ty máš teď dobře našlápnuto, snad čárky najdeš hned. ![]()
Petraaaa píše:
Ahoj Veve, tak ještě vydrž, budu na tebe myslet!
Myslíš, že mám dobře našlápnuto, jo? Já nevím… Žádnou změnu na sobě nepociťuju.. Je mi jasný, že na těhu příznaky je ještě hodně brzy.. Jediný, co je jinak než normálně je, že žeru jak blázen, alespoň mi to tak připadá.. Ale to dávám za vinu tomu počasí.. Člověk se nějak zahřát musí
Jediný, na co se teď těšim je, až přestanu brát ten utroš, takže se fakt těším na neděli!
Děkuju. ![]()
Ale nějak mám pocit, že se stejně dostaví ms. ![]()
O příznacích jsem toho poslední dny četla dost. Hlavně ne každý je má, někdo až dýl, třeba po dvou měsících, takže podle toho bych se neřídila. ![]()
Já mám zase to, že už druhý den vstávám sama od sebe o dobré tři hodiny dřív, nemůžu spát a o žravosti ani nemluvím, najím se a za chvíli mě bolí žaludek z hladu. ![]()
V tu neděli to bude už kolik dní po ovu?
Petraaaa píše:
Ahoj děvčata!
Tak konečně dneska nemusím myslet na ty tablety! Teď jsem si připoměla reklamu na tabletyTa je dobrá!!! Dneska jsem 28 DC, asi 13 den po ovu. Už už jsem měla nutkání koupit si test, ale v lékárně byla taková fronta, že jsem to vzdala a řekla jsem si, že to zase tak nespěchá.. Koupila jsem si knížku, abych upoutala pozornost někam jinam, ale za jedno odpoledne jsem jí celou přečetla, takže mi to moc nepomohlo
Asi si dojedu koupit ještě alespoň dvě..
Ahoj, no vidíš, knížka je dobrá, nejhorší je, že když mě baví, tak jí mám do dvou dnů přečtenou a je po srandě. ![]()
Ale dobrý způsob, jak přečíst co nejvíc. ![]()
Tablety nás taky okouzlily. ![]()
Jinak já už mám kooonečně ms, sice se teprve objevuje sem tam načervenalá šmouha, ale už je to na značku do kalendáře, tak sláva… ![]()
Jo a samozřejmě držím palce a dej vědět, jakmile testneš. ![]()
Ahojky holky… ![]()
veve…tak koukám, že ms už tě fakt dostihla, to je škoda…
Je to strašná potvora, ne a ne se vzdát…
Mně už zrovna skončila a konečně po dvou divných krátkých ms s následným hnědým špiněním byla fakt úplně NORMÁLNÍ, špinění nikde, paráda…no aspoň v něčem umí udělat radost…
![]()
Peti…a copak ty??? Už jsi testíkovala…
? Moc držím palečky… ![]()
No jinak jsem včera absolvovala tu obávanou kolonoskopii a teda nic moc zážitek to nebyl, ale přežila jsem to a všechno je v naprostém pořádku..jupííí…
Jen lehké vnitřní hemeroidy, ale ani to není na nějaké léky nebo něco, takže mi spadl obrovský kámen ze srdce…
A taky volala paní doktorka z genetiky, že máme hotové už všechny výsledky, tak si pro ně zítra jedem a prý to dopadlo dobře, že nám to vysvětlí…tak už se nemůžu dočkat…
![]()
soni: Ahoj, no ty ses do těch doktorů tedy dala.
Hlavně že všechno je v pohodě, to to za to stálo. ![]()
Jen mi pořád vrtá hlavou, že nepřišli na to, proč se to mimi ne a ne udržet.
No pořád je to lepší, než kdyby přišli na nějaký neodstranitelný problém. ![]()
Normální ms dokáže potěšit, to je mi jasný. ![]()
Já se na mrchu už pomalu i těšila.
Nebylo mi dobře a bylo mi jasné, že přijde. A podařilo se mi jí rozběhnout hned, žádný týden málo a pak teprve pořádně. Už od druhého dne mě pěkně udržuje poblíž záchodu, tak si říkám, že by se mohla vyřádit a zase pěkně rychle zmizet.
![]()