Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky tak já dnes dva dny do MS, nějak mi to nedalo a dělala jsem test, ne z ranní moči ale až ze třetí (nojo já vím…) a mám ducha. Jenže teď jsem mezi mlynskymi kameny, protože minule a předminule jsem taky měla před MS takového ducha a ms vždycky došla… Takže mě to moc neuklidilo nakonec ![]()
@el.leanor21 píše: Více
Já měla také ducha zítra to mám dostat a na digitálním mám 1-2
@n.i.k369 no já to rozlousknu zítra ráno, z první moči… A uvidíme jestli tam bude ten samý duch nebo silnější a když tam nebude nic tak je to jasný asi
@el.leanor21 ach jo taky to nemáš jednoduché… Já jsem taky smířená, že zase nic nemám ani žádné příznaky…
jen mě píchalo před pár dny v podbřišku, ale nevím no… V srpnu to asi vypustím a nebudu to vůbec řešit hlídat ovulku a tak… A v září se objednám v možné ovulaci a řeknu doktorovi ať se na mě koukne jak to tam ve vnitř vypadá… I mě napadlo, že po zákroku se mi tam mohli udělat srůsty naposledy jsem měla hodně bolestivou menzes… ![]()
@Lu14 já měla dermoidy, docela hardcore no takže mi museli ten vaječník vzít… Ale už jedno dítě mám tak plodná nejspíš budu
dnes jsem dělala ráno test, byl tam takový skoro neviditelný záblesk ale to jsem nebrala v potaz, jenže jsem si nějak nemohla pomoct a udělala další teď večer a je tam jakýsi duch… Tož tak nevím no, už se mi dvakrát stalo že byl duch a pak nic z toho takže se toho moc nechytám…
To je dnes večerní, termín ms Teda v pondělí, dneska to vychází 11 dní po ovulaci.
@Lenka433 no já si taky myslela, ale ještě radši doma mlčím a snažím se na to neupinat jelikož jsem před dvěma měsíci měla biochemko a předtím zřejmě falesneho ducha… Takže uvidím co tam bude ráno
@Lenka433 děkuji, ráno se to rozlouskne
a ty jsi na tom momentálně s cyklem a snažením jak? ![]()
Dnes ráno test negativní. Tohle se mi stalo už třetí měsíc po sobě, dva dny před MS duchové, den před MS nic a pak mrcha dorazila. Takže ji zítra očekávám a nevím, asi se jdu zahrabat pod zem…
@el.leanor21 já už mám taky jedno 12letou slečnu… A v únoru jsem byla těhotná na první pokus ve 43
,ale bohužel to mimoděložní a odebrání jednoho vejcovodu… Myslela jsem, že zůstanu u jedináčka, ale život mi nadělil mladšího bezdětného partnera tak jsem mu ještě jedno Mimi chtěla dát… Tak uvidíme vůbec na mě, ale netlačí… Prý když tak máme moji jeho holčičku… ![]()