Snažilky 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
131
19.8.25 14:12

@Lenka230798 tý jo tak něco tam vidím…ať sílý přeji… :kytka: já dneska žádné bolesti v podbřišku tak asi zánět močáku to nebude… Zítra ráno testnu taky bych měla být 7DPO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
19.8.25 16:14

@Lu14 ještě počkej. Alespoň do 9Dpo. Toto mi vyšlo s druhým synem 9Dpo. A zezačátku vždy po zaschnutí a za dva dny pak už v limitu. Ještě je brzy. A testy mi vycházejí silnější spíše večer, než ráno 🙂
I tak tomu ale teď moc nedávám, byla by to strašná haluz 🤭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
19.8.25 17:22

Ahoj holky tak dneska bych měla být 11dpo nevydržela jsem udělala proužkový test tam nebylo skoro nic vidět ale ja tam neco viděla a nedalo mi to boli me břicho a je mi zle tak jsem koupila clear blue digital a je to tam 🥹 snažíme se půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
19.8.25 20:40

@MeganRov gratulace :srdce: já se na nej tak chystám, ale chci vydržet alespoň 10dpo😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
19.8.25 20:42

@Lenka230798 jj vím, že je brzy, ale zítra jdu zase na lymfu tak radši pro jistotu… Ať se nezavírám do vaku a nestlačuje mi to břicho, ale můžu být i více dní po ovu tento měsíc jsem to netestovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
19.8.25 20:44

@MeganRov paráda moc gratuluji… kéž by to vyšlo i mě taky se snažíme půl roku… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
19.8.25 23:05

@Lenka230798 děkuji tobě taky držím palce, jinak testovala jsem až odpoledne a i tak mi ukázalo pozitivitu může se testovat až 5 dni před MS tak držím pace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
19.8.25 23:06

@Lu14 držím palce, ja už jedno dítko mám s předchozího vztahu a to se nám povedlo na první dobrou takze ted pro mě ten půlrok byl peklo :roll: hlavně když vidíš všude kolem sebe jak to holkám prostě nejde bála jsem se že budeme muset taky řešit nějak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
19.8.25 23:15

@MeganRov mne při posledním těhotenství ukázal 11DPO. Zatim mam ale ty čárky dost slabe, takze by to asi bylo zbytecne. A paradoxne mívám testy silnejsi odpoledne, ty dva nebo tři dny uz musim vydržet.
Hele ja mam uz dve. Druhé bylo hned, ale prvni rok a pul.. Takze chapu :srdce: hlavne ze uz to vyslo 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
20.8.25 08:08

@MeganRov jn já už taky jedno dítko mám a bylo napoprvé, ale už před 12lety :lol: Teď nový mladší partner tak se nám to povedlo taky napoprvé, ale bohužel v únoru mimoděložní a zůstal mi jen jeden vejcovod… Tak je to asi o to těžší… Ale chystám se už po menzes k lékaři tak uvidíme… Asi to zase nevýjde mám takový pocit… V sobotu to mám dostat a test bílý… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
erose742
20.8.25 09:55

Ahoj holky,
můžu se k vám taky přidat? Mě by zajímalo, co děláte, abyste pořád nemusely myslet na to, jestli se něco děje a klaplo to a nebo jestli nic. Přijde mi to k zbláznění, ale je pravda, že jsme na začátku snažení. Třeba časem otupím :D

• Citovat
  • Upravit
435
20.8.25 13:06

Holky tiše gratuluji! 😍
@erose742 je to fakt těžký, musíš se jen ty sama v hlavě hodit do klidu… snažím se myslet na práci, domácnost atd. ale taky to ne vždy jde 🙈
My jsme se poprvé snažili třičtvrtě roku, máme syna. Teď se povedlo 3tí měsíc, ale odešlo to, od té doby teď zase 3tí měsíc, zrovna mi začínají plodné dny, snad se zadaří ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
20.8.25 13:18

@erose742 ahoj, ja na to myslim teda kazdy den.. nekdy vic a nekdy min ale vytesnit to umím jen kdyz mam MS. :D nejhorší jsou pro me dny po ovulaci kdy mi ty dny leti šílené pomalu. V březnu jsem na to taky hodne myslela a studovala jsem si spoustu veci a otěhotněla jsem tak si rikam ze to snad spatny vliv nemá..😀 v jake fázi cyklu jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.25 14:49

Ahoj holky, je tu nektera z vas 2dpo? Jak se vam ceka?

• Citovat
  • Upravit
294
20.8.25 16:12

Ahoj, potřebuji nutně rychle radu, jsem 10 DPO, a mám ducha viz foto, je odpovídající 10 DPO? Mam v případě čárky nasadit zpět Progesteron, evim ale jestli to má šanci se udržet a jestli ten duch vůbec něco znamená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí