Snažilky 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
131
21.7.25 08:14

Já dnes test asi bílý i když bych tam něco asi i vyčuměla… :lol: mám za sebou druhou lymfodrenáž ta snad mi rozjede menzes co nejdříve ať mám aspoň na dovolené od ní klid… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
21.7.25 09:04

@el.leanor21 to tě chápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
21.7.25 09:46

@Lu14 já očekávám ms dneska, test už nedělám… Od včerejšího večera mě bolí podbrisek, v noci jsem myslela že pojdu… Ráno to polevilo ale furt nic, tak nevím kde se jako fláká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.25 10:18

Těhotenský test

Ahoj, holky potřebuji poradit.. snažíme se o miminko, začali jsme nějak v březnu. Doktoři mi doporučují otěhotnět už snad od mých 20 let. Je mi 23, mam endometriozu, mela jsem prekancerozu děložního čípku. A mam biologickou léčbu na migrény. Děti miluji nejvíc na světě, mrzelo by mě kdyby jsem děti mít nemohla.. Teď k věci, dnes mám 5 den zpoždění, test jsem si dělala 1. Den před plánovanou menstruací a byl negativní. Dnes jsem si ráno dělala test, a myslela jsem že je taky negativní, ale furt se mi zdálo jako kdyby tam byl duch, ale fakt nevim, podle me to tam chci jen vidět a muj mozek si to tam domýšlí.. jsem ted akorát nachlazena, mam rýmu a trochu kašel, což by taky mohl byt důvod opožděni MS, ale 5 dni je uz trochu divné. Dřív jsem i pres ATB dostávala MS. Asi uz blázním. Budu rada za odpovědi. Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
1213
21.7.25 10:22
@Anonymní píše: Více

Ahoj, chápu tvoji situaci. Pět dní spozdeni jestli se ti to nestává pravidelně je už docela dost. Asi největší jistotu budeš mít z digitálního Clearblue testu, tam už ten výsledek bude jasný - buď jo nebo ne, žádní duchové a nejistoty :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
21.7.25 10:44

@el.leanor21 mam stejnej problem, uz tyden mam bolesti jakoby mela prijit ms a nic, zitra jdu k doktorce na ultrazvuk aby se mrkla co se deje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
21.7.25 10:46

@el.leanor21 to sice ano ale digital neni tak citlivej, tudiz muze hodit minus a pani muze byt i tak tehotna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
21.7.25 11:27

@Lenka433 když má pět dní spozdeni to už je docela dost si myslím na to aby se to ukázalo… Já jsem si při prvním těhotenství dělala digital šestý den spozdeni a bylo to tam tak kdoví no, chápu že každá žena je jiná, jen mě se to vyplatilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
21.7.25 14:21

Holky tak včera jsem to měla dostat pozitivní testy a digitální test ukázal v sobotu 1-2 týdnu sex byl 3.7 a pak 13.7
Poslední ms 22.6 ale byla slabá jen 2 dny
Dneska odebráno HCG a hodnota 31,4
Přijde mi to málo ovulaci jsem si nehlidala je možné že byla až 13.7? Nebo mám pocitat s nejhorším? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
21.7.25 17:19

@n.i.k369 já myslím že klidně mohla být později.. Vyloučené to není, a řekla ti doktorka k tomu ještě něco? K tomu hcg…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
21.7.25 17:38

@el.leanor21 nene byla jsem na zaskoku můj gyn tam nebyl, volala jsem sestřičce že se mám objednat na 6tt a ona že mě objedná až na 1.9 jako nechápu a to jsem ji říkala že jsem RH- a měla jsem potrat že dítě mělo jinou krev prislo se na to pozdě kolem 8 TT a to mám laidenskou mutací… Takže dříve mě nevezme a co kdyby jsem měla třeba mimoděložní to mě nechají na poslední. Chvíli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
21.7.25 19:04

@n.i.k369 to je nějaký zvláštní přístup no, objednat až za pět týdnů… Kdyby byl nějaký průser tak to oni dodrbali, takhle dlouho čekat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
22.7.25 14:23

@Lenka433 ahoj tak jak jsi dopadla u doktorky? Já dneska druhý den spozdeni ale test negativní takže asi nic no, prostě jenom spozdeni. Ono je fakt, že poslední dva měsíce mám docela extrémní stres kvůli situaci v rodině, moc nejsem v pohodě tak se to asi odráží… Takže počkám až dorazí ms, po ní se objednám na gyndu a tam se uvidí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
22.7.25 15:22

@el.leanor21 Ahoj, u doktorky vsechno V pohodě ms by mela Jeste dorazit, doufam ze nedorazi, uvidime. Nekomu vyjde test az treba tyden po zpoždění, nevesila bych hlavu zatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym1314
22.7.25 16:40

Mám naději?

Ahoj holky, Já jsem před 9 měsíci skončila s HA, od té doby každý měsíc alespoň 2-3 týdny zpoždění, ale snažíme se o mimi, moc nevím, jak s tím naložit… Testy všechny negativní, teď jsem začala být náladová a zpoždění už přesahuje, tak si říkám, že třeba Ovu byla později, než jsem myslela a bude to tam.🙈 Nemá někdo zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex