Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holciny, jak se rika a vsude pise, ze se co ma delat s pouzitym tehu testem?? NO vyhodit ne, kdyz je negativni…a ja delam vzdycky pravy opak…a samozrejme jsem ho ted zkontrolovala, jak jsem prisla domu a je tam slaba carecka, rekla bych takovy dusik, ktery by mozna mohl videt i manzilek,ale ten mi to ani nepotvrdi,ani nevyvrati,bo je na sluzebce do stredy…,ale stejne, asi to moc nema vypovidaci hodnotu, kdyz se to ukaze za tak dlouho,ze??? Jak jsem dneska rano jela metrem, tak mi bylo trosku soufl:) Ale treba jsem neco spatneho snedla ![]()
Příspěvek upraven 25.10.10 v 14:43
Kaťulilinka píše:Ivušáček píše:Jojo Ivuš byla jsem na triplech a říct si to určitě necháme
Kačenko, to je super… to jsi byla na těch triplech? A necháte si říct, copak se ukrývá v bříšku? Už by to mohlo být vidět…Už jsem hrozně zvědavá…19 listopadu jdu na ultrazvuk a tam bychom se to mohli dozvědět.Už aby to bylo
a uz mate vybrany jmena? ![]()
No je pondělí, a mrcha nikde
, Daajičku kdyby to dopadlo, tak budu asi radostí skákat s Tebou… moc Ti to přeju, abys už měla taky v bříšku to malé…
Možná máš jen slabý HcG hormon, a ukáže se čárečka dýl…
hlavně, že mrcha ještě není, to je důležité… ![]()
Ivušáček píše:
No je pondělí, a mrcha nikde, Daajičku kdyby to dopadlo, tak budu asi radostí skákat s Tebou… moc Ti to přeju, abys už měla taky v bříšku to malé…
Možná máš jen slabý HcG hormon, a ukáže se čárečka dýl…
hlavně, že mrcha ještě není, to je důležité…
Ivusackuu, jeee, to by bylo krasny,kdyby to byla pravda
, ale nejak mi to ke mne nepasuje, myslim to, ze se o mimco snazime tak dlouho (nebo mne to prijde dlouho, i kdyz roky to nastesti nejsou), tak jsem se nejak zzila s myslenkou,ze kazdy mesic ta mrcha prijde, ze bych tomu snad ani nejak nemohla uverit, ze by neprisla, ac bych si to tak strasne moc prala…,tak uvidimeeee
![]()
Beruško uvidíme, ale každopádně bychom Ti to asi všichni tady moc přály… a budeme doufat s Tebou…
![]()
Daaji, moooooc držím palečky. Já jsem měla taky jen takový stín 1.den po vynechání.
Ivušáček píše:
Beruško uvidíme, ale každopádně bychom Ti to asi všichni tady moc přály… a budeme doufat s Tebou…![]()
Aktualizace tabulky: 25.10.2010
Tehulky:
Jméno:.............Termín porodu
Ivušáček..............14.3.2011
Jessie..................29.3.2011
Sema..................30.3.2011
Kaťulilinka..............7.4.2011
Pupíček25…..........9.4.2011
Asim....................16.4.2011
Mamule.................19.4.2011
Xlin........................3.5.2011
Zuzi........................6.5.2011
Essexi.....................22.5.2011
Brkatka.....................11.6.2011
Snažilky:
Jméno:.........Současný stav cyklu / Délka cyklu.....počet snažen
soník 25.....................................17 / 28 ...................6
daninka.....................................? / 27 ...................3
Daajik........................................30 / ?...................8
prdulka......................................? / 30....................4
Renco, Tebe jsem na Tve prani smazala, pokud se teda neco nezmenilo??
brkatka píše:
Daaji, moooooc držím palečky. Já jsem měla taky jen takový stín 1.den po vynechání.
no joo, ale ja to mam hoooodne po limitu ![]()
Třeba vlivem těch hormonů co bereš to budeš mít jinačí… nebo já nevím… hlavně aby mrcha nedorazila, a to je podstatné, uvidíš že bude ta čárečka sílit, věřím tomu…
Daajik píše:brkatka píše:no joo, ale ja to mam hoooodne po limitu
Já si myslím že hodně záleží kolik je HCG může to být ještě hodně brzo ale hlavní je že tam je ne
![]()
Daaji, teď mě tak napadlo, že jestli ti fertility friend vypočítal ovu až na 24DC, tak by ten test opravdu ještě nemusel ukázat vůbec nic! No být tebou tak počkám pár dní a když MS nepřijde, tak bych testovala znovu.
jojo, taky si to rikam…tak uvidime, kdyz ta cervena hnusna skareda mrcha neprijde do patku, tak bych zkusila v patek, pokud bych do te doby vydrzela netestovat ![]()
Xliiin, kde mas ty foteckyyyyyyy:-)