Snažilky červen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4507
29.10.10 14:30

akorat mam strach, ze tam nic nebude… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
29.10.10 14:46
Daajik píše:
akorat mam strach, ze tam nic nebude… :-(

To má asi každý…musí tam být //.Ale Ms stále nikde že???Klepu 3× na dřevo…Vypadá to Dáji,že budu s tebou skákat samou radostí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
29.10.10 14:47

Beruško, třeba bude,…však už to bude skoro týden, co budeš mít zpožení… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
29.10.10 15:31

Ahoj holky! Tak jsem to tu docetla, Daaaaajik je v ocekavani, to je super!!! NEboj, budou tam silnejsi a silnejsi carky, ja ji mela taky prvni uplne slabounkou :-) Kazdemu to nestoupa tak rychle to HCG. Jinak na pokecu mate par fotecek, holky, ty profi pak pozdeji, zatim jich mam jen par, protoze skoro nikdo nefotil :-(

Jinak po te svatbe vubec nestiham, porad jenom uklizim, prenasim veci z mista na misto, dedu mame porad v nemocnici, nespolupracuje moc, tak je to na dlouho a hlavne o nervy :-( takze se omlouvam, ale moc nechodim ani na net, neni proste cas… Ted si jdu na chvili lehnout a pak s psiskem na prochazku…
Tak piste piste, ja si to pak zase doctu :-)

Jo a xzuzi - ja to jidlo taky resila hodne, ale kdyz me prepadla neodolatelna chut na apetito s jabkem, vykaslala jsem se na vsechny poucky a dala si ho… ale je pravda, ze kureci z mekace se mi jednou seredne nevyplatilo, strevni potize jak blazen, ale ja mam k tomu sklony po kdysi prodelane jedne infekci… Ja se vyhybam hlavne arasidum (je v tom nejaka plisen), tatarkam v hospodach, v podstate hodne si hlidam hospodska jidla, doma si muzes dat cokoliv, protoze vis, jak dlouho jsi kure pekla a zes pouzila cersve veci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
29.10.10 18:26

Holky, tak ja fakt nevim, asi jsem divna, ale neco napisu do kvetnatek a nikdo na to nereaguje, neodpovi, proste je tam uz asi 40 lidi a je to nejake divne… ja bych to tu nejradsi uzavrela, stejne nove snazilky uz sem nepujdou, kdyz to tu mame rozjete a resila tu i tehu veci a tak, mi se ty debaty mimo nasi nelibi :-( fnuk 8-o :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
29.10.10 19:47
xlin píše:
Holky, tak ja fakt nevim, asi jsem divna, ale neco napisu do kvetnatek a nikdo na to nereaguje, neodpovi, proste je tam uz asi 40 lidi a je to nejake divne… ja bych to tu nejradsi uzavrela, stejne nove snazilky uz sem nepujdou, kdyz to tu mame rozjete a resila tu i tehu veci a tak, mi se ty debaty mimo nasi nelibi :-( fnuk 8-o :-?

I u nás v uzavřených dubňátkách je to podobné :zed: je nás tam taky hodně a stejně si tam píšeme jen pár holek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
29.10.10 20:10

mamule - no je tam tech bab proste moc… tady je to lepsi, navic se zname i z FB, vime o sobe vic, pamatujeme si se :-D a tak, no :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
29.10.10 20:21

ja uz pro tu uzavrenou skupinu byla daaaaavno :-)  :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
29.10.10 20:21

Holky a je normalni, ze mimuso citim? vzdycky vim, kde je presne, protoze me to tam treba zacne trosku pobolivat, jakoby skubkat, mi prijde, ze kdyz sebou hodne mele, tak ho proste citim, ja nevim… je to jeste brzo, ne? jsem na konci 14. tydne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
29.10.10 20:31

Daaji, jsem taky pro uzavrenou skupinu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
30.10.10 08:16

já jsem taky pro uzavřenou skupinu :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
30.10.10 08:52

ahoojte holciny :mavam:
tak zadne dalnice se rozhodne nekonaji…,ale dokonce manzilkek rek,ze tam neco vidi a kdyz jsem dala ty dva testy vedle sebe,tak pry ze na tom stredecnim nedni nic a tady na tom vidi dusicka :-) no jo,to jsou same duchy,tak zkusim dalsi v pondeli,kdyz ms neprijde…,tk skocim do lekarny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
30.10.10 09:26

Taky jsem pro uzavřenou :wink:

DAJI tak to je super je vidět že to sílí :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
30.10.10 09:56

Daaji, asi jsem to spatne precetla, ale ty uz jsi po terminu MS nebo pred nim? Hlavne bud na sebe ted opatrna, nic nezvedej, bud hodne v klidu, at se mimisek udrzi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
30.10.10 10:00
xlin píše:
Daaji, asi jsem to spatne precetla, ale ty uz jsi po terminu MS nebo pred nim? Hlavne bud na sebe ted opatrna, nic nezvedej, bud hodne v klidu, at se mimisek udrzi :-)

ja jsem dnes 35.DC, takze asi 6-7 dni po terminu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí