Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Daaji tak jak dneska? Pořád na Tebe myslím… ![]()
Atuj ahoj, jak se máš?
DAJIČKU taky sem moooc zvědavá a moc na ty // držím palečky ![]()
Ahojda holčiny ![]()
Ahoj Atuj tak jak je???
Dáááji já jsem tak napnutá…kdy budeš zase testit???Až v pátek???Jéé to nevydržím
Jsem hrozně zvědavá a noc ti držím palečky ať tan jsou // ![]()
Ahoojte zlaticka moje
jak se dneska mate? tak MS nikde a dnes jsem mela 36,8, dulezity, ze teplota neklesa
A Katul s tim testem…jsem psala,ze v patek,ale samozrejme jsem to nevydrzela,su hrozna netrpeliva baba
to je hrozny se mnou, tak jsem si byla kupit 10 a pred chvilkou vyzkousela a po limitu se tam objevila slaba carecka…
tak uvidime, co se z toho vyklube…manza mi dnes prijede,tak mu to ukazu,aby mi to potvrdil,ze tam treba taky naky naznak vidi a ze halucinace nemam ![]()
Daajik píše:
Ahoojte zlaticka mojejak se dneska mate? tak MS nikde a dnes jsem mela 36,8, dulezity, ze teplota neklesa
A Katul s tim testem…jsem psala,ze v patek,ale samozrejme jsem to nevydrzela,su hrozna netrpeliva baba
to je hrozny se mnou, tak jsem si byla kupit 10 a pred chvilkou vyzkousela a po limitu se tam objevila slaba carecka…
![]()
tak uvidime, co se z toho vyklube…manza mi dnes prijede,tak mu to ukazu,aby mi to potvrdil,ze tam treba taky naky naznak vidi a ze halucinace nemam
Daji moje priznaky byly spis to,ze jsem porad chtela spat a ty prsa byly normalni jako pred ms jen ta bolest uz neprestala ![]()
xzuzi píše:
jupííííííííííííííííjestli tohle klapne.. tak se snad radostí zbláznim
![]()
![]()
![]()
Daajik píše:
Ahoojte zlaticka mojejak se dneska mate? tak MS nikde a dnes jsem mela 36,8, dulezity, ze teplota neklesa
![]()
tak uvidime, co se z toho vyklube…manza mi dnes prijede,tak mu to ukazu,aby mi to potvrdil,ze tam treba taky naky naznak vidi a ze halucinace nemam
Daaji to je super, to vypadá hodně nadějně…beruško, moooc Ti to přeju… ![]()
Holky já mám snad už druhý den mizernou náladu, takovou ubulenou, pořád jsem smutná…a nemám na nic chuť…Včera jsem bulila do polštáře, že nepřišli sousedi na návštěvu… nestíhají a dneska odjíždějí do Francie na dva měsíce… ![]()
Ivušáček píše:
Daaji to je super, to vypadá hodně nadějně…beruško, moooc Ti to přeju…Holky já mám snad už druhý den mizernou náladu, takovou ubulenou, pořád jsem smutná…a nemám na nic chuť…Včera jsem bulila do polštáře, že nepřišli sousedi na návštěvu… nestíhají a dneska odjíždějí do Francie na dva měsíce…
Daaji, strašně moc ti to přeju, hltám každý nový příspěvek, nemůžu se dočkat, až napíšeš, že tam je dálnice. Moc tomu věřím, že se tentokrát dočkáš. ![]()
Ten test zkus zítra ráno z první ranní a budou tam. Určitě
.
Jo jo Daaji, pokud budou dálnice, tak si na Tvou počest dám i dvojku vína… ![]()
Holky mám na dva měsíce na starost králíka, tedy toho zakrslýho…Nikdy jsem nic takového neměla… co s ním?
Ivušáček píše:
Jo jo Daaji, pokud budou dálnice, tak si na Tvou počest dám i dvojku vína…Holky mám na dva měsíce na starost králíka, tedy toho zakrslýho…Nikdy jsem nic takového neměla… co s ním?