Snažilky červen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7094
27.10.10 07:42

Daaji tak jak dneska? Pořád na Tebe myslím… :hug:

Atuj ahoj, jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
27.10.10 10:07

DAJIČKU taky sem moooc zvědavá a moc na ty // držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
27.10.10 11:48

Ahojda holčiny :mavam:
Ahoj Atuj tak jak je???
Dáááji já jsem tak napnutá…kdy budeš zase testit???Až v pátek???Jéé to nevydržím :mrgreen: :mrgreen: Jsem hrozně zvědavá a noc ti držím palečky ať tan jsou // :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
27.10.10 14:48

Ahoojte zlaticka moje :hug: jak se dneska mate? tak MS nikde a dnes jsem mela 36,8, dulezity, ze teplota neklesa :palec: A Katul s tim testem…jsem psala,ze v patek,ale samozrejme jsem to nevydrzela,su hrozna netrpeliva baba :mrgreen:to je hrozny se mnou, tak jsem si byla kupit 10 a pred chvilkou vyzkousela a po limitu se tam objevila slaba carecka… :think: :-) tak uvidime, co se z toho vyklube…manza mi dnes prijede,tak mu to ukazu,aby mi to potvrdil,ze tam treba taky naky naznak vidi a ze halucinace nemam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
27.10.10 15:04
jupíííííííííííííííí :dance: jestli tohle klapne.. tak se snad radostí zbláznim :dance: :dance: :dance: :dance:
Daajik píše:
Ahoojte zlaticka moje :hug: jak se dneska mate? tak MS nikde a dnes jsem mela 36,8, dulezity, ze teplota neklesa :palec: A Katul s tim testem…jsem psala,ze v patek,ale samozrejme jsem to nevydrzela,su hrozna netrpeliva baba :mrgreen:to je hrozny se mnou, tak jsem si byla kupit 10 a pred chvilkou vyzkousela a po limitu se tam objevila slaba carecka… :think: :-) tak uvidime, co se z toho vyklube…manza mi dnes prijede,tak mu to ukazu,aby mi to potvrdil,ze tam treba taky naky naznak vidi a ze halucinace nemam :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
27.10.10 15:06

Daji moje priznaky byly spis to,ze jsem porad chtela spat a ty prsa byly normalni jako pred ms jen ta bolest uz neprestala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
27.10.10 15:06
xzuzi píše:
jupíííííííííííííííí :dance: jestli tohle klapne.. tak se snad radostí zbláznim :dance: :dance: :dance: :dance:
Daajik píše:
Ahoojte zlaticka moje :hug: jak se dneska mate? tak MS nikde a dnes jsem mela 36,8, dulezity, ze teplota neklesa :palec: A Katul s tim testem…jsem psala,ze v patek,ale samozrejme jsem to nevydrzela,su hrozna netrpeliva baba :mrgreen:to je hrozny se mnou, tak jsem si byla kupit 10 a pred chvilkou vyzkousela a po limitu se tam objevila slaba carecka… :think: :-) tak uvidime, co se z toho vyklube…manza mi dnes prijede,tak mu to ukazu,aby mi to potvrdil,ze tam treba taky naky naznak vidi a ze halucinace nemam :lol:
:lol: :srdce: :dance: :hug: Zuzii, to ja takyy :dance: :dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
27.10.10 15:39

Daaji to je super, to vypadá hodně nadějně…beruško, moooc Ti to přeju… :hug:

Holky já mám snad už druhý den mizernou náladu, takovou ubulenou, pořád jsem smutná…a nemám na nic chuť…Včera jsem bulila do polštáře, že nepřišli sousedi na návštěvu… nestíhají a dneska odjíždějí do Francie na dva měsíce… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
27.10.10 15:49
já ivu bulim ted porad…to jsou ty hormony :cry:
Ivušáček píše:
Daaji to je super, to vypadá hodně nadějně…beruško, moooc Ti to přeju… :hug:Holky já mám snad už druhý den mizernou náladu, takovou ubulenou, pořád jsem smutná…a nemám na nic chuť…Včera jsem bulila do polštáře, že nepřišli sousedi na návštěvu… nestíhají a dneska odjíždějí do Francie na dva měsíce… :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
27.10.10 15:51

a daji…kdy byl termín ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
27.10.10 16:04

DAJI se tady na tvoji počest všechny ožerééééém :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
27.10.10 16:55

Daaji, strašně moc ti to přeju, hltám každý nový příspěvek, nemůžu se dočkat, až napíšeš, že tam je dálnice. Moc tomu věřím, že se tentokrát dočkáš. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
27.10.10 16:56

Ten test zkus zítra ráno z první ranní a budou tam. Určitě :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
27.10.10 17:35

Jo jo Daaji, pokud budou dálnice, tak si na Tvou počest dám i dvojku vína… :palec:

Holky mám na dva měsíce na starost králíka, tedy toho zakrslýho…Nikdy jsem nic takového neměla… co s ním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
27.10.10 17:48
normalka… vymenis podestylku jednou za 14dni..zere nejaky ty kralici granule, seno, mrkev… to zvladnes :-)
Ivušáček píše:
Jo jo Daaji, pokud budou dálnice, tak si na Tvou počest dám i dvojku vína… :palec:Holky mám na dva měsíce na starost králíka, tedy toho zakrslýho…Nikdy jsem nic takového neměla… co s ním?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí