Snažilky červen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
448
23.10.10 09:49

ahoooooj…ty jo Lin ma krásné počasí :-) to budeš urcite krásná svatba :-)

Kačí to je hezounký bříško :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
23.10.10 10:03

Děkuju Zuzi.Já vždycky když byla moje ňáká kamarádka těhulka…tak jsem ji říkala břicháček a už jsem břicháček sama.Ale jsem za to tak strašně ráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
23.10.10 10:56

Docela té xlin závidím, já bych se taky chtěla vdávat… vyšlo ji krásné počasíčko…hlavně aby si to pořádně užila, ať má na co vzpomínat… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
23.10.10 14:03

Ahoojte holciny :mavam: my tu mame zamraceno, ale hlavne, ze Xlin vyslo slunicko :-)
Renco,jak psala Ivus i Katul, urcite budeme radi, kdyz zase prijdes, no jo, jedna velka rodinka :lol:
Holciny, ja jsem dnes 28.DC a cely cyklus se choval jako anovulacni, pokud jsem dobre merila…a ve stredu - 25.DC jsem mela takove jakesi mensi spineni a to nikdy nemivam a vcera 36,6 a dnes 36,8…tak jsem zkusila testik ale 25 a je tam jakoby duch,ale manzel tam nic nevidi,takze mam asi halucinace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
23.10.10 14:15

Daajičku to už tu bylo, myslím u Kačenky,… viděla ducha, uvidíš jestli mrcha příjde…ale vypadá to nadějně… kéž by nepřišla… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
23.10.10 14:35

jooo, bylo by to krasnyyyy :dance: Tos uvidime…,kdyz neprijde MS, tak bych zkusila v pondeli rano testik :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
23.10.10 14:47

Dáji takového ducha jsem fakt nejdříve viděla i já a manža nic :-D A pak jsem si test udělala ještě za 3 dny a už to sílilo......tak že by Dáji :dance: :dance: Tolik bych ti to přála :-D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
23.10.10 14:52

Daajičku to by byla paráda…konečně by se Ti splnil sen… :palec: Už se nemůžu dočkat, až napíšeš, že proužek sílí… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
23.10.10 15:37

ty jo…to by byla uzasn novinka Daji :dance: :dance: tak moc ti to prejeme… urcite to bude ono :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
23.10.10 16:01

DAJIČKU strašně mooooooooooc držím palečky aby to na dalším tstíku už byly pěkné dálnice :kytka: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
23.10.10 16:21

holciny moje…uz jste koukaly na kocarky? Me se jich libi tolik,ale jsou strasne drahy :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
23.10.10 16:33

holciny, vy jste moje zlaticka :hug: snad budu moct napsat, ze ty 2 carecky tam budou a mrcha MS nedojde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
23.10.10 17:07
xzuzi píše:
holciny moje…uz jste koukaly na kocarky? Me se jich libi tolik,ale jsou strasne drahy :-?

Zuzi já jo a mám jasno…nechci žádný tříkolák atd…Normální 4 kola a né moc vysoký,protože jsem malej špunt a určitě dvoj nebo troj kombinaci a větší,aby mě vydržel co nejdéle.Už mám u nás v obchodě takový zamluvený,protože tam pracuje kamarádka a prý jsem si vybrala nejlépe jak jsem mohla…jo a je červený :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
23.10.10 17:13

ahoj berušky :mavam: ,nejprve veeeeelká gratulace Ivušáčkovi k negat,testíkum :dance: ,a zbytku ke krásným mimískum a bříškum :lol: ,daajiku to by bylo super kdyby se už zadařilo,čekáte na mimi už dlouho tak si to zasloužíte :hug: ,mě přišla už ve čt mrcha ale pěkně silná,takovou jsem ještě neměla,dr říkala že je tělo poblblý po těch hormonech pak měsíc antiko a ted zas budu papkat hormony,prej by to mělo vyjít tak jsem zvědavá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
23.10.10 17:27

Prdulko to by byla paráda, kdyby i Tobě to vyšlo, … :hug: Já mám jako sporťák x-lander, a hluboký budu mít asi půjčený od sousedky… ten je jen na chvilku, tak to moc neřeším… ale x-lander si fakt chválím, má 4 kola a přední jsou otočná… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí