Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoooooj…ty jo Lin ma krásné počasí
to budeš urcite krásná svatba ![]()
Kačí to je hezounký bříško ![]()
Děkuju Zuzi.Já vždycky když byla moje ňáká kamarádka těhulka…tak jsem ji říkala břicháček a už jsem břicháček sama.Ale jsem za to tak strašně ráda ![]()
Docela té xlin závidím, já bych se taky chtěla vdávat… vyšlo ji krásné počasíčko…hlavně aby si to pořádně užila, ať má na co vzpomínat… ![]()
Ahoojte holciny
my tu mame zamraceno, ale hlavne, ze Xlin vyslo slunicko ![]()
Renco,jak psala Ivus i Katul, urcite budeme radi, kdyz zase prijdes, no jo, jedna velka rodinka ![]()
Holciny, ja jsem dnes 28.DC a cely cyklus se choval jako anovulacni, pokud jsem dobre merila…a ve stredu - 25.DC jsem mela takove jakesi mensi spineni a to nikdy nemivam a vcera 36,6 a dnes 36,8…tak jsem zkusila testik ale 25 a je tam jakoby duch,ale manzel tam nic nevidi,takze mam asi halucinace ![]()
Daajičku to už tu bylo, myslím u Kačenky,… viděla ducha, uvidíš jestli mrcha příjde…ale vypadá to nadějně… kéž by nepřišla… ![]()
jooo, bylo by to krasnyyyy
Tos uvidime…,kdyz neprijde MS, tak bych zkusila v pondeli rano testik ![]()
Dáji takového ducha jsem fakt nejdříve viděla i já a manža nic
A pak jsem si test udělala ještě za 3 dny a už to sílilo......tak že by Dáji
Tolik bych ti to přála
![]()
Daajičku to by byla paráda…konečně by se Ti splnil sen…
Už se nemůžu dočkat, až napíšeš, že proužek sílí… ![]()
ty jo…to by byla uzasn novinka Daji
tak moc ti to prejeme… urcite to bude ono
![]()
DAJIČKU strašně mooooooooooc držím palečky aby to na dalším tstíku už byly pěkné dálnice
![]()
holciny moje…uz jste koukaly na kocarky? Me se jich libi tolik,ale jsou strasne drahy ![]()
holciny, vy jste moje zlaticka
snad budu moct napsat, ze ty 2 carecky tam budou a mrcha MS nedojde…
xzuzi píše:
holciny moje…uz jste koukaly na kocarky? Me se jich libi tolik,ale jsou strasne drahy
Zuzi já jo a mám jasno…nechci žádný tříkolák atd…Normální 4 kola a né moc vysoký,protože jsem malej špunt a určitě dvoj nebo troj kombinaci a větší,aby mě vydržel co nejdéle.Už mám u nás v obchodě takový zamluvený,protože tam pracuje kamarádka a prý jsem si vybrala nejlépe jak jsem mohla…jo a je červený ![]()
ahoj berušky
,nejprve veeeeelká gratulace Ivušáčkovi k negat,testíkum
,a zbytku ke krásným mimískum a bříškum
,daajiku to by bylo super kdyby se už zadařilo,čekáte na mimi už dlouho tak si to zasloužíte
,mě přišla už ve čt mrcha ale pěkně silná,takovou jsem ještě neměla,dr říkala že je tělo poblblý po těch hormonech pak měsíc antiko a ted zas budu papkat hormony,prej by to mělo vyjít tak jsem zvědavá ![]()
Prdulko to by byla paráda, kdyby i Tobě to vyšlo, …
Já mám jako sporťák x-lander, a hluboký budu mít asi půjčený od sousedky… ten je jen na chvilku, tak to moc neřeším… ale x-lander si fakt chválím, má 4 kola a přední jsou otočná… ![]()