Snažilky červen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7094
26.10.10 07:19

Daajičku, já jsem taaaak zvědavá… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
26.10.10 07:27
Ivušáček píše:
Daajičku, já jsem taaaak zvědavá… :lol:
Ivusacku, je to dobry, mrcha zatim nikde :-) akorat me obcas boli bricho uz par dni, jak kdyby mela prijit
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
26.10.10 07:37

To nic, to mě bolelo taky, a prsa jsem měla strašně citlivá, ale to má každý jiný… hlavně aby mrcha nepřišla držím všechny palečky… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
26.10.10 08:46

Mě taky bolelo břicho, jako by měla mrcha přijít, už jsem to vzdala, že opravdu přijde.
Daaji, myslela jsem, že měříš bazálku, jak ta je na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
26.10.10 08:49

Já jí teda normálně neměřila, ale když jsem to nedostala, tak jsem druhý den měla připravený teploměr u postele a když jsem se změřila tak…málem se mi zastavilo srdce, teplota byla 37,1, což jsem věděla, že to není možné (měřila jsem dva cykly), tak jsem hned mazala pro test a byly tam //!! Jedna teda hoooodně slabounká, ale byla tam a dokonce i manžel jí viděl :dance:
Fakt ti moc držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3034
26.10.10 09:53

Ahoj holky

To jsou ale zprávičky, DAAJIKU DRŽÍM PALEČKY moc a moc bych ti to přála. :hug:
Jinak u nás nic nového, na kontrolu jdu až příští týden ale už se těším. Ve čtvrtek jedem za manželovou sestrou do Budějic, ale na tu cestu se vůbec netěším. Sedět v autě nějakých 6 hodin ještě i Adélkou no uvidíme jak to zvládneme. Jen doufám že mi nebude :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
26.10.10 10:00

Ahojda holčiny :mavam:
Dáji to je napětí…mě taky bolelo břicho,že jsem si myslela,že mrcha příjde.Já bych ti to tolik přála :hug: Držím palečky :palec: Jinak jména už vybrané máme…holčička by byla Viktorie a kluk po tatínkovi Evža :mrgreen: Nejdřív jsem byla proti,ale už jak jsme spolu 9 let už jsem si na jeho jméno zvykla a začíná se mi i líbit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
26.10.10 10:50

Ahoj holky!!! Moc se omlouvam, ale jeste porad nestiham, svatba dopadla dobre, akorat deda po obradu spadl o babiccinu hulku pred hotelem, takze uz ani nedosel na hostinu a rovnou si ho odvezla rychla se zlomenym krckem :-( tak byla asi 2 hodiny takova blba nalada, ale pak se to spravilo s pribyvajicim alkoholem a svatba se moooc vydarila :-)Dekuji, ze jste na me tak myslely!!! :-)

Jinak co jsem v rychlosti docetla, Daajik je asi tehule, tak pis pis, testuj testuj!!! Jsem zvedava a mooooc drzim palecky!!!

Holky, da se tu nejak udelat fotoalbum, aby ho nikdo jiny nevidel nez mi pratele??? nechci sem totiz davat fotky verejne, leda jeste bych je dala na ten nas facebook - pokec. Co vy na to? Ale zatim jich mam jen par od mamky a dalsi budou behem tydne od kamaradek a pak do mesice od fotografa, hold mu to trva :-)

Jinak v nedeli jsme resili dedu, byla jsem strasne po sobote vycerpana a jeste do toho litani, prevazeni veci z hotelu a tak :-( a vcera zase litani a doplaceni vseho, co jsme nezaplatili na svatbe, dneska se musim jit vyfotit a zitra kolecko po uradech… no otrava s tou zmenou jmena :-D pred pul rokem jsem to menila vsechno kvuli zmeny adresy a ted znova :dance: uz se tesim :-D

Tak se opatrujte a nepiste moc, at nemusim tolik docitat :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
26.10.10 10:57

Xlin, já myslím, že pod svým jménem máš fotoalbum, a to vidí jen ty, které jsi přijala za přátelé… jinak samozřejmě to můžeš dát i na facebook, těším se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
26.10.10 13:18

Xlin taky mě v den svatby spadl děda,ale naštěstí si nic nezlomil,ale celou dobu ho bolela hodně ruka.Tak ať je dědečkovi lépe a ještě jednou gratulace :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
26.10.10 14:59
Daajik píše:
jojo, taky si to rikam…tak uvidime, kdyz ta cervena hnusna skareda mrcha neprijde do patku, tak bych zkusila v patek, pokud bych do te doby vydrzela netestovat :mrgreen:Xliiin, kde mas ty foteckyyyyyyy:-)

Já jsem s Honzíkem měla pozitivní test s duchem 4.den spoždění..Tak ti moc moc držím pěstičky,at si mrcha veme dovolenou..

Jinak jsem dnes byla u Dr. a mám potvrzené těhu :dance: Takže na první utz jdu 8.11.,to budu 7+1,tak snad srdíčko už bude bít.. A 9.11. jdu na kontrolu a sepsat průkazku :-D Jinak jsem tedy musela odložit trhání moudráků :-? Měla jsem jíz ke konci listopadu,ale to budu začínat 3.měsíc a to se nesmí dávat ta injekce,takže půjdu někdy koncem ledna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
26.10.10 16:10

holciny, posilam vam slunicko, je fakt krasne :dance: ale jinak ten luftik je pekne studenej, rano pekna kosa,brrr.

XLin, tak to je mi moc lito, ze dedecek spadl. Krcek a stari, to jde nak uz pospolu…,tak hlavne,aby se z toho brzo dostal.Oni to ted umi dobre operovat,hlavne,jestli je na tom psychicky dobre…A na ty fotecky se mooc tesim :-) Tady nevim, jak to funguje, ale i na FB si muzes nastavit,kdo fotky vidi a kdo ne. A na tom nasem pokecu to bude nejjistejsi :-)

Ivusacku, ja prave citliva prsa vubec nemam,ale asi je to hodne individualni…

Brkatka, jojo, teplotu si merim a prave cyklus mam kolem 28 dni a ovu je sice vzdycky jinak,ale tak nak,aby ta lut.faze byla aspon 10 dni…,takze jestli ma fertility fakt pravdu a treba neni chyba v teplomeru:),tak ta ovu byla fakt pozde a tim se mi asi prodlouzi i cyklus…teplotu jsem mela dnes 36,7, takze nic vysokeho…jen nechapu tomu spineni, boleni bricha a tomu duchu ac po limitu :think:
tak si rikam,jestli ta mrcha ma prijit,tak at prijde a nenapina me :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
26.10.10 16:20
Daajik píše:
holciny, posilam vam slunicko, je fakt krasne :dance: ale jinak ten luftik je pekne studenej, rano pekna kosa,brrr.

XLin, tak to je mi moc lito, ze dedecek spadl. Krcek a stari, to jde nak uz pospolu…,tak hlavne,aby se z toho brzo dostal.Oni to ted umi dobre operovat,hlavne,jestli je na tom psychicky dobre…A na ty fotecky se mooc tesim :-) Tady nevim, jak to funguje, ale i na FB si muzes nastavit,kdo fotky vidi a kdo ne. A na tom nasem pokecu to bude nejjistejsi :-)

Ivusacku, ja prave citliva prsa vubec nemam,ale asi je to hodne individualni…

Brkatka, jojo, teplotu si merim a prave cyklus mam kolem 28 dni a ovu je sice vzdycky jinak,ale tak nak,aby ta lut.faze byla aspon 10 dni…,takze jestli ma fertility fakt pravdu a treba neni chyba v teplomeru:),tak ta ovu byla fakt pozde a tim se mi asi prodlouzi i cyklus…teplotu jsem mela dnes 36,7, takze nic vysokeho…jen nechapu tomu spineni, boleni bricha a tomu duchu ac po limitu :think:
tak si rikam,jestli ta mrcha ma prijit,tak at prijde a nenapina me :pocitac:

DAJIKU ,mě začaly bolet prsa až tak po 3 týdnech :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
26.10.10 20:32

Ahoj! Dlouho jsem tu nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507