Snažilky červen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7712
30.10.10 10:04
Daajik píše:
xlin píše:
Daaji, asi jsem to spatne precetla, ale ty uz jsi po terminu MS nebo pred nim? Hlavne bud na sebe ted opatrna, nic nezvedej, bud hodne v klidu, at se mimisek udrzi :-)
ja jsem dnes 35.DC, takze asi 6-7 dni po terminu..

Aha, a teplota je porad nahore, jo? tak to bude dobre, uvidis, ale hodne se ted setri, fakt, protoze mas asi nizsi HCG trosku (coz pry udrzuje tehotenstvi), jinak bys uz mela silnejsi carky, tak fakt opatrne, at se miminko udrzi. Urcite tam je! ale nic nezvedat, nenapinat a neprepinat se a tak… a vyfotit testik jeste nejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
30.10.10 11:02

Ahojda holčiny :mavam: Taky jsem pro uzavřenou skupinu.
Holky mi ten barák co stavíme máme snad prokletej :-( Stále ňáké potíže a já už na to nemám nervy.Včera jsem zase večer prořvala…kdy už to přestane a budeme v klidu bydlet??? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
30.10.10 12:00

Daajiku,to je super,že je tam duch,ted už to bude jen sílit a když to vidí i manža,tak to tam fakt opravdu je :dance: Moc moc držím pěsti,at je vše ok a at sem dáš brzy fotku s dálnicema :palec:

Jinak já na dnešekměla hroznou noc,vzbudila jsem se ve 3h,no průjem jak blázen a seděla jsem tam asi hodinu,Honzík vstával v 7h,ale je to zlatíčko,koukal se na pohádky a nebo si hrál s autíčkama a já s pootevřeným okem dospávala,ted bych spala fakt furt,jen to prostě nejde,to druhé těhu je celkem náročné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
30.10.10 12:32
Kaťulilinka píše:
Holky mi ten barák co stavíme máme snad prokletej :-( Stále ňáké potíže a já už na to nemám nervy.Včera jsem zase večer prořvala…kdy už to přestane a budeme v klidu bydlet??? :cry:

Katuli, tyto stavy moc dobre znam, myslela jsem, ze ten barak snad v zivote nebude hotovy natolik, abych si mohla vzit knizku a mit klid… a konecne ted uz je! Takze neboj, dockas se, holka, jen vydrzet, je to velka zkouska na psychiku, presne vim, jak ti je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
30.10.10 12:33

Andilku, ted tech infekci je nejak hodne, taky jsem mela 2× prujem za poslednich 14 dni, nic moc, no… ale vesmes to bylo jednorazove, tak snad to tak bude i u Tebe… drzim palecky, at jsi brzy ok! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
30.10.10 12:47
xlin píše:
Daajik píše:
xlin píše:
Daaji, asi jsem to spatne precetla, ale ty uz jsi po terminu MS nebo pred nim? Hlavne bud na sebe ted opatrna, nic nezvedej, bud hodne v klidu, at se mimisek udrzi :-)
ja jsem dnes 35.DC, takze asi 6-7 dni po terminu..
Aha, a teplota je porad nahore, jo? tak to bude dobre, uvidis, ale hodne se ted setri, fakt, protoze mas asi nizsi HCG trosku (coz pry udrzuje tehotenstvi), jinak bys uz mela silnejsi carky, tak fakt opatrne, at se miminko udrzi. Urcite tam je! ale nic nezvedat, nenapinat a neprepinat se a tak… a vyfotit testik jeste nejde?
Xlin, ja mela asi hodne pozde ovu,takze je to u me jakesi uplne splasene tento mesic… :think: Testik jsem zkousela vyfotit,ale tam neni nic moc videt na te fotce :mrgreen: tak uvidime…ale pro jistotu se budu opatrovat, kdyby tam fakt mimisko bylo :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
30.10.10 12:51
Andilek261 píše:
Daajiku,to je super,že je tam duch,ted už to bude jen sílit a když to vidí i manža,tak to tam fakt opravdu je :dance: Moc moc držím pěsti,at je vše ok a at sem dáš brzy fotku s dálnicema :palec:Jinak já na dnešekměla hroznou noc,vzbudila jsem se ve 3h,no průjem jak blázen a seděla jsem tam asi hodinu,Honzík vstával v 7h,ale je to zlatíčko,koukal se na pohádky a nebo si hrál s autíčkama a já s pootevřeným okem dospávala,ted bych spala fakt furt,jen to prostě nejde,to druhé těhu je celkem náročné..

Andilku,no jo,manza tam ducha fakt vidi a to je co rict :mrgreen: ale oba nevime,jestli tohle je prukazny, nezbyva,nez dal cekat…

a ted uz je Ti lip? Muze se v tehu vlastne cerne uhli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
30.10.10 13:21

Daaji, presne tak, fakt opatrne vsechno :-)
A cerne uhli se muze, je to naprosto prirodni… i Smecta se muze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
30.10.10 13:47

Xlin,daajiku,už je mi líp,blo mi zle jen v noci a jak jsem to dospala,tak je to ok :-D

Daajiku,pokud se ten duch objevil do těch 3 minut,tak to průkazný určitě je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
30.10.10 14:16
xlin píše:
Kaťulilinka píše:
Holky mi ten barák co stavíme máme snad prokletej :-( Stále ňáké potíže a já už na to nemám nervy.Včera jsem zase večer prořvala…kdy už to přestane a budeme v klidu bydlet??? :cry:
Katuli, tyto stavy moc dobre znam, myslela jsem, ze ten barak snad v zivote nebude hotovy natolik, abych si mohla vzit knizku a mit klid… a konecne ted uz je! Takze neboj, dockas se, holka, jen vydrzet, je to velka zkouska na psychiku, presne vim, jak ti je…

Jojo Xlin je to hrozný…jen kvůli tomu malému chci aby se to do března stihlo.Máme oštukováno a teď topení a betony…to je to nejdražší a teď čekáme právě na peníze co nám mají přijít.Můžou přijít za 14 dnů,ale i za 2 měsíce…a to nevím jak budeme stíhat.No jsem fakt na nervy…ale to asi k tomu baráku patří,že?A pak se bude bydlet dobře.....doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
30.10.10 14:35

Aktualizace tabulky: 30.10.2010

Tehulky:
Jméno:.......­......Termín porodu
Ivušáček.....­.........14.3­.2011
Jessie.......­...........29­.3.2011
Sema.........­.........30.3­.2011
Kaťulilinka..­............7­.4.2011
Pupíček25…­..........9.4­.2011
Asim.........­...........16­.4.2011
Mamule.......­..........19.4­.2011
Xlin.........­.............­..3.5.2011
Zuzi.........­.............­..6.5.2011
Essexi.......­.............­.22.5.2011
Brkatka......­.............­..11.6.2011
Andilek.....................

Snažilky:
Jméno:.......­..Současný stav cyklu / Délka cyklu.....počet snažen
soník 25...........­.............­.............22 / 28 .............­......6
daninka......­.............­.............­.....? / 27 .............­......3
Daajik.......­.............­.............­.......35 / ?............­.......8
prdulka......­.............­.............­......? / 30...........­.........4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
30.10.10 14:38

Dáji myslím,že budeš muset brzo předělávat opět tabulku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
30.10.10 15:01

Jeee, Katuul, to by bylo supper :dance: :mrgreen:

a s tim domeckem vam drzim moc palce, at to stihnete a vsechno zvladnete podle prestav :palec: Ono to k tomu patri ty nerviky, ale pak bude dobre :kytka: :palec: Nas ceka domecek nejdriv za 2 roky, i kdyz kdovi, jestli nejdriv nekoupime byt,to je vsechno jeste ve hvezdach a hlavne taky kde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
30.10.10 16:04

ahoj holky,tak jsem se tu zas ukázala :mavam: ,byla jsem v práci,ufff ty soboty by měli zakázat :mrgreen: ,Daajiku moc ti přeji ty // a uvidíš že už se dočkáš :-D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
30.10.10 16:16

Daaji, určitě to bude tou ovu, že byla později. Příští týden budou už silnější, moc ti to přeju a myslím, že tu tabulku můžeš opravdu předělat. A pokud opravdu ovu byla toho 24DC, tak je mimi opravdu silák, že se udrželo a teď už se určo taky udrží. Já kdybych si dělala test 11 dní po ovu, tak tam taky nemám nic, až jeden den po vynechání jsem měla slabounkou čárku a to jsem byla 14 dní po ovu! Jsem si jistá, že ti to klapne tentokrát ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí