Snažilky červen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
641
1.11.10 08:27

ahojky,já taky doufám že se mi to podařilo tam vstoupit,jsem šílenej antitalent :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3034
1.11.10 12:12

Ahojky, tak jsem tam poslala žádost o vstup tak uvidíme, taky jsem na to levá …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
1.11.10 12:29

Ahoj holky, taky jsem zazadala, tak snad je postup spravny :-)
Daaji, nesmutni, jeste to muze byt tehu, a kdyz ne, tak se brzo podari! Jen to chce na to asi opravdu tolik nemyslet… jedte nekam pres ovu na prodlouzeny vikend a uvidis, ze se zadari :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
1.11.10 12:45
xlin píše:
Ahoj holky, taky jsem zazadala, tak snad je postup spravny :-)
Daaji, nesmutni, jeste to muze byt tehu, a kdyz ne, tak se brzo podari! Jen to chce na to asi opravdu tolik nemyslet… jedte nekam pres ovu na prodlouzeny vikend a uvidis, ze se zadari :-)

Xlin, moc dekuju :hug: bby je,ze ja mam ovu vzdycky jindy, lice teda silene, takze za pul roku mereni nejsem schopna rict, kdy bude…az zpetne :-( my mame ale tedka od moji gynekolozky prisny rezim 8-o muzeme se tulinkovat jen ob den od 8.-16.DC a do toho mam brat ty leky od ni, nevim, jaky to ma smysl,ale tak zkusime to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
1.11.10 12:47

Daaji, tak to zkuste, za to nic nedate a je to asi tak lepsi… spermie se udrzi i dele nez jen 1 den, ja mela taky strach, ze ovu prosvihnem, tak jsme tulili kazdy den kolem ovu, ale bylo toho pak uz mene, tak vzdycky aspon den pauzu… a nohy nahoru :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
1.11.10 12:49

jooo, tak nohy nahoru, ty proste nepomohaji :lol: ale zkusim ted tu prstikovou metodu…minuly cyklus jsem ji tez zkousela, ale jen jednou a v tu dobu zrovna nebyla ovu, takze tim to je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
1.11.10 12:52

Zkus, budu drzet palecky! :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
1.11.10 12:55
xlin píše:
Zkus, budu drzet palecky! :-)))

kujii :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
1.11.10 13:22

ahoj zlatíčka :huban: .. Tak jsem to konecne vsechno docetla.. DAJIKU :cry: :cry: tak moc moc ti to preju.. fakt jsem si myslela,ze uz to vyslo.. :-( tak drzim palecky dal at je to uz sakra tenhle mesic :kytka:
jinak do skupiny jsem se k vam pridala taky,tak snad mi to pujde… ja ted porad jeste litam kvuli svatbe,tak mam min casu..
Xlin co fotky?? sakra :mrgreen: pridej si me kdyztak na fb jmeno je Zuzana Vraná :-) a co jinak ??? ja byla v patek na kontrole a jsme trosku vetsi :mrgreen: mame vetsi hlavicku… jinak ty prvni testy screeningu jsem mela zazadat uz v 10t .. jo a na 90% čekáme Tadeáška :-) kluk jeden ušatej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
1.11.10 13:26

Zuzi jsi přijatá… :lol: Ty už takhle brzy víš, že to bude kluk, tak to moc gratuluji… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
1.11.10 14:33

zuzi, uz jsem si te pridala na FB, tak koukni :-) je jich zatim jen par :-)
Jinak zavidim, ja se na to zitra taky zkusim zeptat, jestli mi uz neco dr. neprozradi, chci to uz vedet! Moc si preju holcickuuu, tak snad se mi to moje pranicko vyplni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1991
1.11.10 15:09

ahojky holky, tak jsem si dnes šla pro výsledky, naštěstí je vše Ok, máme poměr 1:8100 na Downa. Takže snad bude i nadále vše OK. Jinak pořád žádné kilo navíc, stále -8kg a to uz jsme 16+2. Jinak mi zase posunuli termín porodu, tentokrát na 18.4. Jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
1.11.10 15:26

Ahojky, jsem tu nová a hledala jsem vhodné téma, až jsem našla :-D ale evidentně už tu asi žádná snažilka nebude co? :lol:
My se snažíme o naše druhé mimi od června a stále nic :cry: Tak jsem se rozhodla, že si u někoho pobrečím a třeba získám i porozumění :-( Všichni okolo mi jen říkají, nemysli na to, nestresuj se a ono to půjde…ale to je pořád dokola. Nestresuju se, jen na to prostě myslím, protože naše dcerka se povedla hned a ted to prostě nejde :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
2.11.10 12:36

ahojda LuccaP :) ještě tu jsem já snažilka :) ale nemám moc čásek sem chodit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
2.11.10 13:18
LuccaP píše:
Ahojky, jsem tu nová a hledala jsem vhodné téma, až jsem našla :-D ale evidentně už tu asi žádná snažilka nebude co? :lol:
My se snažíme o naše druhé mimi od června a stále nic :cry: Tak jsem se rozhodla, že si u někoho pobrečím a třeba získám i porozumění :-( Všichni okolo mi jen říkají, nemysli na to, nestresuj se a ono to půjde…ale to je pořád dokola. Nestresuju se, jen na to prostě myslím, protože naše dcerka se povedla hned a ted to prostě nejde :zed: :zed:

Ahojky tak jsme na tom uplně stejně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital